Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana_bell

uznajecie seks bez milosci?

Polecane posty

Gość taka nie do lubienia
bezimienny- niezawodny, dziękuję Ci :)

Gość jest taka opowieść
o rodzie Borgia, nie pamiętam tytułu... W tejże tatuś ( papież) zaaranżował pierwszy seks swojej córki Lukrecji z jej bratem, wychodząc z założenia, że kobieta zawsze odda duszę swemu pierwszemu mężczyźnie... I wolał, aby jej dusza została w rodzie :D Przemyśl sobie, czy chcialabyś, aby to był ten mężczyzna :P

Gość 123takitam
tak, pod warunkiem, że nie ma uczuć wiążących z inną osobą to swego rodzaju wyładowanie się, nie zawsze jednakowo rozumiane przez 2 strony - zazwyczaj kwestia interpretacji tego co się wyraża

--> Złośliwa w garsonce 30 Gwarantuję, mnie byś polubiła. :P (joke) Ważniejsze pytanie, co byś zrobiła (mnie) by zemsta się dokonała.. ...mmm.. :P :D Lubię takie opowieści,.. :classic_cool:

Gość 123takitam
enamorada uogólniasz trochę albo nimfomanką jesteś :P

Gość Łatwa
po co te gierki? mężczyzna ładny, to na co czekać? aż powie: kocham cię? i tak skłamie. powie kilka razy to samo innym kobietom. :)

Mój pierwszy raz byl z gosciem na jeden raz, chodz myslalam ze bedzie na dluzsszy okres. Kochalam sie w nim ale on we mnie niestety nie. Zalezalo mu tylko na seksie. Dalam mu raz a potem on sie spodziewal ze i bedzie i drugi ale go ignorowalam a jak znalazlam innego (mojego misia) to jeszcze mial jakies ale ze mam chlopaka i ze mu nie powiedzialam. Debil. Jesli gosciowi na Tobie zalezy to i bedzie i czekal rok lub wiecej. Pozdro.

A jeśli ja kocham seks właśnie? Jeśli to jest ta moja miłość? Dla mnie seks=miłość, nie potrafię tego rozłączyć...

Gość prawiczek i kropka
didda, szkoda, ze nie poczekalas z tym na swojego chlopaka, ale najwazniejsze, ze jestes szczesliwa :) ja mam nadzieje, ze moja dziewczyna na mnie poczeka, a ja jestem cierpliwy i wyrozumialy, wiec na fajna dziewice to bym nawet rok poczekal bez problemu. pozdrawiam

Gość jest taka opowieść
bezedury: odnalazłam w goglach Rodzina Borgiów by Mario Puzo Miłej lektury :)

Frank Costello Nie chcę być produktem mojego środowiska. Chcę, aby środowisko było moim produktem. Dlaczego powoływac się na czasy?

kremmoże mów za siebie, co tam TOBIE zanika :O !

Gość 123takitam
nic nie zanika, jedynie jest coraz więcej osób, które ich nie znają lub nie zwracają na nie uwagi trzeba żyć wg własnych zasad i nie zważać na postępowanie "sąsiadek"

ale te sąsiadki wszystko napędzają w serialach tylko zdrady , coraz więcej rozwodów z czego to się bierze ???

Rarytas.... ? Sex to też gra wstępna... za chwilę wyjdę w poszukiwaniu tego... 6 piw to za mało by zrzumieć pewvce rzeczy.

Bardzo indywidualna sprawa -zakochiwanie się. Nie wszyscy łatwo się zakochują, mnie łatwiej kochać kogoś urojonego, z kim spędzam upojne chwile, tęsknię za nim w ciągu dnia i czekam na noc...

I wtedy mam seks z milością :D w pojedynkę..

Gość 123takitam
c.r.e.a.m biorą się być może z nie do końca dla mnie znanej potrzeby wiązania związku ślubami, jeśli 2 osobom jest dobrze, wspaniale, to co im do szcześcia brakuje? poklasku innych???