Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny facet ze mnie

Taka jedna z randek o2

Polecane posty

Gość fajny facet ze mnie

Kilka tygodni temu poznałem zaj**ista panne ( pod wzgledem urody i sposobu bycia) na randkach , spotkalismy sie wygladala jeszcze piekniej niz na fotach. Bylo fajnie, poszlismy na piwko, na spacer potem przez 2 dni pisalismy sms i dzwonilismy po czym po 2dniach zamilkla a ja nie wiem oco chodzi....

róbuj zadzwonić jeśli Ci zależy na tej znajomości. Jeśli nie odbierze,nagraj się na pocztę i poproś żeby oddzwoniła. Jeśli tego nie zrobi to chyba wiesz co to znaczy... :/

Gość fajny facet ze mnie
sprawiala wrazenie madrej kobiety, jezeli cos bym zrobil nie tak mogla odrazu powiedziec... może to prawda piekne kobiety sa okrutne:(

kokosowy.... ma racje , jesli sie po tym nie odezwie to cie olala ze tak sie wyraze albo spotyka sie z kims innym z randek i pozniej wybierze najlepszego:P moze to bedziesz ty:)

Gość fajny facet ze mnie
nigdy nie zrozumiem kobiet... najpierw pisze:"dziękuję za miło spędzony dzień" a potem milczy eh:(

No stary ;) niektore zyja z takich jak Ty ... tu obiadek tam obiadek portali randkowych od groma pewnie od miesiecy nie gotowala tylko chodzi na sponsorowane zarlo.

Gość ja150
ja mialam podobna sytuacje(tylko ze to facet nie dzwonil) i wiesz co/dzis zadzwonilam i dowiedzialam sie ze nie bylo iskry(a spotykalismy sie kilka razy,newet sex byl) ona nic nie chce

Gość fajny facet ze mnie
nie chce mi sie w to wierzyc jakos:( zanim sie spotkalismy pisalismy do siebie przez miesiac z naszych romow wynikalo zejest to madra, dojrzala emocjonalnie i samodzielna kobieta a ze śliczna przy okazji to taki dodatek szkada ze tak sie to skonczylo:(

:P randki o2 to taki odrzut juz z lekka ... ten portal smierdzi wystarczy zerknac na strone startowa.

Gość ja150
fajny facet ze mnie......bedzie ciezko tez to przechodze,ale idiotki z siebie robic nie bede..nie chce to nie,jest duzo fajnych ladnych,madrych i chcacych powaznego zwiazku

Gość ja znam jedną łamaczkę
męskich serc z o2 może to ta sama:-)

Gość ja znam jedną łamaczkę
to nic w porownaniu z charakterem diablicy

Gość fatomas
może mi ktoś pomoze znaleść dziewczyne zielonej góry bo ja już pomysłu niemam

Gość kolobodżo
Stary ...zebym ja zonaty nie był to przez moj dyszel przewijało by sie stadko miesiecznie. A i bedąc zonaty też daje spoko sobie radę. A ty masz problem dziewczynę znaleźć ....ech

fajny facet jestes, ale idiotki robic z siebie nie bedziesz? facet jstes wkoncu czy kobieta?

Gość gość
Chłopie... daj se spokuj. Po prostu szkoda :(

Gość gość
Na portalu o2 ,pod nickiem miły40latek, ukrywa się niezwykły zboczek. Pisze, pisze i nawet umawia się na randkę. Za każdym razem jednak coś mu wypada, przekłada albo pisze,że się wyrobić nie może. Hi, hi...pisze,że ma 190 wzrostu, 2 fakultety i jest b. miły.