Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xtravvagunz

okropny spadek libido

Polecane posty

witam wszystkie Panie. od kiedy biore tabletki anty Novynette strasznie mi spadla ochota na sex. praktycznie do 0. kiedy partner ma ochote mnie nawet pocalowac to unikam kontaktu jak ognia. gdy nie bralam tabletek bylo wszystko ok wydawalo mi sie nawet ze mam dosc spory apetyt na igraszki. a teraz?? zalamka. moze podpowiecie po jakich tabletkach nie ma az takiego spadku libido?? boje sie, ze przez to odsuwam sie od mojego partnera i skutkiem tego bedzie rozstanie.

Gość roztragniona1985
jak jest normalny to cie nieozstawi ja tez brałam novynette niepolecam tych tabletek przez pierwsze miesiace było ok a pozniej jak sama piszesz spadek libido masakryczy.. miałam takie objawy jak ty czasami sie musiałam zmuszac do kontaktu.... teraz uznalismy z partnerem ze mam je odstawic i odstawiłam tylko teraz niemam okresu juz ponad miesiac wiec skutków ciąg dalszy ........

Gość franka firanka
Ja też brałam Novynette bo że niby dobre nowszej generacji i kompletnie nie iałam ochoty na zblienia z narzeczonym..... I zmieniłam na inne... Teraz jest ok i ciągle mam ochotę

odradzam także cilest- na szczęśie już zmądrzałam i odstawiłam i znów jest ok tylko @ mam taki skąpy to nie wiem czy przejdzie samo czy nie

Gość julittka87
Po plastrach też lipa z libido :((