Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 GG nie dziala wszedzie czy tylko u mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie tez nie działa Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie tez nie dziala Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Sierpień 15, 2008 i u mnie tez, i dobrze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Again 0 Napisano Sierpień 15, 2008 o cholera! u mnie tez nie działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dziecko Napisano Sierpień 15, 2008 u mnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a niech Ci Napisano Sierpień 15, 2008 no bez kitu, też mam czerwone słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 To jakas grubsza sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robaczek z jabłka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 u mnie też ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sykstinajn 0 Napisano Sierpień 15, 2008 nie działa wspierajmy się :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sittwe 0 Napisano Sierpień 15, 2008 U mnie tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Again 0 Napisano Sierpień 15, 2008 czli co? trzeba zalożyc grupe wsparcia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 No koniecznie zakładamy grupę wsparcia, zaczniemy wspólne modły dzięki którym siła naszych serc i umysłów spłynie na serwery gg i stanie się cud naprawczy. tako ło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki jeden zalamany Napisano Sierpień 15, 2008 nie dziala co ma zrobic pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy helppppppppppppppppppppppppppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Kawe sobie zrób w międzyczasie. tak jak ja własnie ide do kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nagadam wam 0 Napisano Sierpień 15, 2008 ruscy atakuja i gg nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ide kawe................... Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blueberrry Napisano Sierpień 15, 2008 u mnie tez nie dziala ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 nas powoli od swiata. a wikipedia bez zarzutu zawsze wam wchodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesmiala 0 Napisano Sierpień 15, 2008 U mnie również nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiii 0 Napisano Sierpień 15, 2008 A już myślalam że tylko mi padlo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Profesorka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 U mnie też nie działa :O ooszzz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Wszystkim padło jak jeden mąż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Sierpień 15, 2008 u mnie tez nie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozważna i romantyczna... Napisano Sierpień 15, 2008 ja tez nie mam gg :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blueberrry Napisano Sierpień 15, 2008 zaraz sie poplacze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 to jak z wiki? bo ja miewam ostatnio klopoty:O szukam czegos na necie, wyskakuje mi artykul z wiki, chce otworzyc to wiesza mi kompa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozważna i romantyczna... Napisano Sierpień 15, 2008 ale sie porobilo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Myślicie że mozna to podciągnąć pod pierwsze oznaki spełniającego się Proroctwa Oriona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rossssja Napisano Sierpień 15, 2008 Rosja tak miesza: 1. brak medali w Czajnie 2. burza na mównicy Kaczorka 3. Brak GG 4. spadajacawarosć USD 5. brzydka prezydentowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach