Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Czemu brzydkie dziewczyny maja przystojncyh chlopakow?

Polecane posty

Gość Kasienkama
mogą pisac,ale przynajmniej z szacunkiem do młodszych;)

Kasienkama to powiedz co ma zrobic takie dziewcze: ma 19 lat,jest wesola i inteligentna,ale tak naprawde to ta wesoloscia przykrywa tylko smutek.od dziecka ma problemy z cera,robila z nia prawie wszystko co tylko sie dalo,ale nic nie pomaga.wlosy myje codziennie rano,ale i tak po powrocie ze szkoly sa juz tluste jak po tygodniu-to od tych problemow ze skora.ma okropne wykwity na skorze wiec kryje je fluidem bo i tak lepiej wyglada taka maska niz obrzekniecia i zaczerwienienia.nigdy nie miala chlopaka bo kto na nia spojrzy!! to naprawde super dziewczyna ktora ma problemy,ale ty jakbys ja zobaczyla stwierdzilabys ze o siebie nie dba!!! widzisz jak wyglad potrafi mylic!!!

JAK BIEDNA MIALA NIE CIERPIEC SKORO MAMY TAK NIETOLERANCYJNE SPOLECZENSTWO! W POLSCE OCENIA SIE PO WYGLADZIE NIEZNAJąC JEGO PRZYCZYN. NIESTETY CZESTO OBRAZ DANEJ OSOBY JEST ZNIEKSZTAłCONY PRZEZ CHOROBY,BRAK FUNDUSZY I WIELE INNYCH PRZYCZYN.

Gość Reddddblue
EVANKA wiesz jak określa się takie społeczeństwo? CIEMNOGRÓD. Taki stan rzeczy mamy w naszym Kraju. Żal

nie no nie wytrzymam. czyli dla przykladu wszyscy sa grubi bo sa chorzy? stara spiewka, skad my to znamy. wiadomo jesli juz ta choroba jest to sie chodzi po lekarzach.dziewczyna ma 19 lat ,od zawsze takie problemy i przez tyle lat nic nie wskorala? to ewenement musi byc.

ale chyba nie robi sobie jeszcze pasemek by podkreslic swoje problemy z uroda?

ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWE.CHYBA MUSIALABY ZAISTNIEC U NAS TAKA MODA JAK W NIEMCZECH GDZIE 3/4 SPOLECZENSTWA JEST OTYLE I NIECHLUJNE A LUDZIE TAK SIE PRZYZWYCZAILI DO TEGO STANU RZECZY ZE NIE ZWRACAJA JUZ NA TO UWAGI.DLA NICH TO NORMALKA

Gość Reddddblue
Czasami jest to problem bardzo złożony. Antybiotyki przestają działać, zabiegi z kwasami na twarz nie dają efektu. Długotrwałe leczenie bez efektu. Co do tuszy to najczęściej jest to kwestią zaniedbania.

Gość Reddddblue
autorze nie potrafię jednak zrozumieć o co Ci tak naprawdę chodzi. Nie lepiej olać to jak ktoś wygląda i zająć się sobą?

Gość Reddddblue
przyczepiłeś się tych pasemek niesamowicie :D

Gość Reddddblue
dobrze, że mam balleyage :D

FIAT126P A MYSLISZ ZE ONA SIEDZI I RYCZY W PODUSZKE W DOMU! OTOZ NIE! CHODZI DO TYCH DURNYCH LEKARZY,TRACI MAJATEK A I TAK POPRAWY ZADNEJ! NIESTETY NIE JEST TO ODOSOBNIONY PRZYPADEK,ZNAM TAKICH WIELE! I RZECZYWISCIE-PASEMKA SOBIE ZROBILA I TO DOSC SPORO,ZEBY CHOC TROSZKE PRZESUSZYC WLOSY!! WIDZISZ TERAZ TEN CIEMNOGRóD!!!

Gość Reddddblue
Evanka tylko nie durnych lekarzy! :D

te pasemka to taka wizytowka tych lampucer po prostu;p czy ja musze to ciagle powtarzac ze nie odrzucaja mnie ludzie brzydcy ale zadbani ale brzydcy i zaneidbani. i co jesli nawet to przez chorobe? watpie aby solarka byla przepisywana przez lekarzy, watpie aby biale kozaki i tluszcz wyciekajacy zza ciasnych spodenek byl przepisywany przez lekarzy, watpie by bluzgi byly przepisywane przez lekarzy. wy nie potraficie czytac/myslec? ciagle musze wam powtarzac oczywiste rzeczy? z babami zle ale bez was o niebo lepiej

