Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtii

kiedy nastolatki powinny zacząć inicjacje seksulaną ???

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
moim zdaniem pozniej 17-stki to za wczesnie. a ponizej 16 to juz patologia jak dla mnie

Gość Limak88
w wieku 13, 14 lat wg. mnie... po co się oszczędzać, jak już wtedy są niektóre fajne cipki :)

Gość prawiczek i kropka
im pozniej dziewczyna zacznie tym lepiej

w mojej klasie sa moze jeszcze 2 dziewice z tym ze maja partnerow juz bardzo dlugo i nie dawaja dupy na lewo i prawo. Jak dla mnie kochac sie z 4roma to juz przesada. Rozumiem z 2ma bo np z tym pierwszym nie wyszlo i sie rozstaliscie, spoko, zreszta to taki moj przyklad :) bylam z facetem poltory roku majac lat 18 i troche stracilam z nim dziewictwo niestety nasz zwiazek sie rozpadł, mam teraz nowego partnera ale zycia seksualnego jeszcze z nim nie rozpoczelam :)

Gość Wiadro z Tarnowa
Jestes dziwka! A zreszta piszesz sama w drugim poscie ze masz penisa (????) i ze uprawialas sex z psami! Jestes pojebana!

Gość kejtii
co do tego psa, to nie był mój post, tylko jakiś kretyn nie umie uszanować normalnej debaty... co do postu Wiadra z Tarnowa, moge powiedzieć, że jego autor jest podobnym kretynem jak autor postu, który się pode mnie podszywał. Ja za dziwke sie nie uważam i myśle, że chyba przesadziliście tak mnie oceniając.

Gość prawiczek i kropka
im mniej kobieta miala partnerow tym lepiej

Gość YYMMM
15 lat to jeszcze dziecko nawet włosy łonowe jeszcze mizerne. w/g mnie 18 lat to nie przesada - jak ma równo pod sufitem to moze 17 niektóe debilki i lachociagi w bluzach z kapturami i z fają w zębach nawet po 20 nie powinny tego robić - bo napewno o antykoncepji nic nie wiedzą a niedajboze sklonuja swój beznadziejny egzemplaz

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ja mialam prawie 17 lat... chodze z chlopakiem 2 latka;p i jest ok :) kochamy sie;p balam sie pierwszego razu... ale nie bylo tak zle..:) i nie zaluje.. a hm.. 15 lat..??chyba troszke za wczxesnie no ale jesli bylas gotowa to czemu nie;p

Gość YYMMM
skąd 15 letnie dziecko ma wiedzieć że jest "gotowe" na sex? - bzdura jakaś. 15 latki są za głupie żeby taka decyzje ppodejmowac. W/g mnie współżycie z młodszą niż 16 powinno byc scigane z urzedu - tak jak było kiedyś.

Gość kejtii
Jarek84 - typowy smutas, życiowy nieudacznik, który niewiele ma z życia, głupi był od urodzenia i głupi umrze....

Gość
ale przynajmniej w wieku 24 lat nie będzie miał syfilisa od ruchania się od 16 r.ż z piętnastoma laskami :classic_cool:

Gość młody Bóg
a ja będe bronił Kejtii, choć jej nie znam... uważam, że przesadziliście Cię z tym atakiem na nią. Daliście popis hamstwa, dziwie się, że nikt Wam jeszcze hamstwem nie odpowiedział. Takich słów po prostu nie wypada używać, atakujecie i wyzywacie osobe której nie znacie... Jesteście frajerami, ekipą komputerowych dupków, którzy pyskują do osób na forum (jeszcze dziewczyn). Ciekaw jestem, czy na żywo bylibyście też tacy mocni... Jak dla mnie to jest wasz sposób na lecznie kompleksów. A powosy do kompleksów macie i to spore... spojrzałem na te wasze linki ze zdjęciami waszych ukochanych. I nie da się ukryć, że to paszczaki jakich mało... Ja ze swojej strony bym tego ścierwa nawet przez kija bejsbolowego nie posuwał.

Gość młody Bóg
śmieszny jesteś leszczu

Gość Kejtii
zrobiliście syf na tym forum, a nie tak to miało wyglądać... Jarek i Kuriako, jesteście CIOTAMI !!! sprowokowaliście sami sytuacje atakując mnie... spodziewam się, że za tymi nickami, kryją się niedojebane dzieci, lub spedaleni i zakomleksieni ludzie. Zal mi was...

Gość prawiczek i kropka
ja bym nie tknal dziewczyny co stracila dziewictwo w wieku 15 albo 16 lat, dla mnie to obrzydliwe

Gość Licealistka17
Ja jestem juz w 2 klasie liceum i jak niedawno powiedzialam mamie, ze u mnie w klasie jest tylko jedna dziewica, to mama powiedziala - oczywiscie ty coreczko. A ja jej na to - nie, mamusiu, to nasza wychowawczyni. :)

Gość bumszakalaka
Co wy od niej chcecie? Jezeli miala 16 to nie byla taka wcale gowniara...to zalezy jak byla psychicznie gotowa....No a 4 partnerow...coz duzo...ale jak jej sie w zyciu nie ukladalo to coz...jak sie zacznie to potem to przychodzi coraz latwiej i juz kazdy chlopka nie musi na nia rok czasu czekac... A TY PRAWICZKU WPIERDALASZ SIE NA KAZDY POST I PISZESZ TE SAME BZDURY!!!!jA TEZ BYM CIEBIE NIE TKNELA, BO JESTES TAK POJEBANY ZE SZKODA GADAC, Z CIEBIE JAKAS CIOTA JEBANA JEST!I NIE ZARTUJE!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
jestescie popier***** .. ;/ prawiczku ..no to juz masz sam odp zadna ci nie piwie ze miala 15 czy 16 jak stracila dziewictwo :)

Gość prawiczek i kropka
nie moja wina, ze taka dziewczyna do mnie nie pasuje. nie wyobrazam sobie byc z dziewczyna co szybko stracila dziewictwo, miala kilku partnerow, spala z kims bez milosci, miala przygody, poszla z kims szybko do lozka, uprawiala seks analny i inne swinstwa

Gość Kejtii
to co piszecie to brednie. Kochałam 3 z moich partnerów, czwarty to był przypadek, zauroczenie, ale poza tym to były miłości mojej młodości. a to, że jakiś prawiczek nie chciałby dziewczyny co ma 16 lat i miała partnera, to jego problem... Niech szuka, powodzenia :)

Gość prawiczek i kropka
nie twierdze, ze taka dziewczyna jest mniej wartosciowa, ale mam nadzieje, ze w takiej sie nie zakocham :)

Gość prawiczek i kropka
im pozniej tym lepiej. dziewczyny co pozniej traca dziewictwo maja raczej stastycznie mniej partnerow, takze mniej przygody, przewaznie rzadziej zdaxa im sie z kims szybko do lozka itp

Gość prawiczek i kropka
kiedys to kobiety wychodzily za maz przewaznie za pierwszego partnera