Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentka

Czy faceci za was płacą? Mowa o drobnych wydatkach

Polecane posty

Gość sentka

Staż związku -ponad rok Rzecz sie dzieje na wakacjach. To, że zrzuta na paliwo liczona na 4 osoby bo jeszcze bylismy ze znajomymi- moge zrozumieć.. Ale na 4 liczone za każdy parking, za wstęp to tu to tam. Obiad we własnym zakresie, atrakcje typu rejs statkiem- każdy płaci za siebie. Nic mi nie zafundował. NIC. Zakupy typu pieczywo, napoje wszystko ostro wyliczone na 4. Troche to śmieszne, z kumpelą sie z tego smiejemy bo ten jej facet taki sam :o ale z drugiej strony... Kobiety powinny być troche porozpieszczane, traktowane jak KOBIETY a nie jak kumpel z którym bezlitośnie co do grosza liczysz sie za browar (ale to tez skrajne przypadki) Jak to jest u Was dziewczyny? Chciałabym poznac Wasze zdanie na ten temat. Dodam jeszcze, że my teraz nie pracujemy (studia) a nasi męzczyźni tak i z zarobkami też nie najgorzej. Nie wymagamy Bóg wie czego, naprawde...ale za takie drobiazgi ???

Gość maniulka
jedynym drobnym wydatkiem dla mojego jej seks ze mnom :) od godziny biore 20 zl :)

Gość materialistkaaaaaaaaaa

Gość łojejej
ja jestem w związku gdzie facet pracuje, ja studiuje i mieszkam z rodzicami. Jak jestemsy na wyjeżdzie, z kims czy sami zawsze moj za mnie płaci.

Gość łojejej
a rejs statkiem to chyba nie jest drobny wydatek, co?

Gość moja siostra tak miała
jej chłopak, potem mąż, po 3 randkach powiedział ze koniec stawiania i kazdy płaci za siebie dobil mnie jak raz na grillu musielismy zrobic zrzute w 6 osob za cebule ktora kupil - wyszło po kilka groszy na szczescie własnie sa w trakcie rozwodu

Gość comtessa
jestem ze swoim facetem ponad 1,5 roku i jest tak, że czasem on płaci czasem ja, nie mamy wspolnego konta ale traktujemy swoje pieniądze jak wspólne on np. płaci moje rachunki, ja płace za zakupy w sklepie. Nie wyliczmy sobie ile kto wydał :o

Gość sentka
rejs zbyt duze słowo.20zł

my z moimi poprzednimi facetami zawsze mielismy wsp[olna kase w tym sesnie ze jak ja potrzebowalam pieniedzy moglam brac z jego portfela a jak on potrzebowal bral z mojego. nigdy sie nie rozliczalismy kto ma oddac i ile:) dziwnie bym sie czula gdybysmy tak patrzyli na pieniadze.

Gość łojejej
20zł to jest dużo

to macie facetow sknery :P ja tam nigdy nie trafilam na takiego :P a mam faceta studenta. i zawsze musze sie wyklucac ze to ja chce dla odmiany zaplacic za kino czy obiad! Kiedy bylam z facetem ktory zarabial, i to niezle to nawet przez mysl mi nie przeszlo ze mialabym zaplacic za cokolwiek, mowiac szczerze :]

Moj facet zawsze płaci za mnie:-) Choc czasem ja mu np postawie hamburgera albo cos... Ale zwykle to on placi.

Gość sentka
20 zł. niech będzie ze dużo ale 2 złote za parking? :O albo kilka zł za pieczywo itp. I to nie ma ze stanowczo powiedzą- NIE ODDAWAJ. Biorą :o

ha zle bym sie czula gdyby facet caly czas za mnie placil nie potrafie tego wytlumaczyc ale kiedys spotykalam sie z pewnyjm mezczyzna ktory za wszystko chcial placic i o ile na poczatku mi to imponowalo to po pewnym czasie czulam sie troche jak utrzymanka a to nie lezy w mojej naturze:)

jezeli pracuje i normalnie zarabia to rzeczywiscie sknera:o natomiast jezeli sie uczy i dostaje kase od rodziców lub z trudem zarobil pare groszy rozdajac ulotki lub robiac cos w tym stylu to ty niestety jestes niezbyt kumata🖐️

Gość sentka
pracuje normalnie jeden i drugi

moj maz nie ma wyjscia :D drobne i nie drobne. jak oczekuje, zebym mu obiad pod nos podstawila i skarpetki wyprala to musi :D :D :D

moj facet nawet jak zarobil niewiele to mnie nie wilicza, kase mamy wspolna, kupuje mi rozne drobiazki raz ja place raz on i jest git. gdybym miala sie z nim rozliczac za takie rzeczy jak chleb czy loda to porazka :D

Gość oiugeg
ja jestem z chlopakiem ponad rok ja mam swoje pieniądze i on bo oboje pracujemy on mi wzystkiego nie stawia raz ja za coś płacę raz on , ja za kino on za zakupy itd . nie ma problemu z pieniędzy i niczego sobie nie wypominamy

Gość oiugeg
sentka a ty i kolezanka pracujecie gdzies ???

Gość sentka
studiujemy póki co ale mamy jakieś tam swoje oszczędności. Tylko żebyśmy się tu wszyscy dobrze zrozumieli :) Nie chodzi o to, że my wymagamy prezentów, rozrzutności z ich strony ... Tylko zastanawiałysmy się jak to jest w innych związkach bo nasi chyba przesadzają, żeby tak za wszystko brać kase :o

Gość to jeszcze nic...
...moi znajomi, staż przeszło 2,5 roku. Na wakacjach wyliczali się z KAŻDEGO grosza, teksty typu "Wisisz mi jeszcze 75gr za bułkę, oddaj, bo mi potrzebne" były na porządku dziennym. A jak jedna ze stron kupiła sobie np. kebaba, a druga troszkę od niego zjadła zaraz była kłótnia, że w takim razie płaca po połowie za tego kebaba... Dla mnie, jako dla osoby trzeciej to zachowanie było dziwne i żałosne..Rozumiem, kłócić się o większa kase, ale o głupie 0,75gr, czy parę kęsów kebaba to już przegięcie..

qrva no ni emoge o kebaba?:D jedyna kasa z jakas sie "rozliczamy" od ponad pol roku to jak pozyczylam facetowi 300zl na oplate na studiach:D polowe mi oddal, ktora i tak pewnie przejedlismy gdzie sna miescie, druga polowe trzymam zeby kupic drukarke (wspoln akorzysc bo razme meiszkamy)

Gość to jeszcze nic...
Taaa....Jak to usłyszałam, to się zadławiłam swoim:P Już nawet kiedyś im zwróciłam uwagę, że to już jest denerwujące i jesli chcą się kłócić o grosza to nie przy mnie. Nie wzięli sobie tego do serca:P

Gość o lol no to
zajebistych macie facetow jak wszytsko na 4 dziela :D zal.pl po prostu i tyle.