Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka090i898

Czy ja jestem nienormalna? wiem, że ludzie różnie rzeczy sobie wyobrażają, ale..

Polecane posty

Gość karinka090i898

wczoraj oglądałam muminki na jakiejś stronie w internecie.- chciałam sobie przypomniec dzieciństwo;) W trzecim odcinku, włóczykij ściągnął kapelusz i.. odleciałam!:D Oddałam komputer we władanie brata i zaczęłam się masturbowac, wyobrażając sobie, że bzykam się z Włóczykijem w Dolinie Muminków!!! Wiem, że to śmiesznie brzmi, ale tak było. Wyjątkowo szybko doszłam! Czy jestem nienormalna?:o

Gość digb
Kiepska prowokacja, ze tez dzieci o tej porze jeszcze nie spia:|

Gość karinka090i898
Fakt, miałam przez chwilę taki obraz, ze stoją nade mną tatuś muminka, muminek, migotek włoczykj i paszczak i że wyzywają mnie i gadają żebym im obciągęła z połykiem. Serio! Teraz jak mi się przypomni, że muminek tym swoim głosikiem mi takie rzeczy 'gadal' to padam ze śmiechu:D:D:D

Gość karinka090i898
No tak, wioedziałam,że uznacie że to prowokacja. Ale nie, tak bylo naprawdę:o I nie wiem dlaczego od razu mnie tu od dzieci wyzywają😠? To że ogląam muminki to nie znaczy, ze jestem dzieckiem!:p

Gość prawda czy nieee
gdzie mozna Muminki w necie obejrzeć? zarzuć linka

Gość karinka090i898
chcę włóczyć kija włóczykijowi ;)

Gość karinka090i898
:D:D więc jednak ktoś taż tak ma:) ciesze się że nie jestem sama. Dodam, że wczoraj w nocy znów to robiłam..