Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWANA2008

Maluch - czy to siara?

Polecane posty

Gość ej wiesz co
Weź go olej i idz w ta sobote na balet w miasto. ja tak wyrwałam moją miłość. mowie Ci oni się wożą co sobote w nocy!!!!

Gość ZDESPEROWANA2008
tam nie ma radia, o czym wy w ogole mowicie:(

Gość ZDESPEROWANA2008
chyba tak zrobie, powiem mu,ze to koniec a jutro wybiore sie z psiapsiolka na lowy...bo tak sobie teraz mysle..po co mam czekac, az on sie doroby paru kawalkow zeby cos porzadnego kupic jak moge od razu znalesc takiego ktoremu salata wystaje z portfela i do tego jak bede przychodzic do domu to bedzie to niespodzianka dla mamy, bo moj facio bedzie mial naowe autko i bedzie nieslyszalne :):):):):):) i do tego ladne....a ja bede w nim paliic malrboro..bo do tego malucha to jak kupie popularne to i tak nikogo nie zdziwi...o zgrozo :O

Gość ZDESPEROWANA2008
trzymajcie za mnie kciuki zebym kogos fajnego poderwala!!!!!!!!!!! z fajnm autkiem

Gość normalna dziewczyna z MIASTA
Ale Wy jesteście puste! Co wy macie w głowach? czy dla was samochód to wszystko? ja bym z chlopakiem nigdy nie zerwala dlatego ze ma malucha tylko sama bym chciala z nim jeździć.. Skąd chlopcy mają brac tyle kasy zeby kupic zajebiste auto, i jeszcze kupowac wam co sie podoba? nie znacie zycia.. Macie za dużo w dupskach.. i tyle

Gość nadia właściwa
ech Ty pierrdolnięta jesteś!

Gość Dziewczynaa_Szamana
Cholera, a ja 2 dni temu własnie sobie kupiłam malucha :D Moje pierwsze auto :D I jakoś nie wstyd mi nim jeździć :P

Czemu pierdolnieta? bo nie patrze na życie tylko materialnie? Mow co chcesz.. ale brzydze sie pustymi ludźmi

dziewczyna_szamana ja tez sobie kupie maluszka! bo to żaden wstyd! ile masz lat?

powiem wam tylee jaak bym miałaaa maluchaa to bym się cieszyła bo narazie nie mam nic!!!! i to żaden wstyd!!!! A Chłopakowi nie dziwię się, że się cieszy!!!! Też mam chłopakaaa którry też ma samochód ale akurat nie maluchaa bo on jest przy kasiee. Ale mam kumpele która cały czas pocina maluszkiem a ja razem z niąą... ważne jest mieć też poczucie humorruu.. a autoo to fajnaa sprawaa. On przynajmniej je maa..

Gość Dziewczynaa_Szamana
Mam 24 lata :) Fajnie się nim jeździ, akurat nie jestem wysoka także dla mnie to auto w sam raz jak na dobry początek :)

Skąd na tym świecie tyle blachar? Zarobiłabyś dziewczyno sama na auto to byś szanowała nawet malucha. Chyba, że zarabiasz dajac na lewo i prawo, wtedy nawet mercedes nie poprawi twojego wizerunku.

Gość omaszka
blachara! widać, że ci tylko na kasie zależy! co z tego, że maluch?! auto jak każde inne! ważne, że w ogóle facet auto ma, bo to spore ułatwienie. a jak się wstydzisz to kup mu lepsze. gówniaro pieprzona!!!!!!!

Gość mila jak zawsze
no wiesz trochę to głupie podniecanie się malaczem przez twojego faceta:D to chodź piechotą jak ci nie odpowiada;d

Gość mila jak zawsze
bo z dwojga złego wole to niż zasuwać kilometry piechotą:D

Gość Dziewczynaa_Szamana
Dokładnie - auto, to niesamowita wygoda i w pewien sposób niezależność. A jaka teraz przyjemność jeździć na zakupy :) Jak sobie przypomnę taraganie tych ciężkich siatek ze sklepu, to mi się słabo robi :) A, że maluch? Dla mie to auto ma swój urok :)

Jak na mój gust to prowokacja, zresztą- prowo czy nie napiszę tak: Ludzie! Trochę empatii! Mnie by tam maluch nie przeszkadzał, ale potrafię zrozumieć, że dziewczynie wstyd. Nie usunęłabym ciąży, ale nie oceniam kobiet, które to zrobiły. Mam małe dzieci, ale rozumiem bezdzietną sąsiadkę, której płacz z zza ściany przeszkadza... Zamiast wyzywać i szufladkować -doradźcie.

Gość Sylwia_A.
Dziewczynko, masz po prostu najebane w głowie. Przejmujesz sie tym co powie jakis dres spod bloku, albo jakaś Twoja "najlepsza przyjaciółka" która Cie obgada jak tylko założysz buty które jej zdaniem do sweterka nie pasują. hahaha. Jak dla mnie jestes żenująca, wielu ludzi wogóle nie stac na samochód, więc weź sie walnij w ten durny łeb. Ma spoko ojca, który mu samochód kupił, a Ty bedziesz sie krzywiła, że to nie bmw. Weź zapracuj sobie sama na super auto. Pewnie że sie chłopak cieszy, ma w końcu samochód, jak chce mieć lepszy, to sobie na niego zarobi, a ten sprzeda. A jak TY chcesz lepszy samochód, to zasuwaj do roboty i odkładaj sobie na wymarzony samochód, a nie sie krzywisz bo ktoś chciał radość sprawić Twojemu facetowi. Rozkapryszona jesteś i gówno wiesz o życiu. Ten temat to jak dla mnie żenada totalna. Chcesz lepszy to sobie kurwa zapracuj.

