Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiacik

Nie opyla sie miec dziewczyne

Polecane posty

nie dowartosciowuj sie, ja bym cie nie tknal ani nawet nie mialem tego na mysli. baby tylko o jednym a raczej lampucery.

Gość lato w pelni
ty naprawde nie masz nic lepszego do roboty tylko pisanie glupot na forum? ile ty masz lat i co robisz? idź lepiej cos poczytaj.

co byś tutaj nie wypocił to i tak wychodzisz na coraz gorszego desperata!!!! co ty wogóle o kobietach wiesz? najblizej kobiety to ty byłeś jak matki cyca ssałeś-to twoje jedyne i pewnie ostatnie erotyczne doświadczenie!!! o nas nie wiesz NIC,KOMPLETNIE NIC!!! nie próbuj improwizować bo nie wychodzi ci niestety!!!!!

najblizej kobiety bylem podczas wolnego na koloniii a swoj pierwszy pocalunek przezylem podczas slubu( kolonijnego). wy nie jestescie skomplikowane. macie dziure a nawet trzy do grzmocenia i tyle

Gość baqsik89
jebac to wszystko. temat chujowy i wogole wszystko jest chujowe. \"rok moze 2 i poznajesz prawde, brzydkie staje sie to co było ładne\" własnie mam takie cos. jestem z panienką i mnie szlag trafia. wczesniej nie widziałem nic poza nią a teraz mimo ze jąciagle kocham to czasem nie chce mi sie do niej dzwonic bo albo mi sie nie chce gadac albo zacznie mnie znowu wqrwiac. a Co do hajsu. taka prawda kazda dziewczyna lubi zeby ją gdzies zabierac a to wszystko kosztuje. nie nazywacie sie materialistkami bo moze nimi nie jestescie ale jak chłopak z wami wychodzi to nie wy bulicie tylko on. jezu ile ja razy pozyczałem hajs zeby gdzies panne zabrac. jak umyslało mi sie ja zabrac nad morze to musiałem handlowac bakiem 3 tygodnie:/ panienka to drogi interes i tyle. a za nim powiecie ze nie jestescie materialistkami to odpowiedzcie sobie na jedno pytanie: czy wytrzymałybyscie z chłopakiem z którym nie da sie nigdy wyjsc i trzeba siedziec przez niego cały czas w domu bo on nie ma kasy zeby z wami pojsc?

Gość lato w pelni
udani jestescie obaj, ty i cream. oba niedojrzale glupiutkie chlopaszki :D nic tylko sie smiac jakie to natura nam stworzyla ucieszne stworzenia, zeby nie bylo nudno na tym swiecie :D

Gość lato w pelni
z takim nudziarzem co to tylko w domu siedziec to chyba zadna nie chcialaby byc, no chyba, ze jakas zdesperowana :D

Gość lato w pelni
nie cream, obowiazek to dojrzec i nie pisac glupot na forum, jak ty to robisz juz od lat :p

Gość baqsik89
DO LATO W PEŁNI ale ja nie mowie ze z nudziarzem ale z takim co chciałby z toba gdzies wyjsc ale ni cholery nie moze skołowac na to kasy?

a ja dziewczyna chce za coś zapłacić, nawet za siebie, to faceci nie pozwalają, przynajmniej ja tak mam. pomimo że kasy mam więcej niż większość kolesi, z którymi się umawiam, ZAWSZE oni chcą i płacą za mnie.

Mój chlopak jest biedny, ja tez nie leze na pieniadzach ale mam lepsze zeczy i wogule, ale jakos ze soba jestesmy. Zadne z nas nie leci na kase anic nic podobnego. Nie umialabym byc z kims tylko ze wzgledu pieniedzy i dobrego wygladu. Ja ze swoim chlopakiem jestem juz od ponad roku i jestesmy szczesliwi ze Soba, chodz jest trudno bo mieszkamy daleko od siebie i nie zawsze mamy pieniadze na podróz ale jakos sobie dajemy rade z tym bo bardzo sie kochamy. Nie kazda dziewczyna leci na kase. Mozliwe tez ze ty wszystkiego wszystki zalujesz. Albo poprostu spotykasz sie tylko z ksiezniczkami. Debil...

Gość lato w pelni
cream ale mnie to naprawde nie obchodzi czy chcesz miec zonę czy nie... :o :D a zeby gdzies wyjsc nie trzeba miec kasy. mozna przeciez isc na spacer po parku. lepsze to nic gnicie w domu.

Gość baqsik89
ale ile mozna łazic po parku?

Gość lato w pelni
mysle, ze jak sie jest zakochanym w tej osobie z ktorą sie jest to mozna chodzic po parku non stop :p

Gość baqsik89
no nie wydaje mi sie. zreszta jebac to. i znowu mi sie nie chciało odebrac telefonu od niej....

Gość imoen
nie martw się cream, tobie ani dziewczyna, ani żona nie grozi :)

Gość lato w pelni
cream a dzieci chcesz miec? :)

Gość imoen
Nie, to nie dobrze. Dobrze mogłoby być, gdybyś nie chciał dziewczyny z wyboru (choć moim zdaniem dziwnie, ale to już kwestia gustu). Natomiast ty nawet gdybyś chciał, to raczej już bezpłatnie cnoty nie stracisz, więc wmawiasz sobie, że wcale nie chcesz :)

Gość lato w pelni
cream to jakie masz plany na zycie? co chcesz w zyciu osiagnac?

Gość lato w pelni
czyli co? :p