Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyyyy

szook! przeczytajcie rozmowe mojej 13 letniej siostry na gg

Polecane posty

Gość sdgvregter
rety jak ja mialam 13 lat to gralam w pilke pod blokiem a moje kontakty z chlopakami ograniczaly sie do tego , ze byli w przeciwnej druzynie i trzeba im bylo dokopac :/ swiat nie idzie do przodu...idzie ewidentnie do tylu. ja bym na twoim miejscu robila radykalne ruchy. ja pamietam, ze tez w okresie dojrzewania (znacznie pozniej niz 13 ;at!!!) mialam jakies wyglupy ale rodzice szybko i drastycznie reagowali, zapewne uchronilam sie dzieki temu od nieszczesc.. nic sie jej nie stanie, jak jej sie cos zabroni. to jest wrecz konieczne. ja bym poki co moze rodzicom nie poakzywala, ale zdecydowanie zagrozila jej tym, jesli sie takie cos ma powtorzyc. poza tym oczywiscie od razuy skontaltowallabym sie z tym idiotą i powiefdziala co o tym mysle i tez pogrozila prawem

Gość do Mańka
Maniek skoro piszesz takie głupoty o tym że Herflik ci tak doradził to popatrz ile ty zmarnowałeś już w swym życiu nasienia !

Gość o ja nie moge
?????

Gość julietta0034
Kurde... ja mam 14 lat i taka walnięta to na szczęście nie jestem... W ogóle dziewczyny w moim wieku są jakieś dziwne, a już zwłaszcza w mieście, bez przesady, większość to już chyba straciła dziewictwo w wieku 10 lat;) Może dlatego jakoś ciężko mi się dogadać z moim pokoleniem:( Pozostaje mi tylko nadzieja, że kiedyś znormalnieją...

Gość ppp23
ja bym wyczail tego jej znajomego i mu wpierdzieli i raczej by juz nie napisal na gg twojej siostrze. swiat schodzi na psy

Gość o ranyyy
jak do takiego bachora przemowic, ona jest pyskata, do domownikow sie odzywa jak do debili.... jestem taka zla

OsobowośćJestem fajny/a bo: Widziałem/am orła cień Ubieram się: Listek figowy wystarczy Jeżdżę: Czarnym bmw Używki: Nigdy nie pamiętam co się stało Mieszkam: W willi z basenem Najczęściej jadam: Systemat. rzucam nałóg jedzenia Wolne chwile spędzam: U kosmetyczki Moje kompleksy: Czasem widzę podwójnie Najbardziej lubię sluchać: Muzyki Najbardziej nie lubię: Głupich pytań na które odpowiadam

Gość wgtarwetew
zaloze sie ze juz po bramach popala fajki i nie ustepuje w autobusie miejsca starszym tylko sie smieje ze swoimi koelzaneczkami :/

a ja zaloze sie ze w szkole wszyscy sie z niego nabijaja a w necie zgrywa sie na sexy Justina Timberlejka:o A siostra troche sie rozbrykala, swietne slownictwo jak na 13latke, pomijam tematyke rozmow:o Ja rozumiem ze to okres popisywania sie przed rowiesnikami, wieczny konkurs kto jest lepszy w pyskowce, przeklinaniu i dacie utraty dziewictwa ale to jest z lekka nienormalne. Ja bym najpierw pogadala i postawila warunek, ze nastepnym razem jak cos nie bedzie gralo, powiesz rodzicom. Co za gowniarstwo:o

Gość martiii
no nieźle:/ mam bratanicę w wieku Twojej siostry!! Kiedys bylam w naszym gimnazjum bo mialam sprawe do zalatwienia i przezylam szok jak zobaczylam te malolaty!!!Wygladaly doroslej ode mnie!!Masakra!!! stara nie jestem ale teraz co sie porobilo to szkoda slow!!Wystarczy wejsc na fotke albo nasza-klase i zobaczyc jak te gowniary sie prezentuja! cyc na wierzchu, jakas poza niewybredna-jak burdelowki co niektore:/

