Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będę mamą

Facet ktory sam nie potrafi utrzymac rodziny jest nieudacznikiem

Polecane posty

a teraz oskarży cię o zawiść narodu polskiego:D

cream - mogę sie z tobą zgodzic w ostatnim poście otóż w dzisiejszych czasach ciężko jest jednej osobie utrzymac rodzine i to bez względu ile sie zarabia - bo w miare jedzenia apetyt rosnie. Znam rodziny ktore mają kasy w cholere a potrafią pozyczac od innych bo im nie starcza a znam tez takie ktore mają 3 tys na 4 os rodzine i doskonale sobie radzą.

krem- żałosny to jest facet, który zarabia poniżej średniej krajowej i tydzień po urodzeniu wysyła żonę do pracy, zeby podgoniła budżet domowy, jak to poprzedniczka napisała- spakować wtedy takiemu manele i wypierd.;)

Przybywam- ludzie ktorzy mają kupę kasy i pozyczaja sa najczęściej zadłużeni na trzy pokolenia, nie mówmy o tego typu skrajnych nieudolnych przypadkach;)

Gość wnuk smirnofa
zegnaj elitarny klubie dojrzeje do macierzynstwa najlepiej kadze dziecko z innym ojcem to sie do was zglosze skruszona

wnuk ja mam każde dziecko z innym facetem- to znaczy przoduję tak??? :D

"wierz mi, ze stres związany z pracą zawodowa nabierze nowego wymiaru w porównaniu z tym co czeka Cie przy potomku" nie dopuszczacie do siebie mysli, ze nie wszyascy trzęsa sie nad swoim dzieckiem jak nad smirdzacym jajem?

komiczne skarbie- w pewnym wieku- zwłaszcza jak dziecko zaczyna chodzić -innej opcji niż trząść się nad nim nie ma;)

komiczne, ty tez nie będziesz dopuszczał jak swojemu raczkującemu dziecku wyciagniesz spinacz z pyska, możesz mi wierzyc;)

"krem- żałosny to jest facet, który zarabia poniżej średniej krajowej i tydzień po urodzeniu wysyła żonę do pracy, zeby podgoniła budżet domowy, jak to poprzedniczka napisała- spakować wtedy takiemu manele i wypierd" rownie żałosna jest matka, ktora z kims takim decyduje sie na dziecko

creamik- a jak myślisz ile kosztuje utrzymanie 4 osobowej rodziny?

"krem- żałosny to jest facet, który zarabia poniżej średniej krajowej i tydzień po urodzeniu wysyła żonę do pracy, zeby podgoniła budżet domowy, jak to poprzedniczka napisała- spakować wtedy takiemu manele i wypierd" rownie żałosna jest matka, ktora z kims takim decyduje sie na dziecko No tutaj mogłabym w sumie sie zgodzic.

"doprawdy komieczne spinacza nie wyciągnie bo babka bedzie naginala 24 na dobe zeby takie rzeczy nie byly w zasiegu wzroku malucha" jasne :D kazdy przenosi sytuacje ze swojego domu na domy innych :D widze, że tatuś nie był zbyt opiekuńczy? :D a i partner tez raczej do takich nie nalezy ?

Komiczne, nie wiesz, nie masz dziecka. Ale jak zobaczysz swoje dziecko które ledwo zaczyna chodzić rozpedzające się do startu gdzie celem jest szklana balkonowa szyba (bo leci z łbem do przodu) to zapewnaim że zawał i pobicie rekordu świata w sprincie jest gotowe. I co? Przewidzisz to? No chyba że będziesz wychowywał dzieciaka w pokoju wyłozonym materacykami:P

przybywam- też naginałam żeby takich rzeczy nie było pod ręką, ale bezdzietni znajomi już nie:D

ech i ta nauka schodzenia z łózka skokiem "na główkę " ;)

Nefa - nie udawaj, ze nie wiesz o czym pisze... co innego jest zapewnienie elementarnego bezpieczenstwa, a co innego latanie za dzieckiem 28 h na dobe....