Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 ee, tam nie znasz sie:P ja jestem ze wschodu Polski i pierogi to bajka:P a ta okrasa to tluszczyk:P z boczku.. z boczkiem..:D lol, suuuper:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Przyznam sie ze tez niegdys spozyłam porcję ruskich pierogów ale chyba ze smietaną były na wierzchu.... Były smaczne ... Cholera naprawde były ... ale musze pozostać wierna ojczyźnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Hehe ja też ze wschodu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 Pnkb- ale przyznaj powtorzylabys to, gdyby nie ta sytaucja miedzynarodowa?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 ja lubelskie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak kawe pijesz Napisano Sierpień 15, 2008 razem sie trzymajmy to nic nam sie nie stanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Hmmm ... dziwnym nie jest ze powtórzyłabym ten niecny czyn, ale jednak gdy myśle o oddaniu i odwadze żołnierzy walczących z kałmudzkim najeźcą moje sumienie nie pozwala mi na grzech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 a u mnie takie pieruny... strzela w tym niebie strasznie...boje sie!!:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wrocławianka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Ruskie mogą być byle nie podlane smażoną padliną :D Tyle tylko, że to pospolite żarcie, nie mające nic wspólnego z wyższymi doznaniami. Ja tam proponuje czekoladę. Aksamitną i głęboką w smaku, rozkosznie słodką, gładką i nieprzytomnie pyszną...są chętni ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amanda wilson Napisano Sierpień 15, 2008 noż cholery dostanę zaraz, dalej nie działa!!!!!!!!!! co ja mam robić w ten nudny, szary, chłodny dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 ależ te pierogi nie sa niczemu winne;( a gdyby tak.. one byly ukrainskie:P oo, tak, na pewno tak jest:P ale ja mam dzis na obiad spaghetti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Ja podlaskie :D Tak tak jaka kawe pijesz musimy trzymac sie wszyscy w razem. Ze tak powiem kupą prosze państwa kupą, kupy nikt nie ruszy, a już jakis radziecki oprawca. Ale te warszawkie chmury tudzież skompresowane migi są coraz bliżej ... boję się ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie tez nie dziala szajs Napisano Sierpień 15, 2008 !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie działa / Napisano Sierpień 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blueberrry Napisano Sierpień 15, 2008 Ja ide pozegnac sie z moimi simsami :( :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 proste jak dla mnie wlasnie najlepsze. wyszukane mi sie kojarzy z owocami morza:d fffujj:P takie fallusy jesc:P a na czekolade jestem uczulona:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Wrocławianka ... nie kuś nie kuś bo sie odchudzam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amanda wilson Napisano Sierpień 15, 2008 gdyby więcej ludzi z mojego "kręgu" zdecydowało się na tlena, to już bym dawno to gawno zostawiła a tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak kawe pijesz Napisano Sierpień 15, 2008 ja proponuje loda aksamitnie gladkiego duzego w polewie czekoladowej :) odlot :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 bluberry zabij ich:( oszczedz im rozstrzelania przez komuchow! :P simy nie sa honorowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Kurde ale powaznie z zachodu idzie do mnie na podlasie taka chumra ze ja sie zaczynam bac ... nie tylko gg mi padnie to jeszcze prąd zabiorą. A na 15.00 mam do pracy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak kawe pijesz Napisano Sierpień 15, 2008 błagam Was z tym odchudzanie to bez sensu Muszelki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 ja wczoraj zarłam sorbet cytrynowy:D dziwny był:D a bym sobie zjadla pasztecika:D albo wieeem- pizze:d o matko, taka domowa:d zrobie ja jutro:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Już niedługo godzina minie odkąd gg udało się do mitycznej indianskiej krainy wiecznych łowów. Tylko denat został taki na pasku zadań... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak to rosja.. odcinaja Napisano Sierpień 15, 2008 nade mna szare niebo ale takie gromy leca... maskara.. bede musiala wylaczyc kompa:(:(:( ale to dopoki mi nad glowa nie huknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Złośliwa w garsonce 30 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Nie działa gg .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomarańczowy nick koloru black 0 Napisano Sierpień 15, 2008 U mnie niebo sie robi coraz ciemniejsze ale gromów jeszcze nie ma ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wrocławianka 0 Napisano Sierpień 15, 2008 Ja się nie odchudzam. Czekoladę uwielbiam i nie muszę rezygnować z tej małej przyjemnosci. Pycha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak kawe pijesz Napisano Sierpień 15, 2008 mi gg nie dziala moze pomoze reinstall windowsa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TellMeWhy 0 Napisano Sierpień 15, 2008 zajebiście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja tez nie mam akurat dzisiaj fuck fuck fuck!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach