Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAE

czy mogę go zaprosić na osobe towarzysz.???Czy wypada?

Polecane posty

Otóż jest jeden chłopak -taki mój dalszy znajomy, co prawda mi się trochę podoba i chętnie bym poszla z nim na wesele. Ale tam będzie też moja kuzynka, która z nim była na studniówce. I to jest bardziej jej znajomy niż jej. Ona też nie ma nikogo bliższego żeby iść na te weselez kimś i nie wiem czy jak ja go zaproszę to nie będzie \"wpychanie się\"albo cśo. Pytałam sie jej z kim pójdzie, to mówila, ze jeszcze nie wie. Przypomnina to coś w stylu \"która pierwsza go zaprosi\". Choć nie wiem czy ona dostanie zaproszenia z osobą tow. Boję się, ze to głupio wyjdzie (o ile ON się zgodzi)

Gość tv5t3
Ja bym się nie przejmowała...to że poszło się z kimś na studniówkę nie oznacza, ze z tą samą osobą będzie chciało się iść na wesele... jeśli Ci się podoba zaproś go :)

Gość weryjuiko
proponuje urzadzic zapasy w oleju, on bedzie sedziowal i pojdzie ze zwyciężczynią

heheh dobre weryjuiko!!! ;) tv5t3 tak chciałabym zrobić. Ale boję się też tego, ze rodzina pomyśli, ze nie miałam kogo wziąść ze sobą i \"podebralam\" znajomego kuzynce. co w sumie jest po części prawdą, bo jakbym miała np chłopaka to jego bym wziela ze sobą.

Gość tv5t3
A może po prostu spytasz się kuzynki czy ten chłopak to był tylko kolega na studniówkę i czy ona zamierza go zaprosić? Albo czy Ty możesz go zaprosić?

oni są tylko kolegami, jej nie podoba się on (tzw. jako chłopak). Po prostu nie miała kogo wziąść ze sobą to wzieła jego. Tzw. lubi go itd. Tylko boje się trochę, że jak jej się spytam to ona powie \"w sumie nie mam kogo wziąść, to może znów jego?\"

nie wiem też kiedy powiedzieć o tym kuzynce, przed zaproszeniem go czy jak już zaprosze i się zgodzi (bo jak np powiem PRZED, a on sie nie zgodzi to wtedy mi będzie głupio).

dowiedziałam sie, ze ona dostanie zapr. bez osoby. To jak ja go weznę, to będziemy jak trójkąt hhahahah