Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Udawałem babę i okazało się że chce żonę zdradzić:O.Co z tym zrobić:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość umowić sie Napisano Sierpień 15, 2008 moze akurat spodobacie sie sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wykolejony motorniczy 1 Napisano Sierpień 15, 2008 wypada w ramach pokuty zalatwic mu jakas fajna dziweczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmhmhmhmhmhmhmhm Napisano Sierpień 15, 2008 Hmm.. ciezka sprawa. Jak powiesz zonie to moze sie skonczyc tak ze ona i tak nie uwierzy i stracisz kolege. A co masz zamiar zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 15, 2008 Amant, Ty to masz nudne życie, równie nudne jak zakładane przez Ciebie topiki:O Weź sobie chłopie załatw w końcu jakąś babkę, bo szczeżniesz na stare lata już totalnie, zarówno fizycznie jak i intelektualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 No jeszcze się zastanowię:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość becikowe to strata kasy Napisano Sierpień 15, 2008 narazie nic... a udawałeś jaką kobietę? taką inną? bardzo inteligentną, oczytaną wrażliwą? taka, których jest 1%? To nie dziw się, że facet pomysłał- o matko idełay istnieją! A jak udawałeś normalną babke jakich wiele.. to bym się zastanowiła..Ale nic nie mow zonie.. No bo on moze juz wiecej tak niezrobić. Opamieta sie w pore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 15, 2008 Primo: kolo nie ma żony ani dziewczyny. Secundo: jak on może udawać kobietę inteligentną? O losie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Udawałem nimfomankę:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdaz Napisano Sierpień 15, 2008 "Udawałem babę i okazało się że chce żonę zdradzić .Co z tym zrobić ?" pójdz na całość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam ochotę na więcej Napisano Sierpień 15, 2008 ja nie wiem jak on moze kogokolwiek udawać:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość greckie wesele Napisano Sierpień 15, 2008 A tak w ogóle to zauważyliście, jak amant ujął temat? "Mój koleś ..." buhahaha:O Może Ty jesteś chomikiem, ale jeszcze o tym nie wiesz?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawdaz Napisano Sierpień 15, 2008 "A tak w ogóle to zauważyliście, jak amant ujął temat? "Mój koleś ..." buhahaha Może Ty jesteś chomikiem, ale jeszcze o tym nie wiesz? " przecie to zartobliwe odniesienie do tematow nizej :o lub wyzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach