Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smarfetka

prawo jazdy - testy

Polecane posty

Gość smarfetka

witam, mam nadzieje że znajdę tu odpowiedz. czy może mi ktoś poradzić gdzie znajdę aktualne, poprawne testy na prawo jazdy kat B. szukając w necie znalazłam kilka stronek ale... no właśnie w paru pytaniach spotkałam się z ewidentnymi bykami tzn jako poprawne odp były pokazane złe:( druga sprawa, jak to jest z pytaniami dotyczącymi pierwszej pomocy, pytam ponieważ w wiekszości testów były te same, lecz w tych które ostatnio znalazłam w necie pytania te były zupełnie inne. a więc czy obowiązują ogólnodostępne 23 pyt czy jest ich więcej? z góry dzięki za odp

Gość poczekaj zaraz sprawdze
nie dostalas jakichs sexi ksiazeczek na kursie? :)

Tak sa tylko 23 pytania. Ja sobie sciagnalem z internetu plytke z gazety wyborczej ale czesto tez korzystam z tej stronki: http://www.grupaimage.com.pl/testy/

Gość smarfetka
na kurs się dopiero wybieram...równiej się uczę ze str grupaimage..., lecz im więcej chciałam się dowiedzieć tym było gorzej tzn stronki mało uczęszczane mająbłędy, płytke z gazety wyborczej mam jakąś felerną bo mi się zacina, a inną która była kupiona z jakiegoś katalogu też z błędami. normalnie peszek

jezeli ci sie chce to mozesz sciagnac ta przydatna plytke, u mnie na kursie dostalismy podreczniki wlasniej tej firmy :) Ps. w poniedzialek mam pierwsza jazde i troche sie boje :) Odp: [TEMAT ZBIORCZY] Testy na Prawo Jazdy Zawartość: 1. Prawo jazdy od A do Z kat.ABCD marzec 2008 Gazeta Prawna Zawiera: - Testy egzaminacyjne kat. A, B, C i D - Przepisy ruchu drogowego - Znaki i sygnały drogowe - Komentarze - Akty prawne - Formularze Screeny: 2. EuroTEST kat. B Aktualna baza pytań z "Nowa Teczka - A5": http://www.asgraf.pl/index.php?id=89&id2=28 Screen: http://img252.imageshack.us/my.php?i...rotest1dz9.jpg -------------------------------------------------- Wymagania: PC z XP/Vista, procesor Pentium III 1GHz, 256MB RAM, karta graficzna SVGA 64MB Przeskanowane NIS2008. -------------------------------------------------- Powodzenia w nauce! Mam nadzieję że zdacie za pierwszym razem -------------------------------------------------- uT SS! Kod: http://rapidshare.com/files/113206445/PrawoJazdy2008.part1.rar http://rapidshare.com/files/113206480/PrawoJazdy2008.part2.rar http://rapidshare.com/files/113206485/PrawoJazdy2008.part3.rar http://rapidshare.com/files/113206371/PrawoJazdy2008.part4.rar http://rapidshare.com/files/113206026/PrawoJazdy2008.part5.rar

Gość smarfetka
dzięki, życze powodzenia i szerokiej drogi bez trąbiących debili:) ja w tym tyg się chyba zapiszę, mam nadzieję że wystarczająco umiem testy, te z grupaimage robię bez błedu ale nie wiem czy pokrywają się z tymi z egz. hi za to jeździć to praktycznie nie umiem:(

Gość puderniczka18
ja jeździć nie umiem heh pierwsza jazda we wtorek a testy robiłam na stronkach wymienionych powyżej i zdałam wewnętrzny z teorii za pierwszym podejściem pozdrawiam

Gość smarfetka
:) to juz jeden stres masz za sobą:) to mnie pocieszylas to chyba pozostane przy tej stronce bo inne to mi tylko namieszaja w glowie

smarfetka, to juz sie testow uczysz? :) natychmiast zapisuj sie na kurs, szkoda czasu :).

Gość smarfetka
ucze sie ucze, hmm i chyba moge stwierdzic ze umiem.... a ucze sie dla tego ze mam zamiar isc na kurs do takiego faceta ktory jak uzna ze sie umie teorie itd to od razu zaczyna jazdy bez tych 30h teorii, jak dla mnie to lepiej, jesli nie bede czegos wiedziala to zapytam w trakcie kursu a wole sie uczyc sama niz chodzic na te spotkania, a u Was jak to bylo musieliscie odbyc te 30h teorii?

