Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie kolo

panienki tu mówią o problemach z facetami natomiast

Polecane posty

Gość taki sobie kolo

bardzo często jest tak ze wy lezycie w łózku jak klody i czekacie na fajerwerki nie dając nic od siebie. a potem jeszcze mówicie ze było swietnie a nam sie po takim seksie odechciwa wszystkiego. miałem 5 partnerek i tylko 2 z nich były moim zdaniem dobre w łózku

Gość lampka polnocna
sprecyzuj "dobre w lozku"

Gość taki sobie kolo
z tego co wiem to nie tylko ja. bo moi znajomi mają takie same problemy ze dziewczyna wogole sie nie rusza. a co tu precyzowac? dziewczyna nic nie robi tylko czeka az Ty zrobisz wszystko zeby było dobrze nie wnosząc nic od siebie. to według mnie jest własnie kłoda

ja nie jestem kłodą... raczej góruje niż leże i czekam ;P a oral też lubię... kłody muszą mieć smutne życie bez satysfakcji

Gość lampka polnocna
dziekuje:) - chcialam sie upewnic czy jestem dobra:)

Gość taki sobie kolo
no ja nie twierdze ze wszystkie sa takie ale z 5 trafiły mi sie tylko 2 z 5 które były nawet nawet. ale powiem Ci ze niektóre klłody tez lubią oral (2/3 u mnie) tyle ze w jedną strone bo jak szło juz w strone loda po minecie to sie okazywało ze najwyzej pobawiły sie reką albo polizały kilka razy bo do buzi nie bo to jest "upokazające dla kobiety) masakra poprostu:) jedna nawet całowac si pożądnie nie umiała;)

na spoooooro facetow, z ktorymi sie calowalam umialo sie calowac 2. a bylo ich sporo, policzyc nie umiem wiec ciekawe jak Ty sie przedstawiasz pod tym wzgledem :)

Gość taki sobie kolo
takich co sie całowałem tez nie umiem policzyc. no ale wiekszosc nawet dobrze. a jak ja to nie wiem. choc sobie sprawdz jak jestes ciekawa:P

Gość taki sobie kolo
wiec sie nigdy nie dowiesz. i twoja ciekawosc nigdy nie bedzie zaspokojona:P

Gość rozwiazanie
przestan umawiac sie z dziecmi... proste.

Gość taki sobie kolo
no nie z takimi dziecmi. 2 partnerki były odemnie starsze jedna o 2 druga o 3 lata. ta o 2 była niezła tak jak i jedna 18 wiec nie sadze zeby wiek tu robił róznice. wam moze poprostu sie wydaje ze jestecie dobre a to shit prawda :P