Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooniusia

Jak przestac sie bac seksu?

Polecane posty

Gość moooniusia

Strasznie sie tego boje. Jestem z moim chlopakiem, fajnie, urocza kolacja, dobre wino, bardzo chce to z nim zrobić - szczególnie, że wiem że on już dosyć długo czeka. Całujemy się - wszystk ok. Podnieca mnie. On mnie dotyka, lize mnie - nawet tam, jest super. Sama zachecam go do tego zeby zdjal slipki, biore prezerwatywe , zakladam mu ja. Rozkladam nogi. On podchodzi do mnie a ja panika, nerwy, On mnie przytula.. i tak sie konczy polgodziny uspokajania i sen. On teraz w ogole nie chce już próbować, powiedział, że poczekamy, ale.. ja chce już, czasem nawet bardzo. Brzmi to tak groteskowo - chcialaby i boje się.. też tak macie?

Gość Glebokie zale
Wsadz sobie ogórasa czy innego kabaczka zeby zobaczyć ze wlozenie czegos do cipki nie powoduje autodestrukcji organizmu.

Gość Płytkie radości
Wypnij pupe, nie patrz jak podchodzi i aplikuje czlona. Dopiero jak poczujesz w srodku to pozalujesz ze panikowalas

Moooniusia, założ sobie czarną opaskę na oczy. Tym którzy stoją przed plutonem egzekucyjnym, fakt że nie widzą strzelających, ponoć trochę pomaga. Mniej się denerwują.

Gość kurczaki
moze niech pierw wlozy paluszksza i pobawcie sie tak na poczatek... albo hm troche ostrzej - niech nie zwraca uwagi na Twoje sprzeciwy... a moze jestes za mloda i nie jestes pewna, zastanow sie czy naprawde tego chcesz