Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lejla..cmok

Skromne przyjecie czy wystawna imprezka

Polecane posty

Gość Lejla..cmok

Gość Lejla..cmok
j.w. Preferujecie małe przyjecie w gronie najblizszych czy duze wystawne wesele w restauracji?? a moze zamiast restauracji wesele na powietrzu ? Jkaie macie doswiadczenia i marzenia zwiazane z tym waznym dniem :) ? pozdro Lejla :*

Gość Lejla..cmok
ludzie !! co z wami! nie spimy !

ja będę miała duże wesele. chyba w sumie zawsze takie chciałam mieć. no może troszkę mniejsze ;)

ja mialam wesele na 70 osob, na wiecej nie chcialam, bo z obserwacji innych wesel zauwazylam, ze wtedy tworza sie grupki i ludzie nie bawia sie razem dobrym rozwiazaniem jest lokal, ktory ma wyjscie na ogrod, bo wtedy mozna wyjsc i tam posiedziec (zwlaszcza, jesli na sali nie mozna palic)

Ja zawsze chcialam miec wystawne wesele, dlatego tez organizuje je na swiezym powietrzu, tz. na polu, aby kazdy mogł przyjsc.Zapraszam tez wszystkich sasiadow, jak juz chca o czym plotkowac to dam ich powod.

Dla mnie nie ważne jest czy będzie to impreza składająca się z 20 osób czy też z 200,czy to będzie remiza czy też wytworny hotel ,czy będzie taka czy też taka dekoracja. Natomiast jak dla mnie by impreza była udana ważny jest dobry zespół , dużo pysznego jedzonka,zimna wódka a dobre towarzystwo zawsze się znajdzie :D

Gość laboga laboga
Wolę małe ale w restauracji a nie w domu. Na dużych jest zazwyczaj zbyt tradycyjnie i disco-polowo jak na mój gust. Ideał to tak do 50 osób, elegancka knajpa i przyzwoita muzyka (tj. nie biesiadna).