Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikuroczy

piosenka najlepsza zeby powedziec zegnaj

Polecane posty

kurcze ja mialam takiego chlopaka, zajebiscie idealny da mnie, z wygladu i w ogole, ale jakos nie chcial sie ze mna spotykac, najchetniej to raz na tydzien, taki dziwny byl, ja taka zakochana w nim, on niby tez tak mowil, i w koncu samo sie skonczylo, a ja chce to naprawic ale wlasnie nie wiem czy warto, widzac po waszych wpisach, a tak mi na nim zalezy :( juz chyba z 3 tygodnie nie mamy kontakt, a moze i wiecej

kurcze ale czemu oni tacy sa, niby zakochany, a takim swoim zachowaniem potrafil mi tyle przykrosci zrobic i to niby nieswiadomie, nie wiem jak mozna nie chce spotykac sie ze swoja ukochana

bo nie zakochany bambino Zrobilabys wszystko dla kogos kogo kochasz prawda???? Wiec to dziala w dwie strony...bynajmniej powinno

no to po co z kims byc jak nie zakochany ? mi sie zdaje, ze on juz po prostu tak ma, woli z kumplami niz z dziewczyna, zazdrosny byl cholernie to cos musial do mnie czuc :( chyba

bambino widac ze mloda jeszcze jestes...facet ze zazdrosny wcale nie znaczy ze zakochany...oni sa jak pies ogrodnika..sam nie chce i innemu nie da

21 lat ale tak mi dobrze przy nim bylo, chociaz meczylam sie zajebiscie to chociaz przy nim

bambino jak sie meczylas to znaczy ze to nie to...zwiazek jest po to zeby czuc sie w nim bezpiecznie i pewnie a nie po to zeby sie meczyc.....masz jeszcze duzo czasu poszukaj kogos lepszego..nie warto wpedzac sie w czas...ja mialam takie podejscie i minelo 2 lata a wciaz sie mecze ...ale dopiero teraz zrozumialam ze nie na tym polega zwiazek dwojga ludzi...mowie Ci niewarto

Gość wyslij mu tą
Doda- Katharsis "Nie wybrałeś mnie,żegnaj więc...."

wiem, ze to juz koniec, zawsze jak o nim pomysle to sobie wyobrazam jakie zycie bym z nim miala i probuje uswiadomic sobie ze nie moge z nim byc, a jednak szkoda mi naszego zwiazku, ale musze dac rade

no mysle ze potem bym zalowala, bo mi to raczej trzeba okazywac uczucia chociaz tez nie za bardzo, ajjj tak zle a tak jeszcze gorzej :)

Gość angels crying
piosenka Łez, ktora ktos wczesniej podawal sie idealnie nadaje "Dla misloci warto" no slowa jak znalazl 'nie rozumiem cie juz, nie kocham cie juz, nienwidze twoich ust i twoich slow' 'nie obchodzi mnie co myslisz i co wiesz, nie kocham cie juz'

Gość pytajnikuroczy
w tym problem ze ja wciaz kocham go;( i to boli najmocniej wiem ze za jakis czas mi przejdzie ale teraz samopoczucie mam straszne ps. nie wysłałam mu tej piosenki ustawiłam jako opis na gg wiec on wie ze to do niego

Tak czytam Wasze wypowiedzi dziewczęta i myslę sobie jakie to łajzy z tych chlopaków:( moj to samo. spytal mnie sie a drugim spotkaniu, czy albo mu sie wydaje, czy kiedys bylam szczuplejsza. tak cholernie mi sie przykro zrobilo:( ale oszalalam na jego punkcie:( i tak mnie dołuje, ze szkoda gadac... wiem ze moze mu to przeszkadzac, ale mi jest jeszcze trudniej schudnac tak dla kogos:( jutro powiem mu ze to koniec. tak postanowilam.. kochm go slepa miloscia, choc nie jest doskonaly, a kiedy on mi mowi ze mnie kocha, to mowie do siebie w myslach ze to nieprawda....