Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczęśliwa ona

moze to juz bylo ale co tam!!!!

Polecane posty

Jak mój synek nauczy się mówić a potem pisać na klawiaturze to go przyślę na ten topik:)

Gość no ja baran niestety

Gość koziołeczek
jestem koziorożec z 30 grudnia,pozdrówka dla koziczek i koziołków

Gość koziołeczek
w klasie zawsze byłam najmłodsza i to mnie strasznie wkurzało,teraz już nie mam żalu do rodziców,że jestem prawie najmłodsza w swoim roczniku

Jesteś z 31 grudnia?! Załamka:P Mój synek z 27 - też załamka - tak zaraz po świętach:( Nikt nie będzie pamiętał hehe.

wszystko oki wlasnie czekam w lozeczku na lubego ktory pewno jeszcze kreci kierownica ciezarowki z nadzieja ze juz niedlugo przyjedzie :):) bylam u ortodont niestety jesze miesiac pomecze sie z aparatem Milo Cie zobaczyc :D:D:D

pomysl ze za to bedziesz miala sliczne zabki hehe ja wlasnie siedze z moim ktory oglada mecz(jak ja nienawidze tego)ale wiadomo facet to facet chyba jak kazdy lubi mecze:D

a tak na marginesie gdzie mozna znalezc takie stopki chcialabym taka posiadac tyle ze nie wiem gdzie szukac hehe cukierecek mieszkasz juz z narzeczonym?

wiem wem ale juz ponad 1,5 roku nosze imam juz troszke dosc ... wiesz jak to boli masakra dzis caly dzien bol glowy i zebow nawet tabletki nie pomagaly ... ja tam lubie ogladac mecze a z moim to juz w ogole tylko nikt ze mna haha:D:D bo za duzo komentuje ...

na glownej masz zarezerwuj nick i tam bierzesz pozniej zaloguj jak masz na haslo zarejestrowany i tam masz juz stopki mozesz wpisac ja lece bo moja niunia bedzie za 15 min jak podasz meila wysle Ci moje gg poklikamy kiedys

nie mieszkamy oficjlnie razem ale ak tylo nie jest w pracy czyli w trasie jest u mnie :):) wiec to prawie to samo alenieststy prawie

OŁŁŁ CHYBA autorki nie ma ja tez styczen tyle xe koniec i juz wodnik ale moj brat koziorozec urodzil sie w 3 króli :D