Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabinkkkaa19lat

Ludzie facet mi się puszcza na prawo i lewo.Załamka

Polecane posty

Gość Sabinkkkaa19lat

Gość Sabinkkkaa19lat
dzieki ale ja go niestety kocham bardzo i wiem że on ma wyrzuty sumienia jak wraca do domu jets miły,potulny,daje prezenty.Znajomi i koelzanki z którymi sie przespał mi donosza.

Gość Sabinkkkaa19lat
Wiem że to robi nawet sie bardzo nie stara tylko sam jest nagabywany przez dziewczyny i korzysta z tego a ja płacze.

O kurcze, zabilas mnie tymi tekstami :D :D :D podoba mi się ten topic, będę tu zaglądać, lubię się pośmiać :D :p

Gość Sabinkkkaa19lat
W domu jest wszytko super dba o mnie troszczy sie,ale jak wyjdzie na dyskoteke to po fajrancie :( Ja razem idziemy to co rusz natykamy sie na jakąs laske z która sie przespał i ona jest zła okropnie na niego

Gość Sabinkkkaa19lat
Mówi mi jaki to on zły,żebym z nim zerwała bo to nei kandydat na stały związek ,na męża

Gość Sabinkkkaa19lat
Laski są dla niego niemiłe,znajomi obśmiewaja sie ze mnie że ma takiego faceta a ja nie wiem do cholery czemu go tak mocno kocham

Gość yooo
a niech sie buja jak Ty mu nie wystarczysz.a co on kurde mózgu nie ma?na siłe go ktoś ciagnie do łóżka?wyobraz sobie ze dotyka Ciebie a dotykał i bedzie dotykac niedlugo sto innych.niedobrze sie robi.radze go pogonic bo sie z nim zameczysz.

Gość Sabinkkkaa19lat
Wszyscy mi go odradzaja,mnie jest strasznie ciężko.Ja sie naprawde zakochałam to pierwszy chłopak z którym spałąm którego kocham tak mocno

Gość Sabinkkkaa19lat
Jak jestesmy razem to o mnie dba,jest konkretny,mam z nim przyjemnosc,zabiera mnei w fajne miejsca nie wiem ale cięzko o nim zapomniec

Gość Gabrielllllla
Radzę Ci się odkochać bo się jeszcze jakiegoś choróbska dochrapiesz:-( Szanuj się dziewczyno

Gość yooo
ja tez tak mialam w zwiazku,meczylam sie 2 lata i uwierz jak go zostawilam bylo mi lepiej i szybko znalazlam normalnego faceta.a tamten....no cóż zaczal byc z panienka z ktora mnie zdradzal i tak samo zdradza tamta,sama widzialam ehhh:\ faceci sie nie zmieniaja.

Gość jesteś idiotką i tyle