xtravvagunz 0 Napisano Sierpień 14, 2008 witam wszystkie Panie. od kiedy biore tabletki anty Novynette strasznie mi spadla ochota na sex. praktycznie do 0. kiedy partner ma ochote mnie nawet pocalowac to unikam kontaktu jak ognia. gdy nie bralam tabletek bylo wszystko ok wydawalo mi sie nawet ze mam dosc spory apetyt na igraszki. a teraz?? zalamka. moze podpowiecie po jakich tabletkach nie ma az takiego spadku libido?? boje sie, ze przez to odsuwam sie od mojego partnera i skutkiem tego bedzie rozstanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roztragniona1985 Napisano Sierpień 14, 2008 jak jest normalny to cie nieozstawi ja tez brałam novynette niepolecam tych tabletek przez pierwsze miesiace było ok a pozniej jak sama piszesz spadek libido masakryczy.. miałam takie objawy jak ty czasami sie musiałam zmuszac do kontaktu.... teraz uznalismy z partnerem ze mam je odstawic i odstawiłam tylko teraz niemam okresu juz ponad miesiac wiec skutków ciąg dalszy ........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xtravvagunz 0 Napisano Sierpień 15, 2008 a czy plastry Evra moga cos pomoc?? czy po nich tez ma sie az tak niskie libido??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość franka firanka Napisano Sierpień 15, 2008 Ja też brałam Novynette bo że niby dobre nowszej generacji i kompletnie nie iałam ochoty na zblienia z narzeczonym..... I zmieniłam na inne... Teraz jest ok i ciągle mam ochotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xtravvagunz 0 Napisano Sierpień 15, 2008 tez sie zastanawiam nad zmiana bo te sa okropne... jesli chodzo ozywiscie o poped :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 odradzam także cilest- na szczęśie już zmądrzałam i odstawiłam i znów jest ok tylko @ mam taki skąpy to nie wiem czy przejdzie samo czy nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julittka87 Napisano Sierpień 17, 2008 Po plastrach też lipa z libido :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach