Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyyyy

szook! przeczytajcie rozmowe mojej 13 letniej siostry na gg

Polecane posty

Ja na Twoim miejscu nic bym nie mowila rodzica, jej zreszta tez, bo pozniej bedzie usowac archiwum, ale moze to czas na powazne rozmowy? Jestes jej starsza siostra, moglabys ja uswiadomic w kilku kwestiach, bo jakby nie bylo wchodzi w okres dorastania i buntu, o rozmowie nie mow, duskretnie wypytaj o chlopako itp i miej ja na oku, jak bedzie dziac sie cos niepokojacego, to wtedy zrob z tym cos...

Gość o ranyyyy
ona nie jest taka grzeczna i rozmowna ze mozna z nia porozmawiac uswiadomic ja... zacznie sie smiac i pojdzie a o chlopaku powie ze nie ma albo zeby mnie to nie obchodzilo... wchodzi w okres buntu ehhh

Gość kukukukuuu
a tak na marginesie " czego oczy nie widzą tego sercu nie żal". Skąd wiesz co jeszcze robi twoja siostra, z kim rozmawia, z kim sie spotyka? Może to tylko wierzchołek góry lodowej? nie baw sie w podchody, ktoś musi nią porządnie potrząsnąć, ale na pewno nie druga, czuła, miła, kochana siostra....sorki, ale to musi być ktoś, przed kim najzwyczajnie w świecie s będzie miała respekt.

an ty jestes glupia pinda ,bo jej to czytasz ,a tak wogole co cie to obchodzi to tylko twoja siostra ,a moze to ty pisalas co przyznaj sie ?

Gość abcdefghijklmmmm
twoja siostra nie jest pierwszą, ani ostatnią dziewczynką, która w tym wieku decyduje się na takie zachowania ;) wystarczy sie rozejrzeć - krótkie spódniczki, profile, rozmowy o seksie, piwo na imprezie. średnia wieku się obniża - w moim mieście pijane 12-latki to niestety prawie norma. sama odrazu nie stawiałabym na pedofilie - bo takie rozmowy mają miejsce cześciej ! uświadom siostre, pogadaj. jesli rzeczywiscie sie o nia boisz to podejmij odwazniejsze srodki. jest jedno ale - oby to nie pogorszylo sprawy. masz hmm... konserwatywnych rodziców? bo krzyki tu nie pomogą?

Gość o ranyyyy
nie podala adresu bo czytalam wczesniejsze rozmowy i koles sie pytal a ona powiedziala ze nie powie i napisala aby wojewwodztwo a jak poklocila sie z mama, bo mama nagadala na nia tacie to pisala do tego chlopaka ze mama jest pojebana... wrrrrrrrrr

Gość abcdefghijklmmmm
kukukukuuu - jak dla mnie zaden respekt nie pomoze. trudno przewidziec zachowanie dziewczyny - jesli wchodzi w okres buntu, to moze a nuz widelec zapragnie zrobić na przekór i ani jej w głowie słuchac rodziców. krzyki i zakazy ze strony rodziców mogą ją rozzłościć. sama jak byłam w jej wieku robiłam na przekór rodzinie - oni swoje, a ja swoje.

Gość o ranyyyy
co robi i z kim sie spotyka raczej wiem bo mieszkamy w malej miejscowosci i spotyka sie tu z kolezankami aby

Gość o ranyyyy
rodzice sie strasznie zdenerwuja, nie beda z nia rozmawiac beda aby krzyki i zakazy

Gość hihu haha
moja isora ma 14 lat no i zaczela wchodzic w okres randowania itp . Ja jej mowie prosto z mostu zeby pewnych rzeczy nie orbila bo bedzie tego zalowac podajac jej przyklady wziete z zycia a nie z dupy. Ostatnio jak przyszla do domu ze swoim chlopakiem poczulam alkohol wzielam ja na bok i spytalam ona powiedzialaze nigdy w zyciu a ja ze bylam mloda pilam i mietowe gumy nie pomagaja na odor . Powiedizalam ze ja z nia rozmaiwam i chce zeby to sie nie powtarzalo bo sa inne czasy . Ja mam 21 lat i bylam niezlym ziolkiem wiec mnie nie oszuka co do ostrzejszych zbrodni :p ... Pogadaj z nia nie mow koniecznie ze chodzi o nia . Zapytaj co mysli o takim czyms czy sie spotkala z takimi rzeczami i zeby uwazala bo ..

Gość hihu haha
a jak sie powtorzy to rodzice sie odwiedza i skoncza sie czasy sielanki to chyba dobry powod bo ty nie odcinasz nic ale iwesz o czyms o czym rodzice niem oga sie dowiedziec masz dowody a ona zrobi wszystko zebys nie powiedizala :)

Gość alineeeeee
wez tej malej dziwce skasuj profil na gg

Gość to oczywisteeee
pedofi, pedofil pisze z nią

Gość larousse
przeraża mnie to co internet i media robią z nastolatkami :| moi rodzice zgodzili sie na internet gdy mialam 17 lat i teraz jestem i za to ogromnie wdzięczna bo wtedy mialam już wiecej rozumu niż w czasie gimnazjum.A to co sie wyprawia na e pulsie,fotce mixerze czy innych tego typu portalach to już calkowite przegięcie

Gość lato w pelni
aż sie podniecilam jak to czytalam normalnie!!!! :D

Gość isisss
o ranyyyy---- to napisz do tego kolesia , że rozmawia z dzieckiem , które ma 13 lat i jak sobie nie odpuści to może mieć problemy ...

