Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gruba dziewczyna

Obsesja kilogramow

Polecane posty

Go艣膰 Gruba dziewczyna

Czy tutaj sa osoby ktore maja ten sam problem? mam dosyc, ciagle mysle o swojej tuszy, nie podobam sie sobie, a nawet nienawidze. Moje mysli kraza wokol jedzenia- ile zjadlam dzisiaj a ile wczoraj, wyrzuty sumienia, odraza do samej siebie.Sracilam nadzieje ze schudne, mam wrazenie ze to nie mozliwe. Nie robie zadnej bulimi czy anoreksji. Mam 164 cm wzrostu i waze 60kg. Kiedys wazylam 55 kg i bylam zadowolona. Nie wiem kiedy przytylam, wiem tylko ze nie moge zrzucic tych ochydnych 5 kg. Jestem zrozpaczona, a najgorsze jest to ze slysze uwagi rodziny, znajomych: eh co sie z toba stalo? powodzi ci sie jak widac! ja chyba sie zalamie!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gruba dziewczyna
Dzieki Arya. Problem w tym ze chodze na basen regularnie. Plywam zawziecie 3 razy w tyg po ok 20-30 min. No i nie schudlam, wrecz przeciwnie wygladam jak jakis atleta!):

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
Niektorzy ludzie sa naprawde chamscy czasami. Ale nie zycze takiego problemu nikomu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
rozwinely mi sie bary wygladam jak ch艂op :O:O:O jest jeszce gorzej od p艂ywania!!!! i wszyscy sie ze mnie smiej膮 :O jak widz膮 na basenie to chore nie chce juz zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
ej podszywy :(:( jestescie chorzy ludzie :/a 5 kilo to wcale nie ma艂o :(:( najgorsze ze rozepcha艂am juz zo艂ondek i poch艂aniam takie ilosci zarcia ze dla wojska rosyjskiego i gruzinskiego by strczy艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
macie jakies fajne cwiczonka??? cwiczy艂am miesnie kegla i nie pomog艂o :O:O mam cipe jak wiaderko ze studni :(:( na wsi :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
brak s艂贸w :( podszyw za podszywem :(:(:( myslicie ze facetom podobaj膮 sie takie pulchne misiaczki jak ja? w sumie kofffanego cia艂ka nigdy za duzio nio nie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
ktory chce mnie wyr偶na膰 w dupsko wsadzic swojego pytonga w moj膮 smierdz膮ca rozepchana cipuchn臋 :):D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
nie ma chetnych ? w takim razie ide do dziadziusia po lizaczka :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aagneeskaa
zajrzyj np. na www.dieta.pl na tej stronie znajdziesz treningi www.bieganie.pl zamiast uzalac sie, zrob cos ze soba

Udost臋pnij ten post

Do debila podszywacza- zastanow sie co ty piszesz. Ta osoba widocznie ma problem, nadwaga moze stac sie dreczaca obsesja i w tym nie ma nic smiesznego. Co to jest bulimia, anoreksja?...choroba duszy nic innego. Autorko, 5 kg nie jest duzo, nie jedz wieczorami to napwno ci pomoze schudnac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
ale chodzi o to ze ja nie potrafir sie powstrzymac przed jedzieniem , nie dam rady jak nie zjem wariuje i moglabym pochlastac kazdego :(:( a moze liposukcja? odsysanie t艂uszczu? ktora probowala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytajnik_urocza
g艂upia jestes i wcale nie gruba ja waze podobnie i mam 166 i mam zajebista figure;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
Pytajnik Jakis kretyn sie podszywa pode mnie. Ja sie niestety czuje okropnie i zazdroszcze tym wszystkim filigranowym dziewczynom figury.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytajnik_urocza
podszywa czy nie ja patrza艂am tylko na twoj pierwszy wpis i wciaz uwazam ze przesadzasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gruba dziewczyna
Tylko wiesz, problem w tym ze 5 kg to jednak jest duzo. Musialam zmienic garderobe bo z tamtego roku nic nie wchodzi na mnie., zadne spodnie sie nie dopinaja...Koszmar. I chce schudnac, staram sie jesc dietetycznie, do tego rower+basen i nic! mam wrazenie ze jestem coraz grubsza):

Udost臋pnij ten post

ja nie moge, nie masz innych problem贸w? s膮dzisz, 偶e tu wyleczysz sie ze swoich kompleks贸w? podszywaj a sie po ciebie i glupio komentuja, wejdz na strone z dietami cwicz a nie wchodz na fora by szukac pocieszenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pytajnik_urocza
5 kilo to nie 30 i nie powod zeby gardeerobe zmieniac:/ ja bez przerwy tyje po 2-3 kilo w te i wewte i niegdy nie zdarzy艂o sie zeby musia艂a cos zmieniac a ciuchy mam roziar M

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 EmKAaa
To ja Wam powiem, ze waze 48kg przy wzroscie 160cm i nie moge przytyc! staram sie jesc i jesc jesc-i co? NIC i nie podobaja mi sie moje piersibo sa male!!! i ogolnie to wydaje mi sie, ze jestem koscista (chociaz podobno nie jestem)... kazdy ma swoje COS =) glowa do gory! =)

Udost臋pnij ten post