Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikuroczy

piosenka najlepsza zeby powedziec zegnaj

Polecane posty

Gość pytajnikuroczy
up

Gość najpeisza będzie
kawałek Karramby - "Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się":D

Gość kapsista
Kasia Cerekwicka ma tką piosenkę, leci tak jakoś " Odchodzę dłużej tak nie wytrzymam, chcę być znowu szczęśliwa..." itp, nie pamiętam tytułu. Jest idealna na taką " okazję"

Gość peestka
jak rozumiesz slowa to nie ma nic ładniejszego

Gość Oblech
Plain White t's - Hate :P jest w chorusie coś w stylu: hate is a strong word, but i really don't like you :P Może złapie aluzję :P

Gość przyjaciółeczka
a moim zdaniem sam pomysł jest w założeniu beznadziejny sama tak zrobiłam, wysłałam piosenkę (pare lat temu, byłam młoda i głupia) on nie odpisał, nie zrobił nic, jak mężczyzna nie chce, to nie chce i tyle a jak zdecydowanie nie chce i ma ciebie dosyć to wręcz się wkurwi i pomyśli, że jesteś nawidzona, sentymentalna, żałosna, - cokolwiek

Gość peestka
camp masakra:D do ciebie pasuje

Gość greckie wesele
ale pretensjonalny sposób zerwania weź przestań:O

Gość pytajnikuroczy
no to bedzie zegnaj ukochany :(

Gość pytajnikuroczy
aerochocolate czemu chcesz skaczyc swoj zwiazek?

bo jestem nieszczesliwa, nie da sie kochac za dwoje a dluzej juz nie moge, chce zeby mnie ktos kochal tak poprostu a nie wpedzal w kompleksy i sprawoal ze czuje sie gorsza :( po 2 latach poprostu nie mam odwagi pomimo ze cos sie we mnie jeszcze tli w glebi serca, ale dluzej tak nie moge :(

Gość pytajnikuroczy
najgorsza jest obojetnosc dzisiaj mimo ze mu napisałam ze to koniec on tylko odpisał kocham cie i to poł dnia potem;/ nie walczy widac podziela moje zdanie ech;(

Gość pytajnikuroczy
to klamstwo nie kocha mnie nie okazuje mi tego a ja nie czuje zeby był zakochany kochajacy facet nie olewa i chce sie widywac ze swoja kobieta on niechciał:( tzn chciał jak go prosiłam

moj tez jak mu powiedzialam jakis czas temu spokojnie ze nie dam rady dluzej tak zyc ze jest zimny ze ja potrzebuje ciepla i bliskosci zeby mnie wspieral powiedzial czasem ze mnie kocha chociaz raz na miesiac to powiedzial ze kocha na swoj sposb i ze postara sie byc inny..minal mieisac i nic zero email zero esa zero telefonow :( to samo...na co ja licze???? dlatego chce odejsc ale to takie trudne

kochac to nie tylko slowa.. co z tego ze powie a zachowanie wskazuje zupelnie na cos innego..mam dosc skomlenia o kazdy drobny gest z jego strony

Gość platkiii
:((((( mam rozumiec, ze bylyscie w zwiazku, ktorym facet nie uzewnetrznial swoich uczuc ?

moj nie dosc ze nie uzewnetrznia to chyba ich nie ma a jest ze mna bo mu wygodnie z roznych wzgledow ale nie bede tego tu opisywac a ja poprostu peklam pytajnikuroczy i co wyslalas??? :D