Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kogel mogel wkracza

STUDIA! PILNE

Polecane posty

Gość kogel mogel wkracza

co sądzicie o takich kierunkach jak administracja, zarządzanie, marketing? czy warto je studiowac, latwo potem o prace?

Gość na co chcesz
o bosh.... pzreciez teraz co 3 osoba nie jest po tych studiach... sa to bezndjziejne kierunki po ktorych nie ma parcy.....nie w polsce...

Gość jakaś powiedzmy Kasia
administracja jest tylko licencjacka, mgr z zarządzania można robić.Wszystkie chyba oklepane, ale zastanawiam się nad zmianą studiów właśnie na adm. zobaczymy co ci odpiszą znawcy, może i mi pomogą podjąć decyzję.

Gość kogel mogel wkracza
jakaś powiedzmy Kasia: a co studiujesz?

Gość hiiikknnn
pracuje w urzedzie pracy i bezrobocie jest po tych kierunkach

Gość balantajsa
każdy z tych kierunków jest do bani. Po za tym mogę się założyć o flaszkę, ze żadne cie nie interesują i podchodzisz do tego jak do jakiegoś biznesu. Stawiam że jak pójdziesz na nie to albo polegniesz na 1 roku albo kupisz pracę magisterską i będziesz niewydeukowanym magistrem - którego oczywiście nikt do pracy nie przyjmie. Proponuję ci iść na studia zaoczne i do pracy. Nabierzesz doświadczenia przynajmniej. A kierunek wybierz zgodny ze swoimi zainteresowaniami

Gość kogel mogel wkracza
zastanawiam się czy nie zrobic sobie jednego z tych kierunków podyplomowo, bo czy jest sens studiowac przez 5 lat zarządzanie?

Gość balantajsa
oczywiście że nie

Gość kogel mogel wkracza
no właśnie. waham się tez między pilegniarstwem a filologią angielska w NKJo, ale co do pielegniarstwa to trzeba miec powolania, a nie wiem czy ja sie do tej pracy nadaje, a co do NKJO, to jest pewne ze nie chce byc nauczycielem

Gość lovekrove
administracja w naszym kraju jest tak rozbudowana że po skończeniu takiego kierunku każdy znajdzie prace

Gość żabbbbba
po każdym z tych kierunków jest praca ,jak sie dobrze zakręcisz.A administracja jest magisterska a n ie licencjacka.

Gość co do administracji to
dla każdego, nawet zaraz po studiach znajdzie się posadka, dla sporej części-ciepła ;)

Gość ciekawskaaaaa....
nie słyszałam o administracji podyplomowej, to jest zbyt rozległy kierunek,żeby przerobić go w rok.

Gość bum bummm bziummm
hehehe skoncz co kolwiek;p ;p i tak 90% osob nei pracuje w wyuczonym zawodzie ;p ;p taka prtawda ;p

Gość jakaś powiedzmy Kasia
ja studiuje na typowo i strasznie nudnym kierunku humanistycznym, dlatego się zastanawiam nad zmianą.

Gość monika ratooownika
up