to ona taka swiatowa ze ciagle trafiala na zlych lekarzy? nie no ciemnogrod

SORKI JEZELI KOGOS URAZILAM,ALE JAK POSLUCHALAM TEJ DZIEWCZYNY CO JEJ RADZILI,TO RECE MI OPADLY!!! ZALATWILI BY JA NA CACY A NIBY SPECJALISCI! OCZYWISCIE NIE UOGOLNIAM,MOZE ONA MA POPROSTU PECHA DO NICH!!;-)

to niech poszuka w innych krajach. ma pewnie neta(bo kto tego nie ma), ma mozliwosci. niech sie dowie. kase tez na pewno ma skoro ciagle po tych lekarzach chodzila i wydawala na rozne lekarstwa,wizyty itp

OJ CZLOWIEKU,TY TO JEDNAK JESTES NIEREFORMOWALNY!! RZECZYWISCIE MASZ RACJE,ZOSTAN SAM JAK TE BABY TAKIE ZLE! WIDZE ZE ANI WYGLAD ANI ICH INTELIGENCJA CI NIE ODPOWIADA,MOZE POWINIENES PRZEJSC NA DRUGA STRONE BARYKADY??? CHYBA WIESZ CO MAM NA MYSLI?!?!?! CO DO TYCH LEKARZY-WYOBRAZ SOBIE ZE PO ICH DIAGNOZACH POMYSLALAM TO CO TY,POPROSTU CIEMNOGROD!!!

Gość Reddddblue
Fiat łatwo powiedzieć, ale nie znasz przypadku tej dziewczyny. Może faktycznie ma poważny problem.

bo dziewczyna nie jest od gadania/myslenia tylko od tego by ladnie sie prezentowac u boku meza, ugotowac smaczny obiad i dac cieplo. karierowiczki zawsze beda nieszczesliwe co by nie mowily i tak zawsze postawia na dom.wiedza ze to ich przeznaczenie

zebys wiedziala evanka ze jestem niereformowalny.bede sam ale wyrazic swe zdanie moge

Gość Reddddblue
Jeżeli z Kobietami źle to zostań homo. To takie modne ostatnimi czasy. Możesz też do końca zycia zaspokajać się ręką i rozmawiać z własnym odbiciem. Na co komu te Baby?

CHRYSTOOOSKU,SORY ALE MNIE ZATKAłO!!! A CO MY SA,BROCHY JAKIE DO OZDOBY???? MAMY SLUZYC CHLOPU JAKO NARZEDZIE DO PODNOSZENIA JEGO LIBIDO???? CHYBA SIE MINąLES Z POWOLANIEM!!!

OJ BEDZIESZ SAM,BEDZIESZ!!! TYLKO NA STAROść NIE PłACZ JAK POZOSTANIE CI TYLKO KOT I PILOT DO TELEWIZORA JAKO TOWARZYSZE NIEDOLI!!! BO SZCZESCIA TO JA CI NIE WROZE!! NO ALE POWODZENIA

co bys evanka nie mowila tak jest.u boku prezydenta zawsze stoi dama ale z boku bo to nie ona jest od rzadzenia i dlaczego homo? bo chce byc sam to homo? chce byc sam nie bedac homo i juz. tak ciezko to zrozumiec?

hahahah a co jesli bym zostal wdowcem w wieku 60lat? wtedy kot i pilot odpada? szkoda ze jeszcze nie dodalas kwestii ''szklanki wody''. rozwalasz mnie kobieto. lepiej idz na onet

Gość Reddddblue
Czytam Twoje posty i widzę, że miałeś chyba jakieś trudne przejścia z kobietami. Tyle w tym wszystkim nienawiści do Kobiet

mialem ciezkie przezycia z kobietami. to fakt, aczkolwiek i tak jestem pogodnym typem. a ze was prowokuje i draze temat? chce byscie sie odkryly przy okazji ukazajuc wasza druga ciemna strone mocy;p ale jak kariera to tylko facet.facet prezydent, facet szef, facet trener itp itd. miejsce kobiet jest przy garach, dzieciach a kariera tak do 30 roku zycia. pozniej to juz typowe zarabianie kasy, odrabianie panszczyzny by nie robic z siebie darmozjada.

NA ONECIE PUSTKI:-P WDOWIEC MOZE SIE OZENIC PO RAZ KOLEJNY I WTEDY KOT POJDZIE DO PIACHU A PILOT DO KARTONU!!! U BOKU PREZYDENTOWEJ STAL BY Z BOKU JEJ MEZCZYZNA,BO WTEDY TO ONA BY RZADZILA A ON BYL BY TYLKO OZDOBA!!!