Gość o ranyyyy
wlasie nie wytrzymalam, ona odkurzala i wolala mnie, nie moglam przyjsc a na ziemi lezal kamien od mojego buta wiec wolala mnie zebym podniosla, nie przyszlam a ona go odkurzyla bo gowniarz nie mogl podniesc, powiedzialam ze mam kopie calego jej archiwum gg i pokaze jej dziwkarstwo rodzicom

Gość tirarira
Twoja siostra sie popisuje po prostu. Nie chce wyjsc na szczyla przed kolesiem i udaje ze wie o co chodzi. A wie tyle co slyszala od kolezanek. A kim jest ten koles o ktorym rozmawiaja? Ze cos mowil o nim? Bo brzmi jakby naprawde znali sie z jakiejs paczki. Moim zdaniem jak jej powiesz ze widzialas ta rozmowe (nie przypadkiem) to miedzy wami juz calkiem sie popsuje. Mozesz rozmawiac z nia tak ogolnie, albo powiedz ze czytalas gdzies o takich kolesiach co wykorzystuja dziewczynki w jej wieku. W kazdym razie staraj sie zblizyc do niej i coraz wiecej wyciagac informacji. Moze uchronisz ja od najgorszego.

Gość o ranyyyy
z nia sie nie da rozmawiac, naprawde przeciez jak sie poklocila z mam wszystkim pisala ze matka jest pojebana, a odzywa sie do niej ze az mi szkoda tej mamy, to nie jest dziewczynka to jest jeden wielki pyskal

Gość strach myslec
co sie dzieje w tych gimnazjach

Gość o ranyyyy
to jest 13 lat ona dopiero po wakazjach idzie do gimnazjum...

Gość kalamice
ja to dopiero tak w 3 gimn zaczęłam sie bardziej interesować chłopakami i wtedy tez zaczęłam sie malować, teraz jak tak patrze po tych fotkach pl czy mixerach itp to kurde no dziewczyny po 13-16 lat wyglądają na starsze o de mnie normalnie już tak sie poprzestawiało im w głowach że szok.Porozmawiaj z twoją siostrą, wytłumacz jej to i owo albo daj jej do poczytania jakies wartościowe czasopismo czy ksiązkę bo jesli teraz jej sie nie przytemperuje to może być tylko gorzej.

Gość maryaand
co ona na to powiedziala,gdy jej powiedzialas,ze masz jej archiwum na kompie i [pokazesz rodziocom ????

Gość o raanyyy
ona najpierw mowila o co ja tam mam ? moze myslala ze klamie, a gdy jej powiedzialam o rozmowkach z mateuszem o ciaglym bluznieniu, opisach z kurwa, wyzywaniu mamy, jej glupich fotkach na epuls i udawaniu 16latki, to zaczela mowic ze co ja robie ze swoim chlopakiem jak wracam rano a ja ze mam swoje lata i nie zmieniaj tematu i powiedziala ze nie jest sama jestem dziwka bo ona nie jest i poszla

Gość daj jeszcze jakas
rozmowe swojej siostry

Gość słowiczka
Staniczek nosiłam już w wieku 11 lat.

