Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciasnotka

Mam strasznie ciasno

Polecane posty

Gość Ciasnotka

I przez to mnie czasem niewyobrazalnie boli, jestem bardzo ciasna w srodku, sa jakies metody abym mogla to poprawic?

Gość teraz jest sezon na warzywa
wiec co dzien wkladaj sobie tam dorodna cukinie,po 2 miesiacach zauwazysz rezultaty 🖐️

Gość Ciasnotka
:))) Ale moje pytanie jest powazne? Uprawiam regularnie seks od ponad roku i nadal ciasna. Kurde.

Gość Julietttaaaaaaaaaaaaa
Moze zapytaj lekarza...

Gość -mara-
Na takie problemy tylko przejscie na anal.

Gość gość
Rozciagaj sie wibratorami 😴

Gość ciasnotka
Aj nie wiem, chodzi o to, ze moze dla mojefo faceta to jest ok, ale dla mnie nie za bardzo, po pierwsze tez chcialabym sie nieco dluzej pokochac (a nie tylko 2 min. bo dluzej nie wytrzymuje), po drugie seks ma sprawiac 100 procent przyjemnosci.

Ciasnotko, na to aby twoja pochwa stała się \"luźniejsza\" jest tylko jeden sposób - operacja chirurgiczna. Osobiście doradzam aby twój partner był po prostu ostrożniejszy w trakcie seksu. Jeżeli przy danej pozycji lub głębokiej penetrakcji pochwy odczuwasz ból, to zrezygnujcie z tej pozycji lub niech twój partner wkłada penisa płycej. Jeżeli natomiast chodzi od przedwczesny wytrysk twojego faceta, to on sam musi nad tym popracować.

Gość Ciasnotka
Dziekuje, za potraktowanie mnie powaznie. Wydaje mi sie, ze byc moze z tego wynikaja moje dalsze problemy np. brak orgazmu, bo mnie to po prostu boli, ja rozumiem ze gdybym byla dziewica, ale nie jestem... Czasem sie po prostu odechciewa. Dziekuje za pomoc.