Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktossskaaa22

czemu wysocy faceci wola niskie dziewczyny a niscy wysokie?

Polecane posty

Gość Disturbyiak
taaa ;] nigdy nie bedziesz ze mną :D bo mi sie po prostu juz nie podoba nawet twoj sam sposob pisania:D żalosna..mam szczescie..wysokie maja przynajkniej kulture osobista,a niskie to patologia.

Gość Disturbyiak
to bylo do tego czegos ddddd... co pewnie nie miala jakiego nicku wymyslec i za wszstkich pisze co są niscy..;] brawo

Gość Disturbyiak
hehe:D na pewno nie na twoja miarę:D nawet mi sie opisywac siebie nie chce bo bys jeszcze narobila sobie kompleksow..mysl,ze jestem obleśnym typkiem ;] taak lepiej tak myśl

Gość Disturbyiak
leze ze śmiechu buhahaha :D dziewczynko ... daj swoje foto jak taka do przodu jestes;] serio... ja mam 183cm,brunet,ciemna karnacja ( nie solara,ale taki juz jestem:D) wysportowany, uprawiam judo, pływam,chodze na siłownie, ubiór?:D hmm.. jak jest okazja to garniak mile widziany,a ja z dziewczyną to na spokojnie fajne ciuszki na siebie załoze i jakos wygladam bo z twoimi kompleksami na pewno ty nie mozesz sobie na dobry ubior pozwolic..;) na niskich wszystko wisi zapewne nie masz urody modelki ,jestes nieproporcjonalna ;] poza tym juz mowilem nie lubie niskich...chce miec długoonogą modelkę;) ostatnio sie z taka umawialem :D

Gość Disturbyiak
dobrze nie dawaj ;) żebym sie nie pożygał ...kolega ze mna tu siedzi i wiesz co powiedzial cuytujac" co za głupia kwaka to pisze,przeciez tak o sobie mowia tylko ludzie,ktorzy maja taka niska samoocene i tylko przez takie stronki moga sie dowartosciowac" a poza tym nie tobie oceniac jaka jestes z wygladu;) raczej inni powinni o tobie mowic,ze jestes taka lub taka,a nie ty sama o sobie;] brak kultury i patologiczna dziewoja ...

Gość Disturbyiak ty metrosiu
Kup sobie słownik ortograficzny, bo widać za dużo czasu spędzasz przed lustrem upajając się swą pięknością, a wykształcenie się olało.

Gość Disturbyiak
dobranoc :)) mały chłopczyk 15-letni idzie lulu..

Gość Disturbyiak
w sumie to jestem debilem.......

Gość lsdmflsdmfdlgdlf
Disturbyiak, jak to Twój kolega powiedział? "przeciez tak o sobie mowia tylko ludzie,ktorzy maja taka niska samoocene i tylko przez takie stronki moga sie dowartosciowac". A Ty jak o sobie piszesz? :D "ja mam 183cm,brunet,ciemna karnacja ( nie solara,ale taki juz jestem ) wysportowany, uprawiam judo, pływam,chodze na siłownie, ubiór? hmm.. jak jest okazja to garniak mile widziany,a ja z dziewczyną to na spokojnie fajne ciuszki na siebie załoze i jakos wygladam", czyż nie jesteś cudownym potwierdzeniem słów Twojego kolegi? ;););)

Gość fgffggfg
Haha. Dokładnie :D

distrycośtam: \"ja mam 183cm,brunet,ciemna karnacja ( nie solara,ale taki juz jestem ) wysportowany, uprawiam judo, pływam,chodze na siłownie, ubiór? hmm.. jak jest okazja to garniak mile widziany,a ja z dziewczyną to na spokojnie fajne ciuszki na siebie załoze i jakos wygladam\" ponownie distycostam (sam sobie nieświadomie odpowiada): \"przeciez tak o sobie mowia tylko ludzie,ktorzy maja taka niska samoocene i tylko przez takie stronki moga sie dowartosciowac\" Ja się dowartościowuję czytając takie posty :classic_cool:

Gość lsdmflsdmfdlgdlf
wyszłam z kąpieli, przybij piatkę, chyba nam obu nasunęła się jedna sugestia ;) pozdrawiam ;)

Gość tyryryr
oj zakompleksione panie ;) dajcie juz spokoj..ten koles faktycznie jakis dziwny,ale wy to normalnie jak zwierzęta sie zachowujecie;] jestescie na pewno baardzo ładne,ale po co sie tak wywyższac skoro i tak tego nie zobaczymy;] nie ma ideałów..

