Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mantodea

ZESPÓŁ SZYJNY UJAWNIONY PO PORODZIE HELP!!!!!

Polecane posty

Dziewczyny mam ogromny problem.W czasie porodu podczas parcia nagle w lewym uchu poczulam szum ktory trwal kolejnych pare dni.Od tamtego czasu mam dziwne napady.Nagle zaczyna strasznie bolec mnie glowa w moment zaczynaja sie mdlosci wymioty biegunka goraczka oslabienie omdlenia.Przedwczoraj z przychodni karetka zabrala mnie do szpitala bo lecialam lekarzowi przez rece.Na miejscu pani doktor stwierdzila ze to tzw.zespol szyjny jakis ucisk z kregoslupa na nerw.Procz tego mam silna anemie.Czy ktoras z was miala podobny problem?powiem szczerze ze jestem troche przerazona.Mam 4 miesiecznego synka i boje sie brac go na rece pod nieobecnosc meza:(

Dziewczyny naprawde nie spotkalyscie sie z podobnym przypadkiem???BARDZO PROSZE WAS O POMOC!!!:(

Gość hmmmmmmmmmmm
no to chyba bylas u lekarza nie?? no to nic ci nie powiedzial co masz z tym robic?? to lepiej zmien lekarza a nie pytaj na forum bo tu nikt nie jest lekarzem ani jasnowidzem i nikt cie wirtualnie nie uzdrowi

hmmmmmmmmmmm - nie badz taka do przodu bo cie sznurowki przescigna madralo!Nie licze ze ktos mnie na forum uzdrowi!pytam czy ktos sie spotkal z takimi dolegliwosciami po porodzie.Nie umiesz odpowiedziec to sie nie wtykaj!:-o