Gość mam pytanie do was Napisano Sierpień 16, 2008 Chciałabym kupić pościel z kory dobrej marki i dobrej gatunkowo. Jakich marek wy używacie? z jakich jesteście zadowolone? proszę o podpowiedzi co mam kupić dzięki i pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam pytanie do was Napisano Sierpień 16, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama mówisz że dla niego Napisano Sierpień 16, 2008 pościel z kory jest do d... więc nie ma czego polecać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sama mówisz że dla niego Napisano Sierpień 16, 2008 mam pościel z siana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _wredota_ Napisano Sierpień 16, 2008 bawelna najlepsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezimienny 0 Napisano Sierpień 16, 2008 Made in Kerfur. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ok to teraz ja Napisano Sierpień 16, 2008 MEXX i ESPRIT i nigdy w zyciu posciel z kory. br......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAJSTER Napisano Październik 1, 2008 Ja osobiście polecić mogę Tobie internetowy sklep www.e-posciele.pl Zajrzyj, a na pewno nie pożałujesz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z kory Napisano Październik 1, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiczek Napisano Grudzień 28, 2008 Pościel z kory zdecydowanie, sama mam i bardzo przyjemnie się w niej śpi. Do tego jest wygodna i miękka. Dobrym rozwiązaniem wydaje się na przykład pościel firmy Drutex: http://www.domowenastroje.pl/go/_info/?user_id=67&lang=pl Całkiem niedroga do tej jakości i walorów praktycznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akurat nie lubię z kory Napisano Grudzień 28, 2008 bo te marszczenia mnie gniotą. Polecam bawełnę z satyną, lub satynę - rano skóra jest gładka, bez odgnieceń! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hoghuh Napisano Styczeń 19, 2009 link do domowychnastrojów nie działa... ale jak weszłam na ich domową stronę to oni przecież mają tą satyne altinbasak...turecką satynową bawełne. Więc koledze/koleżance powyżej z pewnością przypadną do gustu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaaK Napisano Styczeń 19, 2009 coś o altinbasak słyszałam, w LuxLux o tym sklepie pisał jakiś czas temu...posciel musi być dorbej jakości, a nie że 3 razy się w pralce obróci i kolor zejdzie, ja tak miałam z niebiesko-biało IKEA. nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pijana_powietszem 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Ciepła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hoghuh Napisano Styczeń 26, 2009 Właściwie to jest tak, że wszystko zależy od tego kto co lubi i kto na ile może sobie pozwolić. Ikea jest stosunkowo tania i można znaleźć nie najgorszą pościel Domowenastroje są bardziej wyrafinowane i tym samym droższe. Ja polecam obie, bo właśnie z ikeii mam parę pościeli i są w miarę ok. Ale zawsze też chciałam mieć taką luksusową, otulając się którą czułabym się jak królowa - i pewnie idealnie sprawdziłaby się turecka satyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .nowicjuszka. Napisano Kwiecień 9, 2009 ja ostatnio kupiłam 2 kpl pościeli sweethome, szlafrok i prześcieradła. Dla mnie rewelacja :) Wszystko mięciutkie i gładkie :) Zaraziłam też siostrę. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to myślę Napisano Kwiecień 9, 2009 najlepsza pościel z Logan Design, chociaż ze Spectry też może w ostateczności być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PaniDomu Napisano Wrzesień 22, 2009 najlepsza jest pościel z naturalnego ejdwabiu, kupiłam na allegro, nigdy sie nie spocisz, nie będziesz kichac i pozbędziesz się kataru jeżekli masz alergie na kurz, powszechnie wiadomo ile zdrowotnych właściwości ma jedwab, poelcam firme Malbery, poprate Ceryfikatem Oeko-Tex, coż więcej chcieć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninka_________ Napisano Październik 21, 2009 ja kupiłam super pościel z satyny jedwabnej i jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo dobry wyrób, nic nie dzieje się z nią po praniu. www.pościel.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ninka__________ Napisano Październik 21, 2009 ja kupiłam super pościel z satyny jedwabnej i jestem z niej bardzo zadowolona. Bardzo dobry wyrób, nic nie dzieje się z nią po praniu. www.dobraposciel.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam pościel z kory Napisano Październik 21, 2009 jeden komplet i uzywam go w ostateczności - straszna jest. Mam kilka kompletów z ikei - bo cena jest dość atrakcyjna. Mam bawełniana i bawełnianą satynę - obie polecam, satynę bardziej oczywiście. Mam tez z firmy Greno - też taka satynowa bawełna, bardzo fajna, dobrze się w nich śpi, dobrze się pierze i ładnie wygląda. Z greno mam też ręczniki, też polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia_252 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Hej, pościel z kory jest feee, polecam z satyny bawełnianej. To co innego niż wstrętna satyna:) Ostatnio kupowałam w http:/www.poscielowo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a może taka pościel Napisano Wrzesień 3, 2010 A może sklep producenta z tanią i dobrą pościelą, mają tam fajne kolorowe pościele www.poscielkerstin.sklepna5.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja polecam... Napisano Wrzesień 28, 2010 Ja również polecam pościel z satyny bawełnianej. Duży wybór jest na stronie www.interni.pl . Mają z kilku firm i naprawdę fajne wzory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conisia 0 Napisano Listopad 30, 2010 Ja kiedyś używałam pościeli z kory, jest całkiem niezła. Jednak bardziej miła w dotyku i przyjemna jest bawełniana. Teraz zastanawiam się czy nie kupić właśnie takiego kompletu z satyny bawełnianej:http://www.dekoria.pl/offer/product/2062/Posciel-satyna-bawelniana-czekolada Ma ciekawy wzór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barania łaka Napisano Listopad 30, 2010 Kup taka która jest z runa owczego... im mniej znany producent tym lepiej - bo taniej. tylko musi być z naturalnej wełny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2010/2011 0 Napisano Listopad 30, 2010 Na zimę super jest pościel z flaneli. Ja osobiście uważam pościel właśnie z flaneli i satyny bawełnianej. Kupuję tylko z polskiej firmy Andropol. Jest b.dobrej jakości, trwała i ma różne wzory i kolory. Kiedyś się skusiłam i kupiłam jakąś taniochę, musiałam reklamować, bo po pierwszym praniu zrobiła się wyblakła szmata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2010/2011 0 Napisano Listopad 30, 2010 Na zimę super jest pościel z flaneli. Ja osobiście uważam pościel właśnie z flaneli i satyny bawełnianej. Kupuję tylko z polskiej firmy Andropol. Jest b.dobrej jakości, trwała i ma różne wzory i kolory. Kiedyś się skusiłam i kupiłam jakąś taniochę, musiałam reklamować, bo po pierwszym praniu zrobiła się wyblakła szmata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grafica 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Ja mam sporo kompletów z satyny bawełnianej i muszę powiedzieć, że się idealnie sprawdza. Przede wszystkim jest przyjemna w dotyku, taka przytulna. Do tego jest bardzo dobra jakościowo, kolory nie spiorą się po pierwszym praniu i jest dobra zarówno na zimę, jak i cieplejsze pory roku. Zresztą zerknijcie sobie http://www.dekoria.pl/offer/product/2061/Posciel-satyna-bawelniana-jagoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
preczetka 0 Napisano Marzec 16, 2011 ja nie jestem fanką pościeli satynowych, bardzo ładnie wyglądają co prawda, ale w praktyce jak dla mnie lepsze są pościele bawełniane tego typu http://tnij.org/kw0f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach