Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beybe.*

Poznałam fajnego chłopaka,ale...

Polecane posty

Gość Beybe.*

Mam problem.Poznałam fajnego chłopaka ,który ciągle sprawia mi komplementy i wogóle.Powiedział ,że mu się podobam.On również mi się podoba. Jednak jest jeden problem(w sumie dwa) Ja mam chłopaka ,a on ma dziewczyne. Ja ze swoim chłopakiem nie czuje się swobodnie, nie umie ze mną gadać ,ani ja z nim.Jak jestesmy razem to raz na jakiś czas ona albo ja sie odezwie i koniec. Cisza do końca.A przy ''tym chlopaku'' czuje się wręcz swobodnie ,czuje ,że moge gadać ile wlezie ,a tematy się nam nigdy nie skończą...Powiedział mi ,że ma dziewczyne od paru miesięcy i strasznie go męczy bycie z nią...i nie wiem ,co teraz. Coś w tym jest.;*

Gość aril 200 10
To po co z nim jesteś ? A z tym drugim to pogadaj, powiedz że on też Ci się podoba i wogóle i sprawdź jak on na to zareaguje. Ile jesteś z tym swoim ?

Gość Beybe.*
Jakieś 3 tygodnie. -_-

Gość słownik orrrrrrrtograficzny

Gość aril 200 10
Powiedz mi tylko, dlaczego się z nim wogóle związałaś skoro macie zero tematów ze sobą ? Ma dużo kasy ?? Jest super przystojny ? :D Jak dla mnie żeby z kimś być to trzeba mieć z tą osobą dobry kontakt, no ale może ja dziwna jestem :P