Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie tak bardzo

Pomocy kolezanki ,co jest??

Polecane posty

Gość boje sie tak bardzo

W 15 i 16 dniu cyklu mialam w sluzie chyba płodnym takie niteczki krwi wyszedl mi podczas skakania na skakance ,,uprawiam bardzo duzo sportu od stycznia schudlam z 15 kg w tym czasie mialam roznie z tym cyklem ale zawsze co mc mam okres tylko co 5 - 7 dni mi sie spoznial od odchudzania i tych cwiczen,ostatnio mialam 29 cykl czyli wszystko wrocilo do normy ..minąl teraz tydzien a ja mam jakies uderzenia goraca ..mam pewne obawy bo moja Mama zmarla na raka szyjki macicy i sie poje ze te krwawienia znaczy to takie niby niteczki i teraz te uderzenia gorąca to moze swiadczyc o czyms powaznym ..mam 30 lat,

Gość do wieczora autorko
na jakiej diecie sie odchudzalas ? To zaburzenia hormonalne,pędem do lekarza ginekologa,raka nie masz ale to musisz leczyc

Gość boje sie tak bardzo
odchudzalam sie dieta nie zbyt drastyczna ,głownie schudlam dzięki uporowi w gimnastyce,hmm w sumie zapomnialam dodac iz kochalam sie z partnerem 13 dnia cyklu ale to chyba nie ma znaczenia ,dostalam zaproszenie na cytologie więc w przyszlym tygodniu sie udam..ale nie ukrywam ze pierszy raz w zyciu mialam krew w sluzie i teraz te uderzenia gorąca ,,,niby sie ochlodzilo a mnie brakuje tchu

Gość do wieczora autorko
nie tylko cytologia wskazana ale rowniez usg,te uderzenia gorąca to zaburzenia hormonalne

Gość do wieczora autorko
krew to moze byc:polip,miesniak,rozrost endometrium,zwykle jajeczkowanie nieodpowiednia praca hormonow,iz do gina,to nic groznego

Gość boje sie tak bardzo
ale to nie byla krew to jak plamienie owolucujne ale pewnie masz racje wszystkiego sie dowiem pewnie

Gość do wieczora autorko
koniecznie cytologia i usg,pozdrawiam

Gość nigdy więcej
moze mialas owulacje poprostu,lub wynik nadmiaru cwiczen