Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robek89

Pomóżcie...!!!!

Polecane posty

Gość robek89

witam Wszystkich. jakoś około tygodnia temu kochałem się ze swoją dziewczyną(17 lat) bez żadnych zabezpieczen... był to stosunek przerywany. Dodatkowo mylem swój sprzet przed stosunkiem i w trakcie niego... moja dziewczyna robiła sobie zaraz po nim irrygacje wodą...a teraz oboje odchodzimy od zmysłow! Zawsze miała bolesne miesiączki - bóle brzucha i piersi na kilka dni przed okresem. a w tej chwili powinna dostać okres ale jeszcze nie ma:( mowi ze brzuch i piersi troszzeczke ja tylko pobolewaly. dodatko z pochwy wycieka jej biała gęsta wydzielina..czy to może być to czego sie obawiamy:(??

Gość kup w aptece
kup w aptece test ciążowy

Gość to na
pewno sluz jej wycieka,nie wiem czy jest w ciazy,nie jestem wrozka,ale na drugi raz gowniarze zabezpiecznie sie

No coś Ty. Bez paniki. A kiedy powinna dostać okres? Tylko nie panikować. Najważniejsze nie panikować. Bo tu wszyscy panikują w takich sytuacjach

Gość robek89
wczoraj/dzis cykl 29 dni

Gość loopain
następny gówniarz biorący się za seks :o kup jej test albo zaprowadź do ginekologa, a nie ludziom dupę zawracasz.

Gość na pewno jak nie jest
w ciazy to okres sie spozi,bo sie deneruje, kupcie tez ciazowy w aptece,oko 10 zl najtanszy i go zrobcie,najpierw dobrze przeczytajcie,zeby go dobrze zrobic,test mozna juz zrobic 6 dni po stosunku,najlepiej rano,taki mocz jest najlepszy

No to kup test i sie dowiesz. Przecież majatek nie kosztuje. Moim zdaniem dostanie ten okres. Teraz się stresuje, a nie powinna.l stres tez przesuwa albo tak jak w moim przypadku kiedys zatrzymał na pół roku miesiączkę. Tyle ze ja sie wtedy ciąży nie obawiałam. Leć po test

Irygację robiła?? No to rewelacja, na pewno sobie wszystko wypłukała! Kto Was takiej metody antykoncepcyjnej nauczył??

nie martw się na zapas kup test ciążowy albo idźcie do lekarza i bądź dobrej myśli... Następnym razem pomyślisz zanim się zabierzesz !!!

Gość robek89
ale niemiala czego wypłukiwac bo sie w nia niesposucilem! moze jakies resztki nasienia mogly jedynie zostac no...

Gość mhmmmmmmmm
lepiej policzcie w którym dniu cyklu uprawialiście seks. to pozwoli ocenić, czy jest realna szansa na ciążę. i żadnego mycia/irygacji/chuj wie czego. to wprowadza nasienie lub wydzielinię wgłąb pochwy. Żadne oddawanie moczu po stosunku, cokolwiek, nic nie ułatwia sprawy. a tak w ogóle to dorośnijcie na tyle, że by kupić paczkę prezerwatyw, bo pewnego razu możecie być zmuszeni dorosnąć bardzo szybko...

Gość robek89
niestety w dni płodne....

Gość mhmmmmmmmm
'nie spusciłem'. Gdyby mój facet mówił, że się 'we mnie spuszcza', przemyślałabym gorąco czy chce z nim być...

Gość Martitkaaaaaaaaaa
ta wydzielina moze oznaczac jakas chorobe, bakterie, grzyba czy stan zapalny wiec niech leci do ginekologa. Ale nie potrafie zrozumiec jak mozna nawet glupiej gumki nie kupic?:o

Gość po co macie sie jeszcze
wiecej denerwowac jak mozecie kupic test i go wykonac,wtedy poczujecie ulge

Gość mhmmmmmmmm
czyli w który dzień cyklu?

Gość Martitkaaaaaaaaaa
jesli robiliscie to tydzien temu a teraz ma dostac okres to wybacz ale to nie byly dni plodne :o kurva co ty na biologii robiles?

a w czym tu pomagać? co mnie to obchodzi , że kolejna gówniara w ciąże zajdzie ? phi :p ps. przy takiej metodzie planowania rodziny może przy 5 dziecku połapiecie się że przydałby się gumki chociaż użyć

Chyba faktycznie niewiele wiesz na ten temat, tak samo jak i Twoja dziewczyna... A ja myślałam, że taka ciemnota w tych sprawach to już nie istnieje... Ależ się myliłam...

moja droga zauważ ze za seks zazwyczaj nieuki sie biora w tak mlodym wieku wiec skad maja wiedziec, ze w dni plodne nie ma bara bara bez gumy. na podworko pilke kopac a nie seksic sie bachory 😠

Gość takaoooooo
Kurde chlopak sie stresuje zrozumcie to a nie jeszcze dolujecie niektorzy. Kazdy ma prawo na seks nawet gowniarze. Gowniarz w wieku 15 lat a 17 to chyba roznica co ? Niew przejmuj sie, bialy sluz wycieka w czasie dni nieplodnych, Jesli sie boicie kupcie test ciazowy. Niech to bedzie dla was nauczka.

jak chca seksu to niech sie najpierw troche doksztalca w tej dziedzinie a nie potem lamentuja. bo tyle ze penisa trzeba do pochwy wlozyc to dzieci w podstawowce wiedza, a antykoncepcja to juz druga sprawa. tak to jest jak sie nie mysli glowa tylko tym co sie ma miedzy nogami.

Gość robek89
zrzumcie nas...ze sie martwimy.. na zalozylem tego tematu zebyscie sie ze mnie nasmiewali....chialem tylko nie wiem jakiegos wsparcia porad i opinii

Owszem, każdy, kto jest wystarczająco odpowiedzialny. A seks bez zabezpieczenia w tym wieku odpowiedzialny nie jest.