Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NickTymczasowy

Rozprawka o miarach

Polecane posty

Musze tutaj zalozyc temat odnosnie malych piersi kobiet, bo za duzo sie ich rozlazlo i consensun zostal zatracony. Pojawiaja sie pytania o to czy takie piersi moga podniecac, czy sa ok, czy robic operacje czy nie, w ogole milion pytan lasek i facetow, zapewne maloletnich onanistów - ale i takim warto nakreslic obraz sytuacji. Otoz kobieta jako istota nas inspirujaca, interesujaca, podniecajaca i sprawiajaca ze wszystko inne traci znaczenie - jest sama w sobie Tworem ktory mezczyzne urzeka. Nie ma tu zadnych proporcji w tym urzekaniu co do proporcji ciala - biustu w tym przypadku. NIE JEST ISTOTNE jakie ma wymiary, ile cm gdzie liczy, jaki biust, jakie wargi etc. Czlowiek nie sklada sie z puzzli ktore sie dobiera w odpowiednich rozmiarach! To wszystko tworzy pewną całość, ktora to wlasnie holistyczna postac sprawia ze tracimy dla kobiet głowy. Wszystko musi ze sobą wspolgrać, sprawiac radosc dla oka. Znam wiele pieknych kobiet z niewielkimi biustami, za ktorymi jednak oglada sie kazdy facet, bo stanowia piekno samo w sobie. Znam tez grono facetow ogladajacych sie tylko za cycatkami. Nie dajcie sie cholera zatracic. Kazdy jest inny i kazdy znajdzie dla siebie amatora swojej cielesnosci. Roznimy sie, swiat dlatego jest taki piekny.

Wklejanie linkow do zdjec piersi, sutków, penistów, cholera wie jeszcze czego - stanowi o niedojrzalosci autora albo checi zaistnienia czy ekshibicjonistycznych upodobać. Mnie sie zadne chocby najpiekniejsze cyce z forum nie podobają bo mam swoją Panią za którą poszedłbym w ogień i tylko jej mi sie podobają.

Gość płytkie
i maiwne :-)

Gość Glebokie
i madre