Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliniaaa

po czym poznac ze chlopakowi zalezy na dziewczynie?

Polecane posty

Gość bękart obcego
kochana jesli nie potrafisz tego poznac to znaczy ze jestes za mloda na chlopcow:) pozdrawiam:)

Gość ddddddddupa blada
O zesz koorva. Ile mozna . Niedawno jedna laska tez miala podobne rozterki.Idz na lody.

Gość Kama klama
po tym, ze spiewa ci pod oknem "Coco jambo" ;)

Gość z pewnoscia nie po tym
ze: 1. umawia sie najpierw z twoja kolezanka potem z Toba a potem okazuje sie ze kogs ma:P 2. zaprasza na impreze na ktorej jego kumpel pyta sie Ciebie kiedy mu zrobisz:P a on sie usmiecha i mowi ze to zart:O 3. proponuje ze Cie odprowadzi do domu w koncu ma na to wyjebane i odprowadza Cie ktos inny:O 4. calujecie sie a on nawet nie pyta o twoj nr telefonu 5. po imprezie nawet nie przychodzi Cie odwiedzic 6. nie zegna sie z Toba kiedy wyjezdza 7.na koncu widzxisz go z inna :O:O:O Kochana po tym wiesz ze mu na Tobie nie zalezy:O

Gość ankietka ...
Przede wszystkim po tym, że szuka kontaktu z Tobą ... Nawet gdy Ty nic nie robisz w tym kierunku ... :P

Gość ankietka ...
Nam nie zależy na chłopakach ... :P

Gość Kolorowankanka
po tym, że mimo że się spijesz i go naobrażasz przy swoich znajomych, on mimo to będzie przy Tobie i na koniec imprezy zaprowadzi Cię do domu a na drugi dzień nie ma nawet do Ciebie pretensji, choć go to bolało

Gość Kolorowankanka
po tym że da Ci buzi mimo że masz zimno na ustach

Gość Kolorowankanka
po tym, ze pamięta o Tobie, kiedy jest dzień kobiet i kupuje Ci coś z tej okazji, nawet mały drobiazg...no i nie tylko w dzień kobiet bo w Twoje urodziny, w rocznice waszego związku,,,w walentynki itd.

Gość ewulkaaa
a jak wypytuje sie Twojej najlepszej kolezanki o Ciecie ale nie podejdzie osobiscie?

Gość Kolorowankanka
ale też wtedy, kiedy przyjedzie do Ciebie któregoś dnia i wręczy Ci róże bez powodu

Gość ewulkaaa
o Ciebie mialo byc:P

Gość Kolorowankanka
po tym że stanie w Twojej obronie, kiedy jego matka Ci w czymś dogada

Gość Kolorowankanka
po tym, że kiedy patrzysz w jego oczy to widzisz jak bardzo Cię kocha

Gość Kolorowankanka
po tym, że stara się z Tobą nawiązać rozmowę, mimo że macie zupełnie inne zainteresowania,,,po tym że rozmawia z Tobą gdy strzelisz focha i go obrażasz a on mimo to dąży do zawarcia ugody:)

Gość Kolorowankanka
ja np po takich gestach to poznaję i na prawdę, czasem maleńki gest mówi mi więcej niż tysiąc słów...czuję że mnie kocha i mam tak nadzieję że się nie oszukuję i życzę tego wszystkim.Pozdro dla wszystkich zakochanych!

Gość ankietka ...
Kolorowankanka - te pierwsze Twoje rzekome objawy, to raczej objawy głupoty ... :D

Gość Milka920
Mam problem... Ten Problem nazywa sie PAweł. Sam do mnie napisał na nk , zaproponował impreze razem , pojechałam ze znajomymi po jakims czasie przyjechał..Bawilismy sie razem, chciał mój nr telefonu ,, pozniej zaczelismy sie calowac przytulac ale do niczego nie doszło.Byłam z deka pijana , w koncu ostatki..Zaproponował ze około 3-4 odwiezie mnie do domu..Ok pojechalismy, przez cala drogę do domu gadaliśmy smialismy sie i wgl...Gdy stalismy juz u mnie pod domem..zaczelismy sie calowac poszlismy na tyly do samochoduu i wgl, ale do niczego nie doszlo, domyslił sie chyba ze nie chce bo jestem pijana i wgl..Takze spokojnie odprowadził mnie pod drzwi domu pocałował i pojechał do domu , na drugi dzien przyjechał do mnie i pojechalismy sobie w romantyczne miejsce, zapropoznał mi "chodzenie"..Zgodziłam sie bo chciaalm sprobować,potem dostawałam chore esy od jakiegos kolesia z roznymi tekstami, mysle ze to był własnie PAaweł ale nie jestem pewna , przeciez nie moge go o cos takiego oskarzac skoro nie mam podstaw,.po jakim czasie sie rozstalismy ale nadal sie widujemy i wgl jest miedzy nami dosc ostro.. Pomóżcie mi !..Nie wiem czy on sobie bk kreci czy wszystko jest na powaznie..:(( Jest madry przystojny inteligentny, dosłownie w moim typie..

Gość gość
jak moge poznac że chłopakowi nadal zależy namnie chociaz ze znim zerwałam ale to nie bylo zewanie ze koniec i wg tylko zeby zachowanie poprawił jak moge poznac ze zalezy mu

Gość gość
odpisz