Gość nie popadajcie
kuzwa ze skrajnosci w skarojnosc, autorka nie mowla o BMW czy MERCEDESIE pewnie jakas ladna poloweczka czy nawet seicento by wystarczylo a nie jest to jakis nie wiadomo jak nie osiagalny poziom, puknijcie sie w czachy. autorko popieram jezdzenie maluchem w dzisiejszych czasach to totalna WIOCHA!!!!

Gość nie popadajcie
zalezy jeszcze ile macie lat , ale skoro chlopak jezdzi autem to podejrzewam ze prawo jazdy ma czyli ma przynajmniej 18 lat, malucha to by mogl sobie kupic z kieszonkowego czy z kasy dostanej na urodziny , bo taka "fura " dzisiaj to kosztuje z cale 200 zl, ja mam 22 lata, studiuje dziennie, jezdze wlasnym focusem, na ktorego sama sobie zarobilam,sa wakacje, sa weekendy, jak sie chce to sie zarobi na auto - a jak sie nie chce to sie cale zycie bedzie z gowna cieszylo, nie wazne co byle jezdzilo, stad tyle szrotow na ulicach, PORACHA!!

Ja mam 18 lat niedawno zdałam prawko na ktore sama zarobilam, i planuje kupic maluszka. Malo pali, tanie czesci, to autko jest nie obciachowe, jak mowie znajomym nawet tym którzy maja bmw to mowia ze maluszek to fajna rzecz i zebym kujpowala bo lepszy maluch niz nic. Widze ze nie tylko ja sadze ze to zaden obciach :)

Gość Sylwia_A.
Jezu kolejna dziewczynka która życia wogóle nie zna. A kto powiedział że bedzie jeździł tym maluchem do śmierci? Ja pierdole, teraz dostał takie auto, a autorka sie krzywi, że takie a nie inne, zamiast sie cieszyc, że wogole ma czym jeżdzic, a jak chce coś lepszego to niech zasuwa do roboty i sama sobie kupi i tyle! Nie wsiadzie do auta bo to "siara" chryste, zamiast sie cieszyc że facet jest na tyle miły że ją gdzieś podwiezie, czy że nie musi zapieprzać z buta do domu, to zastanawia sie "co ludzie powiedzą" a kogo to kurwa obchodzi? Jak chłopak bedzie chciał zmienić auto, to to sprzeda, kupi inne. A może mu sie takie akurat podoba. Zenujące jest takie gadanie, och, ach to taka wielka wiocha miec malucha, no naprawde cos strasznego, niech teraz wszyscy właściciele maluchów palną sobie w łeb, albo wsadzą sobie słome do butów i założą koszulki z napisem "ajm from wilidż" żeby podkreślić jakimi wielkimi wieśniakami są, no bo w końcu posiadaja maluchy!!! to po prostu coś uwłaczającego!

Gość biedaczyska....
mysle ze wiekszosc sie tutaj wypowiadajacych mieszka a w jakichs dziurach gdzie psy dupami szczekaja(przepraszam za wyrazenie), w duzych miastach (np. Gdansk) dawno nie widzialam owego pojazdu na drogach, i juz pomijajac to czy wiocha czy nie wiocha, moj tata w zyciu nie pozwolilby mi wsiasc do malucha ze wzgledu na moje bezpieczenstwo, male, totalnie nie przystosowane do dzisiejszych czasow auto, chociaz mysle ze ciezko to w ogole autem nazwac, wszystkim ,ktorzy powoza sie tymi "furami" zycze powodzenia podczas wypadku.

Gość wiatr we wlosach
popiszmy cos jeszcze:)

Gość malczan
Och dziewczynki dziewczynki :-> Jak nie wiecie co w życiu dobre to zapraszam na www.126.slask.pl

Gość Seba:)
Heh mimo iż mam kase na Seicento Golfa Polówke a nawet ciut starszą BMW to śmigam maluchem. I nigdy jakoś nie będe się tego wstydził. Póki co nie chce zmieniać auta bo mój obecny maluch wyprzedził nie raz te tanie dupowozy.Mam dziewczyne którą kocham i wiadomo że nie jade z nią w dalsze trasy maluchem ponieważ się o nią boje(biore któreś auto z rodziny).Ale co do siebie to uwielbiam tym autkiem jeździć i wiem że po wakacjach będe zmuszony zmienić auto i wiem żadne inne autko nie będzie takie fantastyczne jak maluch! dodam jedynie że mój tata chciał mi dać Punto 1 i nie wziołem go ponieważ maluch dlamnie jest i będzie duuużo lepszy oto mój maluszek: http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/126/23074

Gość wiatr we wlosach
o matko, co za wiocha ten Twoj pojazd