Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_wiem

Czy to ciązą?

Polecane posty

Gość nie_wiem

Moja kobieta powinna okres dostać w środę. Nadal go nie ma. Robiła test w środę w południe, wynik jedna kreska. W ciągu 2 tygodni przed okresem robiła jeszcze 4 testy. Wszystkie negatywne. Ale to takie z allegro. I zaczynam wątpić czy są wiarygodne:( Nie wiem czy to ciąża. Jestem załamany. Ciężko mi wytrzymać kolejny dzień z myślą, że może być w ciąży

Gość nie_wiem
Dodam, że bolą ją nogi jak zawsze przed okresem. I czasem brzuch bardziej zaboli

myślę, że te testy robiła poprostu za szybko. Najlepiej jeżeli zrobi test z porannego moczu, mniej więcej tydzień po dacie spodziewanej miesiączki. Można też (o ile nie macie nerwów czekać tak dugo) zrobić test w laboratorium na poziom HCG

Gość nie_wiem
Te testy były o czułości 25 mlU/mL

przyznam szczerze, że nigdy nie zwróciłam uwagi na czułość testu

testy aptekowe sa wiarygodne.jednak nadokladniejsze testy to takie w laboratorium z pobierania krwi ,pokaza ktory to tydzien ciazy .mnie kiedys 2 miesiace spoznial sie okres! bylam wtedy na cos chora i bralam antybiotyki dlatego sie spoznial. mysle ze 3 dni spoznienia to nie powod do paniki. mnie zawsze sie spoznia jak gdzies wyjade(zmiana klimatu) albo jak sie czyms stresuje. ostatnio spoznial mi sie 2 tyg .zrobilam test aptekowy i jestem przyszla mamusia! byl to dla mnie szok a teraz jestem bardzo szczesliwa!!!!!!!!!! :)

ostatnio tez robilam 2 testy plytkowe, z 2 roznych firm PRE-TEST i CARA oba mialy te sama czułość 25mlU/ml i oba pokazaly 2 krechy .nie pomylily sie

mozliwe ze Twoja kobieta dostanie juz w krotce okres skoro ma juz objawy jak przed okresem

Gość nie_wiem
Oby. Pociesza mnie, że do środy na pewno będzie. Bo coraz bardziej te nogi bolą

Gość nie_wiem
To czekamy

Gość nie_wiem
W tym problem, że nie kochaliśmy się. Tylko petting. I strach ze się tam coś dostało.

Gość nie_wiem
Rano dostala @. Wszystko ok