Gość puderniczka18
facet do którego zapisałam sie na teorie prowadził ja w taki sposób że nie wiele musiałam sie uczyć prawie wszystko było tak powiedziane :)

Gość smarfetka
hm tez dobrze, ja mysle ze umiem wszystkie znaki i zasady poruszania sie na drodze ale jak to bedzie w praktyce ...to się boję, na razie jadąc z kims w aucie staram się nauczyć parzec na znaki

U nas wykladowca po kolei omawial wszystkie grupy znakow itp, zawsze na koniec zajec rozwiazywalismy wspolnie testy z bierzacego materialu. W sumie w domu za wiele sie nie uczylam, posiedzialam troszke nad pierwsza pomoca i rodzajem swiatel abym mogla zaczac rozwiazywac testy z calego materialu. Wyklady sa na prawde pomocne, przynajmniej dla mnie. Wole sluchac niz czytac :)

Gość to sa pytania z pierwszej
pomocy? ja nie mam w testach, moze poza doslownie kilkoma...

Gość lllllllollipop
a ja na pierwszej jexdzie mialam stluczke:( jakis debil stuknal mnie na pasach

Gość puderniczka18
pytań z pierwszej pomocy jest ok. 20 :) nie będzie źle ..

Gość smarfetka
tak, wpisz w google "testy na prawo jazdy z pierwszej pomocy" to na pewno wyskoczy Ci stronka w ktorej sa wszystkie tzn 23 pytania. ja juz od początku się nastawiłam że teori bde sie uczyla zanim się zapiszę i tak też robie, jeżeli osoba do ktorej się zapiszę stwierzi ze mam chodzic na teorie to pojde ale mam nadzieje ze moja wiedza jest dobra. a macie moze na kompie jakies ciekawe materiały pomocne przy prawku poza testami?

Wiecie co, ajbardziej obawiam sie tego cholernego sprzegla, ze auto bedzie mi gaslo na kazdych swiatlach, ze nie bede potrafila plynnie ruszyc

Gość smarfetka
a ile czasu uczyliście się na placu przed pierwszą jazdą? ja na egz się zapiszę dopiero jak będe pewna ze umiem jeździć:)

Gość puderniczka18
ja mam pierwsza jazdę we wtorek jak już wcześniej pisałam... jestem pełna obaw ale jak będzie zobaczę dopiero po jeździe i na pewno podzielę sie tym z wami :)

Gość puderniczka18
ja zaraz wyjeżdżam na jakąś mniej ruchliwą drogę :)

jezdzilam z chlopakiem po lesie ze dwa razy i to wszystko. tak jak mowilam, jedyne rzecz jakiej sie obawiam to ruszanie :(

Gość smarfetka
mnie nie ma za bardzo kto uczyc jazdy przed zapisaniem się na kurs...bo dostaje szału jak zrobie cos zle a brat sie na mnie drze ze czemu tak a nie tak a wczesniej siedzi jak mumia i nie mowi co mam zrobic...eh a ja się nie urodzilam z kierownicą w ręce

Gość smarfetka
dla mnie straszne wydaje się zmienianie biegow ponieważ w chwili obecnej nie wiele wiem na ten temat i boje się ze jak kiedys wyjade na pierwsza jazde to wszystko bede robila zle, chociaz staram sie to tlumaczyc sobie tym ze od tego jest instruktor zebym pojela to wszystko

najlepsze jest to ze pierwsza jazda to odrazu wypad w miasto, placyk ma byc na trzeciej albo czwartej :D

Gość smarfetka
a nie jest tak ze najpierw na placu nauka ruszania i zmiany biegów a potem miato? jej jak ja wyjade na miasto to od razu w kogos przywale

Gość puderniczka18
ja trochę jeździłam ale to rok temu teraz już nic nie pamiętam ... a jak instruktor zapyta sie czy kiedyś siedziałam za kółkiem to na pewno powiem nieee

Gość smarfetka
a orientujecie sie jak to jest z jazda...tzn czy mam prawo rzadac ze chce jezdzic sama bez innych kursantow? poniewaz w niektorych osrodkach punta cale zapchane kursantami, a mnie na pewno bedzie stresowalo jak ktos mi z tylu bedzie patrzyl na rce i smial sie jak cos zrobie zle/

No i jestem po pierwszej jezdzie. Myslalam ze bedzie duuuzo gorzej a tu zadnych niespodzianek, samochod mi nie zgasl ani nic :). Juz nie moge sie doczekac nastepnej jazdy :)