Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojny29wawa

SPONSORING - CZY MYŚLAŁYŚCIE KIEDYŚ O TYM?

Polecane posty

Gość karmacomkaaaa
"czy zgodzilabys sie na platny seks" ? nie. trzeba byc debilem zeby tracic czas na spotykanie sie z jakims zafajdanym "sponsorkiem" , ktory najwidoczniej w wyniku malego peniska musi sobie cos udowodnic, zamiast ten czas poswiecic na nauke, rozwoj, inwestowanie w siebie czy prawdziwa milosc. Laseczki z plebsu na pewno na takie cos poleca, wartosciowa kobieta nigdy

Gość mała su
Próbowałam tego:) Nie dlatego że brakowało mi kasy, ja mam po prostu taki kurewski charakter. Strasznie mnie to kręciło, on był fajnym gościem z poczuciem humoru. Przychodziłam na umówione spotkanie, szpilki, pończoszki, drinki, żarty... Pieprzył cudownie:)

Gość aaaae232f23
up

Gość aanniittaa24
Ja też raz z tego 'skorzystałam'. Wiem, jak kazdy to ocenia,ale ja tego nie żałuję. Mieszkam sama z młodszym o 10 lat bratem. Muszę utrzymać i siebie i jego, bo nasi rodzice zgineli 3 lata temu w wypadku. Niespodziewana 'samodzielnosc' zwalila mnie z nog, trzeba bylo rzucic studia, pojsc do pracy i to nie jednej,zeby utrzymac mieszkanie, zaplacic rachunki, dlugi i zadbac o Michalka. Rok temu Michala pobila grupa osiedlowych chuliganow. Nie mieli co mu ukrasc, wiec sie wsciekli, przyprowadzili go do mieszkania potluczonego i powiedzieli,ze jesli nie zaplace im 500zl to mu nie dadza spokoju. Balam sie, bo nie moglam odbierac go codziennie ze szkoly, musialam pracowac. Policji nie bylo co wzywac. Skarg na tych wyrostkow bylo tyle od mieszkancow, ze machali na nie reka. A nie mialam ani grosza oszczednosci. Te gnojki daly mi 2 dni. Sponsora znalazlam bardzo szybko. W trakcie myslalam tylko o swoim bracie. Nie zrobilam tego juz wiecej, choc ten pan mi to proponowal. Wstyd mi za to, ale dziekuje losowi choc za to, ze nie okazal sie on jakims sadystą czy desperatem, tylko zwyczajnym, samotnym panem w podeszlym wieku. Na szczescie z poczatkiem wrzesnia udalo nam sie przeprowadzic do innej dzielnicy i szkoly.

Gość Cejj
Mam pytanie do doświadczonych dziewczyn, zastanawiam się nad sponsoringiem, w moim domu się nie przelewa, dobrze by było coś dorobić, mam 17 lat i z ciekawości przejrzałam oferty panów, którzy chcieli zasponsorować, dostałam nawet ofertę 700zł za 1 raz i na stały układ. Powiedźcie o waszych początkach, czy ogólnie warto się w to zagłębiać..