Gość Stasiu Łyżwa
kicikiciplum kobieta poniżej 170, a facet poniżej 180 to druga liga i nie pomoże nawet twarz Cruisa w pełni się zgadzam , nawet taka Kylie Minoge, z papy ładna, zgrabna, ale co z tego jak wzrost taki jak dzieci w podstawówce - DRAMAT!

Gość sluchajcie
To Nie zalezy od tego czy dziewczyna jest niska czy wysoka. Wazne zeby o siebie dbala i byla ladna. :) Tyle :)

Gość BartZ
nie sądze..niskie są jak dzieci,a wysokie jak kobiety

Gość milena1991
ja mam 175 cm wzrostu i wolałabym miec juz te 155 niz tyle co mam

Gość milena1991
ja mam 175 cm wzrostu i wolałabym miec juz te 155 niz tyle co mam

Gość normalnie porazka
jestescie nienormalni- wzrostu nikt sobie sam nie wybiera a sam wyglad to jeszcze nie wszystko, no chyba ze dla takich pustakow jak wy ktorzy maja satysfakcje z obrazania innych! a prawda jest taka ze niskie kobiety maja wieksza mozliwosc wyboru- moga spotylkac sie z wysokim i z niskimi facetami:)

nie wiem jak tam jest w statystykach... ale po sobie wiem,że wolę facetów wyższych ode mnie o ok.15-25 cm;):P czyli mierzących ok.185-195cm:P mmmmiodzio są:D

Gość 198cm
Wzrost nie jest ważny, liczą się inne cechy.

Gość wiolcia1310
16 lat 153!i co mam sie zabic?Oczywiscie wolałabym byc wyzsza tak 157-160 moze urosnejescze do tego butki załóży np 8 cm i jest git;pNapewno wole miec tyle niz 180 bo taki wzrost u dziewczyny to kobyla jesli w dodatku jest gruba to juz dramat.Ale nie mówie ze takie facetowi sie nie podobaja kazdy ma inny gust.NAJWAZNIEJSZE BYSMY SIEBIE ZAAKCEPTOWALI!

hehe... Ja mam 1.89 m i zgodnie z jedną z poprzednich opini jestem aseksualny? :P Śmiechu warte.. Każdy ma jakiś swój własny gust. Ale nie sądze, żeby wyocy lubili niskie .. Moja dziewczyna miała 1.55 bodajże i nie robiło mi to większej różnicy. Jednak im człowiek starszy tym bardziej zaczyna zwracać na to uwagę. Bardzo podobają mi się dziewczyny wysokie ok 1.70 m. Oczywiście dziewczyna może być niższa a robić wizualne wrażenie wyższej. np. jak jest szczupła i ma długie nogi. Niektórzy mówią, że wzrost nie ma znaczenia ale jak wygląda dziewczyna np. szczupła 1.70m z facetem przy sobie 1.65 ? :P

Gość 166cmania
Hehe a ja mam 24 lata 166 cm wzrostu i uwielbiam wysokie buty więc + 10 cm a mój facet 205 cm jestttt baaaardzo wysoki. Moim rodzicom się to nie podobało ale jego cudowny charakter ich przekonał. Nie jestem gruba, ale też nie należę do szkieletowców.... Jemu to nie przeszkadza mnie raczej też nie. Czasem ludzie coś skomentują ale mnie to jakoś nie rusza... A jego wzrost ma swoje plusy;) np malowanie sufitu bez drabinki hehe itp...;) A poza tym wtulić sie w tak ogromnego faceta to tylko czysta przyjemność;) Jest po prostu kochany... Razem 8 miesięcy;) Aha i dodam że jest brunetem z ciemną karnacją, kochającym dzieci i lubiącym gotować. lubiącym koszykówkę itp...:) więc wszystkim którzy maja jakieś obiekcje to wiecie co... Taki problem to nie problem... powodzenia wysokim i niskim;)