Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna ziaja

Powinnam się obawiac????

Polecane posty

Gość zuzanna ziaja

otóz lekarz zmienil mi tabletki z cypestu na kontracept po skonczeniu ostatniego opakowania cyprestu kazal mi zrobic normalnie przerwe i po tygodniu zaczac brac nowe tabletki. nic mi nie mowi o dodatkowym zabezpieczeniu na ulotce ktora czytalam literka po literce dla pewnosci tez nie pisalo nic o dodatkowym zabezpieczeiu w przypadku zmiany tabletek wiec sie nie zabezpieczalam. Kochalam sie z chlopakiem juz w 1 tygodniu brania nowych tabletek i teraz zaczynam miec schizy ze moge byc w ciazy...dziewczyny wam lekarz gdy zmienial tabletki mowil cos o dodatkowym zabezpieczeniu ???? zastanawiam sie czy nie robic soie testu w niedziele biore ostatnia tabletke....boje sie

Gość zuzanna ziaja
prosze chociaz o jedna opinie

Gość tysiak12344546767
nie mam pojecia ja nie uzywam tabletek a jak myslisz : z moim tematem... z tym płynem wychodzacym z fjuta: (: ?

Ja ostatnio zmienilam tabletki,lekarz nic mi nie powiedzial o dodatkowym zapezpieczeniu.Wiec również go nie stosowalam.We wtotek wzięlam ostatnia tabletke z opakowania (zaczelam 7 dniowa przerwe) zawsze na drugo dzien dostawalam okres ,teraz jeszcze nie dostalam jak nie dostane do srody to chyba umre...ale staram się być dobrej myśli. Pozdrawiam :*

Gość zuzanna ziaja
zaczynam sie bac :(

Teraz baniem się nic nie zmienisz...A jak będziesz się bardzo stresowac to mozesz tym opóźnić okres.Ja staram sie nie stresowac tylko grzecznie czekam ;)

Gość zuzanna ziaja
mi wypada okres na środe tyle ze nie chcialam robic przerwy teraz :/ bo mam wyjazd...ale chyba będe zmuszona

Gość zuzanna ziaja
no ja chyba tez sobie odpuszcze i zrobi ta przerwe mam nadzieje ze nie jestem w ciązy za wczesnie na dzidzie :/ za duzo planow i nie ten wiek....musze skonczyc te studia wpierw....buuu

Gość franka firanka
Ja zawsze jak zmieniałam tabletki, to lekarz kazał mi brać nowe tabletki w pierwszym dniu okresu.... Czyli np jak krwawienie miałam w 3 dniu przerwy to wtedy kazł mi brać 1 opakowanie nowych tabletek..... Tak jak bym normalnie zaczynała brać po raz pierwszy.... Podejrzewam że jest to też uzaleznione od rodzju tabletek a dokładniej od ich składu. Mozliwe że jeżeli skład jest podobny lekarz nie kazał wam brac tabletek z 1 dniem krwawienia tylko normalnie z 7 dniową przerwa...

Gość kiniasa
jestem załamana, opisze moja sytuacje 4 lipca (ostatni stosunek)- kochałam sie z chłopakiem był to stosunek przerywany i z zabezpieczeniem (gumka byla cała i nieuszkodzona) 16 lipca dostałam okres , był normalny i umierałam z bólu 5 dni po SKOŃCZENIU okresu zrobiłam test ciazowy rano i wyszedł negatywny , następnie powtórzyłam test za 10 dni od tego ostatniego testu i tez wyszedł negatywny, planowo jutro mam dostac okres ale nie boli mnie brzuch tylko piersi , nie czuje sie jakbym miala dostac okres , jestem załamana i niewiem czy zrobic trzeci test?? od ostatniego okresu juz sie nie kochałam mam obawy ze to ciaza , mam ochote na słodycze i duzo pije

Gość franka firanka
bierzesz tabletki?

Gość kiniasa
nie :O

Gość kiniasa
bardzo sie boje , ma duzy apetyt jem duzo słodyczy :O

Gość kiniasa
mam duzy apetyt , i zadnych typowych objawów na okres

Gość pracownica
napewno nie jesteś w ciąży jeżeli 2 testy wyszły negatywnie.....bez obaw....

Gość kiniasa
tak myslisz? masakra ciagle o tym mysle :O

Gość zuzanna ziaja
ja tez mam apetyt na słodycze ale mam nadzieje ze to od tabsow.....