Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *C*A*L*I*B*R*A*

Czy wypada???

Polecane posty

Gość *C*A*L*I*B*R*A*

szukam pracy.w ogłoszeniach o pracę czesto jest podany nr tel. pod kórym mozna uzyskać informacje,więc gdy dzwonie czy wypada od razu spytać ile oferują pieniędzy?? lub gdzy dzwonią do mnie bo przesłałam im CV i chcą mnie na rozmowę,czy wypada spytać od razu ile płacą??? chodzi o to,że już byłam na 3 rozmowach,do których trzeba się przygotować,stracić czas na dojazd,a okazywało się,że płacą mało i mój czas szedł na darmo:(

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
chciałabym do ręki 1200-1300,miasto gdańsk

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
czy ktos jeszcze szuka pracy?

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
chodzi o to,że chcemy się przenieśc do gdanska z chłopakiem,on już pracę znalazł,ale na te rozmowy musiał ponad 200km dojeżdźać,więc on się pytał od razu przy 1-ej rozmowie tel.,ale na 3 takie rozmowy tylko raz mu wprost powiedzieli,przy drugiej pani się zdziwila,że tak szybko o kase pyta

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
a jak dla mnie to milo by było,jakby juz w samych ogloszeniach pisali ile oferują:)

Gość 1300 na rękę
to więcej płacą w biedronce na kasie :O

Gość I warto
Rozumiem, że rozmowa ma przebieg taki: 1/ pracodawca zadaje pytania o motywacje i przygotowanie kandydata 2/ pracodawca określa stanowisko i podstawowe obowiązki 3/ kandydat zadaje pytania szczegółowe o zakres pracy, miejsce, czas, oczekiwania 4/ jeżeli pracodawca dalej jest zainteresowany kandydatem, ten (W KOŃCOWYM ETAPIE ROZMOWY) może zapytac o wysokość wynagrodzenia na początek i możliwiści awansu

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
pisałam,że tyle chce min.,oczywiście jak pytają ile chciałabym zarabiac mówie,że 1700,jestem z małego miasta,nie wiem czego mogę się spodziewać po pensjach w gdansku

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
I warto>>>>>piszesz o rozmowie kwalifikacyjnej,a ja pytałam czy wypada zadac pytanie o pieniądze w rozmowie tel.,gdy dzwonią,by zaprosić na rozmowę

Gość I warto
W żadnym wypadku nie wypada. Wystawia się sobie świadectwo lenia pazernego na kasę przy minimum wysiłku z własnej strony.

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
a jakie są średnie pensje w Gdańsku?

Gość *C*A*L*I*B*R*A*
I warto >>>dzięki za odp.