Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideaaaaa

Kilka faktów o tarczy rakietowej - wnioski wyciągnijcie sami.

Polecane posty

Gość złapie się czy nie zobaczymy

Bo czuję się trochę jak pan nauczyciel w szkole, który musi wyjaśniać, że 2+2=4. Dobra :o Rozje.b.anie irackiej armii zajęło 1,5 miesiąca. Proporcje użytej siły przypominały wystrzał z dubeltówki do karalucha. 1,5 miesiąca!! Podtrzymujesz zdanie, że Ruscy zamietliby Europę w tydzień? (już pomijając fakt, że siły mają rozlokowane na mniej więcej całości terytorium i w żaden sposób nie ukryliby ruchu wojsk). Ja zresztą mówię, że po trzech miesiącach od przekroczenia granic flaga NATO powiewałaby nad Kremlem. Technologicznie między NATO a ruskimi jest przepaść.

02:14 Samanta lisiczka wawciu pomijajac taki drobiazg jak roznica w technologii i koniecznosc uzycia broni jadrowej przez ruskich zeby miec szanse z NATO w Europie to jankesi tak sobie Europe odpuszcza skazujac sojusznikow i swoich zolnierzy na smierc to dlaczego ruscy nie zaatakowali w czasie zimnej wojny ? co ich powstrzymywalo ? no przeciez nie kiwna palcem no wiec o co chodzi ? rzadzili ZSRRem agenci mosadu czy co

Ja zresztą mówię, że po trzech miesiącach od przekroczenia granic flaga NATO powiewałaby nad Kremlem. Technologicznie między NATO a ruskimi jest przepaść. buehehe faktycznie przepasc ruskie nie maja lusterek w czolgach jak francuzi

Rozje.b.anie irackiej armii zajęło 1,5 miesiąca. Proporcje użytej siły przypominały wystrzał z dubeltówki do karalucha. 1,5 miesiąca!! koles o jakiej armii piszesz irak nie byl zadnym przeciwnikiem jak tylko wojska usa wkroczyly to tamci sie poddawali taka mial armie ten niby wielki dyktator husejn

Ja pierrdolę, ale ty jesteś ciemniak. Skoro tak łatwe zadanie zajęło najlepszej armii świata 1.5 miesiąca, to chyba nietrudno dojść, jakie dyrdymały opowiadasz, mówiąc o "pozamiataniu Europy w tydzień"?

zacznijmy od tego ze usa nie jest zadna najlepsza armia na swiecie nie wiem skad ci sie to udzielilo amoze z tego ze wychodowany jestes na ameryce jak 99% tego kraju i wszystko co z usa uwazasz za najlepsze no ide juz ide ten tydzien to byla ironia wiem ze by nie zdobyli jej ale by nie byli na straconej pozycji w europie.

"usa nie jest zadna najlepsza armia na swiecie" :D Stary, nie wiem co powiedzieć. Poważnie. Ty masz jakiś swój świat.

Stary, nie wiem co powiedzieć. Poważnie. Ty masz jakiś swój świat. to samo moge o tobie powiedziec widzisz wszedzie powiewajace flagi usa?

i modlcie sie zeby sie ruskie z chinami nie dogadali bo wtedy wasza americanska armia nie bedzie juz taka najlepsiejsza :classic_cool: dobranoc obroncy swiata latwo mozna was podpuscic w kazdym dowolnie wybranym temacie :classic_cool: 🖐️

Słaba względem czego? Bo jeśli Macedonii anno domini -450, to bardzo silna, ale jeśli względem Imperium Klingonów, to cienizna.