Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzikaamamba

pociąg do matki

Polecane posty

Gość dzikaamamba

Hej. jestem 21 letnia coreczka mamusi, strasznie mnie podnieca jak z mama rozmawiam, potrafie przezyc orgazm podczas obiadu ... ;/ jestem cala mokra.. ;/ jak na nia patrze ;( pomozcie mi.... normalnie gustuje w chlopakach ale too jest wyjatkowe :/ powiedzcie mi czy to jest normalne??

Dzikaamamba, pociąg seksualny do matki nie jest normalny z tego względu że są to osoba z tobą spokrewniona. Staraj się w towarzystwie matki myśleć o rzeczach neutralnych. Jeżeli nie będziesz umiała opanować erotycznych myśli na jej temat, to sugeruję rozpocząć psychoterapię. Jak napisał Stephen King w opowiadaniu "1408": "Lepiej zapobiegać niż potem żałować".

A tak swoją drogą to myślę Dzikamambo że łączy cię z matką bardzo silna więź emocjonalna. Jak na twój wiek, być może zbyt silna. To oczywiście normalne i pozytywne że ją kochasz jako matkę, ale staraj się myśleć o niej bardziej "chłodno".

Gość ania1234579
oj...

Gość gość
Istnieje tez mozliwosc, ze masz gleboko ukryty pociag do kobiet. Matka jest jedyna kobieta w twoim otoczeniu, niekiedy w neglizu i to cie podnieca. Widujesz ja w sytuacjach w jakich innych kobiet nie widujesz. Dosyc czesto osoby z rodziny sa obiektem seksualnego zainteresowania dlatego ze po prostu sa "do dyspozycji" i jest wygodniej i bezpieczniej zajmowac sie nimi niz szukac poza domem obiektu pozadania seksualnego.

Gość marta 35
szkoda, że nie jesteś moją córką, albo moja córka ni czuje tego do mnie ...