Gość Mam sexy dojrzałą sąsiadkę
ma wspaniałe uda i krocze tylko by się w nią złoić ona się często sama zaspokaja pragnąc wtedy by jej jakiś chłopak posmyrał ma bujna wyobraźnie i silnie przeżywa orgazmy dyszy jak psiór i się zaspokaja ma już swoje potrzeby niedługo spróbuje wody z prysznica albo świeczki i ogórków jaj pragnienia w samo zaspokajaniu są coraz większe !!!! widać że lubi się samoodprężyć pocierając swoją łechtakę będąc sama w domu myśli o kopulacji jest odważna w samo zaspokajaniu samoodpręża się parę razy na dzień ma duże żądze i silne orgazmy i głośno jęczy w trakcie uniesienia !!!! rozkraczył bym ją i wąchał jej krocze i kazał bym się jej masować po pręcisku nagle bym zaczął sapać a mój pręt obficie drgając zapaskudził by jej dłoń ona by się podniecała mym dotykiem po moim pójściu zaczęła by się masować doszła by i samoodprężyłaby się na maxx !!!! ma niepohamowane żądze w samo zaspakajaniu się kocha odprężenie, a po każdej sytuacji stresowej musie się samoodprężolić ręką masując się po kroczu do oporu aż się w pełni samo zaspokoi !!! zawsze przed snem się odpręża pod kołdrą sobie masuję w kroczu i myśli o tym że robi jej to jakiś dojrzały mężczyzna a czasem np. młodszy brat lub młodszy kolega a ona jemu masuję i wspólnie odpływają z rozkoszy jak się odpręży to się odwraca na bok i idzie spać !!! podkrada rodzicom gazety typu: Naj, Przyjaciółka, Olivia i idzie do pokoju i je przegląda masując się po kroczu gdy znajdzie zdjęcia jakiś mężczyzn otwiera na nich najlepiej jak są w bieliźnie i wyraźnie odznaczają im się genitalia i dyszy na nich masując się i przeżywa parę silnych orgazmów wyobrażając że to oni ja tam pieszczą aż w końcu odpływa na maksa i odczuwa przyjemną ulgę !!! wpadła ostatnio na pomysł żeby przeglądać na necie zdjęcia z facetami w obcisłych szortach, dżinsach i bieliźnie i siedzi przed kompem i się masuje nieraz po 2 godziny przeżywając silne orgazmy co jakiś czas tak drży z podniecenia że aż całe krzesło drży i skrzypi a ona odpływa i traci świadomość mówiąc ale bym się tam wypieścił ale bym ci tam powąchał w tym kroczu jak się w pełni zaspokoi to zasypia!!! wie po co ma to dziursko więc korzysta z niego ile może nieustannie się podnieca aż sobie tam obtarła i jak sika to ją piecze ale jest pobudliwa i każdy dotyk wywołuje u niej silne podniecenie i prowokuje ja do samoodprężnicowania się !!! próbowała pobudzić kota który, właził jej do mieszkania przez balkon od sąsiada. Znalazła kawałek plastikowego patyczka z klocków lego i kotu do picki wsadzała delikatnie chcąc wywołać podniecenie u niego ale jedynie mu podrażniła bo kot nie był w okresie rui więc się nie wzniecił i nie zapragnął się zaspokoić erogennie ale ją to podnieciło bardzo mocno więc szczeliła ręka kota w d**e aż zawył z bólu i uciekł omało nie spadając z balkonu na dół poszła do pokoju i zaczęła się masować za chwile miał mokro odpłynęła ze sześc razy i położyła się spać na godzinę boją znużyło !!!! jak siedzi na mszy w kościele to silnie zaciska uda ponieważ nieustannie jej się chce i czuje tam takie podniecenie jak przychodzi do domu to dokańcza z finałem odpływa na maxx i dyszy jak psiór !!! sprowokowała psa sąsiada dwuletniego ratlerka który miał straszną ruję i non stop wskakiwał na nogę i stukał o nią by się odprężyć na max. Zwabiała psa do mieszkania i zaraz wlazł jej na nogę a ona patrzyła na niego i go jeszcze zaczęła tam dotykać ręką aż pies się ześluzował a ona się tarła ręką po kroczu, a pies łoił jej nogę w końcu tak odpłynęła że aż ją wygięło i tak strasznie jęczała a pies chciał się zapalić na jej nodze aż w końcu doszedł i się złoił na jej łydkę a ona się odprężyła jak nigdy i praktykowała to później bardzo długo bo strasznie ją to podniecało aż w końcu psu skończyła się ruja i nie miał ochoty na stukanie nanożne więc powróciła do starych praktyk samoodprężenia !!!! chodziła cała zapocona w prześmiergłej podkoszulce strasznie gazowała z śmierdzącymi gazami, majtki miała mokre bo non stop się tarła po kroczu chodziła roztrzęsiona co chwile się samozaspakajała miała podrażnione krocze, gdy sikała to ją piekło gdy się kąpała w wannie to się odprężała wodą z prysznica, który kierowała na krocze dyszała jak psiór i chodziła spać spocona i nieumyta. W szkole nie mogła się dobrze skopić wszystko jom podniecało zaraz po przyjściu do domu się samozaspakajała myśląc o chłopakach z kasy ze ja tam pieszczą !!!!