Gówniarze przez łeb a temu pajacowi też. Jakby to była moja siostra była to bym jej taki łomot spuściła ze by jej sie odechciało amorów 😡

Gość Matyldatoja
za dużo MTV jak to już ktoś wcześniej napisał. Faktycznie ta rozmowa była z inicjatywy chłopaka, myślę, ze Twoja siostra jednak czuła się troche nieswojo rozmawiając o tym. Wpadła w jakieś złe towarzystwo i chce się do nich upodobnić. Porozmawiaj z nią, wytłumacz, ze ma jeszcze na wszystko czas. Chociaż naprawdę nie wiem jak można dotrzeć do buntującej się 13latki. Szczerze mówiąc, jestem załamana. Jakoś dzisiaj szybko tak to się rozwija... Ja, w wieku 13 lat nie wiedziałam jeszcze, że cipkę można lizać. dopiero zaczynałam używać tuszu do rzęs, chyba nawet lalkami Barbie się jeszcze bawiłam! Nikt mnie nie namawiał do seksu, pieszczot, a już na pewno nie zrobiliby tego rówieśnicy...

Gość pomeriggio
Oczywiscie, ze pokaz to rodzicom. O tym rodzice nie moga wiedziec, ale jak zajdzie gowniara w ciaze, to maja sie odpowiedzialnie zachowac tak?:O

Gość jak podała że ma 16 lat to nie
jest wina tego chłopaka, że tak pisze. ja bym jej profil zgłosił za naruszenie regulaminu, a do chłopaka napisał ile ma lat... i tyle.

Gość troche kodeksu karnego
Wszelkie czynności seksualne z osobą poniżej 15 roku życia, zarówno przy biernym jak i czynnym udziale, są zabronione pod groźbą kary od 2 do 12 lat pozbawienia wolności. Kara w tym samym przedziale wielkości grozi osobie, która prezentuje osobie poniżej 15 roku życia wykonanie czynności seksualnej, jeżeli działa w celu zaspokojenia seksualnego (art. 200 kk).

Dowiedziawszy się o zaistnieniu któregoś z wymienionych przestępstw, należy niezwłocznie podjąć działania na dwóch płaszczyznach: karnej oraz służącej doraźnemu, fizycznemu zabezpieczeniu dziecka. Pierwsze z tych działań ma oparcie w następujących przepisach prawych: Art. 304 § 1 Kodeksu postępowania karnego (dalej w skrócie Kpk): "Każdy dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu (a takimi są wszystkie przestępstwa wymierzone przeciwko dzieciom) ma społeczny obowiązek powiadomić o tym prokuratora lub policję." W paragrafie 2 czytamy: "Instytucje państwowe lub samorządowe, które w związku ze swą działalnością dowiedziały się o zaistnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, są zobowiązane niezwłocznie zawiadomić o tym prokuratora lub policję".

http://www.pismo.niebieskalinia.pl/index.php?id=219 więcej informacji znajdziecie na tym linku nie bagatelizujcie sprawy, nieważne że się 13latce wydaje ze jest dorosła, nie jest! I trzeba ją chronic bojest poprostu za mała żeby wiedziec co dla niej dobre a co złe. na twoim miejscu porozmawiałabym z mamą na ten temat. Nie bagatelizuj sprawy. chroń swoją siostrę, to jeszcze dziecko. I ma prawo być chroniona. I ne martw się, że sie obrazi. Teraz moze nawet sie do ciebie nie odzywać, ale kiedys jak bedzie starsza to na pewno to doceni. tez chciałabym miec kogos kto by mnie obroniła jak byłam mała. Nie miałam... pomyśl o tym, masz szansę ja uratowac, przed nią całe życie.

i na koniec: CZYM JEST INNA CZYNNOŚĆ SEKSUALNA Przez "inne czynności seksualne" rozumiemy każde zachowanie które nie będąc obcowaniem płciowym jest zachowaniem seksualnym tj. dotykanie narządów płciowych i innych erogennych części ciała, obnażanie ciała, onanizowanie się itp. Doprowadzenie dziecka do innej czynności seksualnej może przybrać formę doprowadzenia go do poddania się takiej czynności, ale także do wykonania jej. Różnica między poddaniem się czynności seksualnej a wykonaniem jej jest taka, że przy pierwszym kontakt z ciałem dziecka występuje zawsze, przy drugim kontakt taki nie będzie konieczny (wykonanie czynności seksualnej to np. doprowadzenie dziecka do onanizowania się i także np. onanizowania się na czacie za pośrednictwem kamery internetowej). http://www.pedofil.pl/prawo

Gość a co jeśli 13-stka kłamie że
niby ma 16? z GG nie dowiesz się prawdziwego wieku :-O przy rejestracji powinno się podawać PESEL, to by rozwiązało wiele problemów.

nie wazne czy kłamie nie chodzi o to zeby kogos wsadzic za kratki ważne żeby dziecku pomóc i nie zostawiac samego w pułapce w jaką samo sie pcha, tylko dlatego, że chce byc już dorosłe!