Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

uznajecie seks bez milosci?

Polecane posty

turquoise - no wlasnie mam problem :/ jestem bardzo niepewna a to raczej niefajne uczucie. nie wiem, co robic, dlategob poszukuje odpowiedzi...

Gość Nać2
nie toleruję kurwienia się, tym bardziej, ze piszesz, że jesteś niedoświadczona..(dziewica???) A on zalicza coraz to nowe panny. Jeżeli masz świadomość, że będziesz kolejną i nie oczekujesz więcej, to spoko, ale nie sądzę, że potem nie przeżyjesz wielkiego rozczarowania. Np nie spodoba mu się seks z Tobą, śmignie Cię raz, a będziesz chciała więcej i poczujesz się poniżona, albo jak kurwa (co nie byłoby dziwne) Myślę, że ejsteś dość młodą kobietą i nie wiesz chyba dokładnie na co się piszesz.

--> złośliwa.. Zgubiłem po pijaku (:D) hasło dla tego nie jestem pod swoim. To raz. Na temat kobiet a raczej tego co one robią.. no staram sie nie myśleć. Mam taką koncepcje że tylko sam dam sobie ze sobą radę. Trzy napisałem że nie ganię za takie postępowanie, ot nic mi do czyjegoś życia czy pożycia intymnego. Moja wypowiedź 22:46 :) Wyraziłem tylko swoją, oczywiście nieistotna opinię, jak każdy tutaj. Doradzam ci zapoznanie się z definicją słowa "dystans". 🖐️

Seks bez miłości,bardziej mi chodzi o układ niż 1 raz na dyskotece,to musi byc swiadomy przemyslany wybór.Kochaś nie przyleci gdy bedziesz miała goraczke czy pęknie rura w kranie...Owszem może pomóc,ale nie musi.W takim układzie jest lubienie szacunek,ale nie ma emocjonalnej więzi. Bezimienny znam słowo dystans:)

nac2- ujelas to wszystko raczej dosc wyraznie , ze tak powiem. owszem, jestem dziewica. wszystkie te aspekty, ktore wymienilas (ze moze np mu sie nie spodoba) wzielam juz pod uwage. teraz juz mam odpowiedz na to wszystko - byloby to k***ienie sie, a on by mnie nie szanowal po wszystkim (chociaz zapewnia, ze szanowalby i ze nie uwaza tego za cos zlego) ...

{ no i pod każdym nickiem doprowadzasz mnie do szału. } Tu go brak. :) O to mi chodzi. Jestem nikim, co cię w nikim powinno doprowadzać do szału ? Wyluzuj, (:D) nic ci nie zrobię. :P

Gość panda po
ana_bell, jesteś dziewicą i rozmyślasz o stracie cnoty z kimś, kogo nie kochasz? no weź się w garść, kobieto.

Ot i znalazłem powód twojej ansy.. nic mi nie jesteś w stanie zrobić. To cię martwi. Kobiety, niektóre lubią ranić (z sobie tylko znanych powodów) mężczyzn. A mnie się nie da, czy tak ? ;) Oczywiście że się nie przyznasz. :)

Gość Nać2
Anna_bel, słuchaj. Chodzi o Ciebie i o to, co czujesz. Czy chcesz na pewno? Do 1 seksu musisz być PEWNA. GOTOWA. Nie dzięki zapewnieniom chłopaka, tylko dzięki temu, że ejsteś gotowa psychicznie i dzięki swojej pewności. Ja też nie mam za wiele lat, ale już zdążyłam się przekonać, że jeżeli facetowi zależy na (sorry) zaliczeniu dupy, to może się zmienić podczas tych starań o to w anioła. (na szczęście nie na własnej skórze, ale koleżanek mam multum, które liczyły na niewiadomo co od takiego 'zaliczacza', na ktorego trafilas)

No jednak czasy sie zmieniły,bo jak byłam dziewicą myslałam, ze chłopak z którym sie przespałam bedzie moim mężem.Jeden jedyny na zawsze,wielka love do usranej śmierci. Tracąc dziewictwo z kims kogo nie kochasz musisz PAMIETAC ZE TO TYLKO UKŁAD Bezimienny Facet który pisze lub mówi ze sie Go nie da zranic jest dla mnie łatwym celem. Spotykając sie ze mna próbuje mi udowodnić ze On jest zimnym draniem ,a we szuka we mnie dobra:O.kończy sie łzami...jego łzami lub nienawiścią :P:P:P

Gość Nać2
P.S. Przyjaźnię się z jednym podobnym osobnikiem(niby się zmienił, teraz już w długim związku jest) i gdy pytałam Go, co czuł do takich jednonocnych , to odpowiedział, że po prostu musiał się zaspokoić, a woli kobietę od ręki, to korzystał, że się mu naiwne pchały do łóżka. Mówił, że nie ma się szacunku do takich koleżanek później. Patrzy się na nie zupełnie inaczej, niż przed takim zdarzeniem.

Biorę taką możliwość pod uwagę. Ale z kimś, kogo znam, a nie z pierwszym lepszym poznamym na imprezie.

:D Czyli.. :P Przecież się nigdy nie spotkamy.. więc czy nie lepiej nabrać dystansu do mojej osoby i nie dostawać "szału". ;) "spokój to siła" Za joginami.. :D🖐️)) A ja cię i tak jakos tak lubię..nie wiem czemu, rozumiem skrzywdzone osoby. ;) Ot.. i milknę.. na ten temat oczywiście.

Cyt iskierka zgasła.. znasz ten wiersz.. ? Użalanie się.. nad innymi jest mi obce.. współczucie nie.

Gość prawiczek i kropka
ja nie uznaje, i tak samo nie wyobrazam sobie, ze moglbym sie zwiazac z dziewczyna, ktora wczesniej z kims uprawiala seks bez milosci, taka nie jest dla mnie

Gość prawiczku i kropka
ale jesteś nudny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Pocałowałam dziewczynę
Wiesz sex bez miłosci to nie jest dobry pomysł,jak naprzyklad jestes wrazliwa..ale jeśli zimną suką jak najbardziej polecam...........

bezimienny czy ty masz problemy z naduzywaniem alkoholu ?:P sorry, ze tak pytam, ale chyba codziennie piszesz wieczorami, ze jestes pijany :D

--> złosliwa.. :D No wiesz po ustaleniu jakiejs tam taktyki dało by się nadrobić.. tylko o moim płaczu zapomnij. Zdarza mi się płakać ale muszę byc solidnie nachlany.. :P