Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lamia 2

moje pokrecone wlosy

Polecane posty

Pomijam juz pielęgnacje, bo w miare sobie radze z nimi, chociaz dwa dni po mmyciu juz loczki sie pusza, ale nie o to chodzi przynajmniej teraz. Chodzi o fryzure, bo zupelnie nie mam pomyslu jak je spinac, zeby wygladac jak kobieta, a znow w rozpuszczonych wygladam jak z nieuczesana szopą. Przez jakis czas prostowalam i bylo ok, ale tak mi sie zniszczyly totalnie i wypadały garsciami, ze przestalam. A mam 40 lat i zastanawiam sie, czy nie sciac ich na krotko. Teraz mam do ramion i wolalabym je zachowac takie. Macie jakies pomysły?

Gość jarek to cwel0
polecam wyszukiwarkę :O

Gość izabelll
moze przejdz sie po prostu do fryzjera? mysle ze cos doradzi

chodze do fryzjera raz na miesiac mniej wiecej, no i niby fajnie mi te wloski cieniuje, jak mam proste, to mam super fryzurke, e pokrecone loczki, tez sa fajne, ale ja je spinam wsowkami do tylu i nie wiem jak to wyglada chyba antyseksualne. Tak grzecznie :0

lamia --> Moja Piękna ma takie pokręcone włoski, że grzebienia nawet w nie nie wsadzi..loczek na loczku...zawsze miala takie krociutkie do ramion to ladnie wygladaly..ale jak zapuscila...ach..teraz je wiaze...ale za to jak wyglada.. Mmmm.. :)

loczek na loczku, to ja nie mam niestety. No taki stan przejsciowy miedzy prostymi, a takimi loczkami. Ale sprobuje je zwiazac, domyslalam sie, ze tak na wysokosci szyi luźno. Zaraz wkleje ze 2 zdjecia.

Gość żyje z pedantem ale nie wiem
bardzo ładnie Ci w tych upietych:)

tak? dziekuje, tylko, ze czasami one sa bardziej napuszone no i wtedy owszem nie jest najgorzej, ale czy to w ogole mozna nazwac fryzura dla kobiety 40-letniej. No i jak widze laski z idealnie wyprostowanymi wlosami, swiecace, no moje tez sie troche swieca, to mam odczucie, ze mam taka fryzure malej dziewczynki. Moze upinac jakiegos koka ? ;)

mnie się podoba, a 40 to nie jakis zaawansowany wiek, poza tym uwazam ze odmładza taka fryzurka, a w koku będzie powazniej.

to upięcie dodaje Ci wdzięku, świezości.

Gość nie ma nic
a jak sobie radzisz z ta pielegnacja bo ja sobie nie radze i moje sa wiecznie wysuszone,

jesli idzie o pielęgnacje to powinnas je nawilżać, pusza się bo pewnie przesuszone sa prostownica. najlepsze do tego sa kosmetyki profesjonalne, takie których uzywaja fryzjerzy.

Gość nie ma nic
nie uzywam prostownicy, ost.moze 2lata temu, sratatata a dokladnie jakie do nawilzania bo nie weim. probowałam garniera , nivea, jedwabiu tez i nic.

Dziękuje Wam. To racja, ze przede wszystkim trzeba nawilzac odzywkami. Ja ja myje je szamponem do kreconych wlosow, bo po wysuszeniu naturalnym powoduje ich wiekszy skret, potem nakladam odzywke loreala - cement odbudowujacy bez splukiwania i na to [na jeszcze wilgotne wlosy] troche biosilku [jedwab w plynie] w pierwszy dzien po umyciu pieknie sie swieca i ukladaja, potem jest juz roznie. Kiedys kupowalam i to byl efekt na pierwszym zdjeciu w zakladzie fryzjerskim taki balsam do wlosow w pomaranczowej butelce z welli tez do kreconych. Bardzo pieknie sie po tym wloski skrecaly i swiecily. Podobno odzywka z placenty pieknie nawilza, ale nie pamietam nazwy. Poszukaj w necie.

Gość nie ma nic
no ja musze cos znales i to dobrego bo marza mi sie dlugggui włosy a teraz co mi podrosna to obetne bo sa suche sianowate i nie moge z nimi zyc

Gość nie ma nic
dzieki zaraz pocztytam

Gość nie ma nic
czytałam, brałam udział w rozmowie

Gość nie ma nic
no znam z opisów ale nie uzywałam jeszcze nie mam jej jak kupic narazie ,wakacje