Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaChechło

Pomocyyyy!!!

Polecane posty

Gość OnaChechło

wITAM! MAM POWAZNY PROBLEM: AMIANOWICIE W 3 DNIU OKRESU KOCHAŁAM SIE Z MOIM CHŁOPAKIEM I DOSZŁO DO WYTRYSKU W SRÓDKU. DZIEN PO OKRESIE ZNOWU KOCHAŁAM SIE ZE SWOIM CHŁOPAKIEM I ZNOWU DOSZŁO DO WYTRYSKU W SRODKU! CZY MOGE BYC W CIAZY???? BARDZO PROSZE O PILNA I SZYBKA ODPOWIEDZ! czekam

Gość frajerka.
jesteś do tego stopnia w ciazy, ze embriony zjedzą cie od srodka.

Gość Onamałłła

Gość najpierw pomysl potem
zrób,a potem zadawaj pytania na forum...szlag mnie juz trafia jak czytam takie pytania...codziennie pojawia si eich z 20 conajmniej..dziewczyny gdzie wy macie głowe i ile lat??jesli bierzecie sie za sex to bierzecie tez na siebie odpowiedzialnosc,a nie potem załujecie i szukacie pomocy na forum.... polecam szklanke wody zamiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak dwa razy doszło do wytrysku to znaczy ze beda blizniaki !!! :D gratuluje :P

Jeśli masz cykle co 28 dni to jest taka szansa. Poza tym nie powiedziałaś ile trwała Twoja miesiączka. Plemniki mogą przeżyć w organizmie kobiety do 7 dni czyli spokojnie mogą sobie poczekać do owulacji. Teoretycznie plemniki powinny ginąc podczas miesiaczki, gdyż jest to środowisko kwaśne, a do przeżycia potrzebują środowiska zasadowego ale to tylko TEORETYCZNIE. Poza tym miałaś stosunek jeszcze dzień po, co zwiększa szanse. Napisz w którym dc skończyła Ci się miesiączka. Czy masz regularne cykle, i co ile dni? A wy dziewczyny rozumiem, że się złościcie o takie pytania bo to wkurzające. Ale gdyby każdy tak chciał szukać to by nie znalazł, a kafe ma to do siebie, że codziennie powstają setki nowych tematów. Jak już dziewczyna pyta to najlepiej udzielić prostej odpowiedzi, a głupie komentarze zostawić dla siebie bo to nic nie daje.

Gość OnaChechło

Gość OnaChechło
Cykl trwa 6 dni. a okres mam co 31 dni! czekam na szybka opd! pozdrawiam

hej twój cykl ma 31 dni a miesiączka trwała 6 dni jeżeli masz reguralne cykle to nie powinnaś być w ciąży ale gdyby ci się następna miesączka spóźniła zrób poprostu test a tak po za tym to stosuj prezerwatywy albo jakieś tabsy przynajmniej nie będziesz się martwiła na zapas

Gość OnaChechło
dodam jeszcze za mam nieregularny okres.

Gość collapsee
a mogę spytać dlaczego się nie zabezpieczyliście?

Gość na co chcesz
sznas ajest ogromna ze jestes w ciazy... praiwe na pewno.

Gość OnaChechło
Mam pytanie! kiedy moge zrobic test zeby był wiarygodny??????? czekam na szybka odp.

no cóż z testami to jest różnie - na niektórych pisze że można je zrobic 10 dni po stosunku np Bobo test, ale pisze też że wykrywają 6 dniową ciążę a więc zakładając że u ciebie nie od razu mogło dojść do ewentualnego zapłodnienia to jednak proponuje zrobić taki test najwcześniej 3 dni przed terminem kolejnej @ z tym że musisz użyć porannego moczu, a jeśli test wyjdzie negatywny a mimo to @ nie pojawi się w terminie powtórz test

Gość Anka17pomocy
moim zdaniem to jestes w ciazy!

Gość kenap
Ona Chechło.Ja zaszłam w ciążę 1 dzień po okresie.Dowód na to spi grzecznie już w łóżeczku.A na innym forum czytałam wypowiedzi innych mam które zaszły w czasie okresu.Jeśli cykle sa krótkie niemożliwe staje sie możliwe.Poczytaj!!

dziewczyno ty się lecz na swoją głupotę. A do tych które piszą że jest w ciąży to nie piszcie tak po co dziewczyna ma od razu osiwieć :-P a może jeszcze gorzej bo zawału dostanie eh głupota ludzka nie zna granic

Gość kenap
Karolcia ale to prawda co napisałam wyżej.Mój syn ma już 10 lat i co jak co ale jaj sobie nie robię.Ja nie piszę,ze ona akurat jest w ciązy tylko,ze ja tak miałam i tez byłam zdziwiona.Nie jestem podlotkiem żeby robic kogos w wała.Rózne sytuacje się zdarzaja .