Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lęk.

LĘK

Polecane posty

Gość lęk.

dzisiaj zrozumiałam , że wszystko /świat-zycie/ nie ma smaku. Moge umrzeć.Pragne tego i jestem gotowa -nie mam o co sie starac. Przegrałam życie. Chcę zasnać.

Gość fajna31
dlaczego straciłaś sens życia???

Gość N.a.t.a.l.i.a.
Przyszłaś. Wyżaliłaś się. Współczuję. Żegnam. Po co się użalasz nad sobą?! Pfff.... Nie czujesz, że to żałosne? Lepiej weź się w garść dziewczyno!!! 🌻 I nie pisz w ten sposób, bo tylko się dobijasz :P

Gość lęk.
bo tak naprawdę zrozumiałam, ze nie będe miała tego czego potrzebuję i , ze juz nie mam siły i przekoania, zeby to zdobywać. wszystko albo nic lepiej nie żyć niż bylejakosć, niewolnictwo poza tym widzę, ze nie jestem dobra w tym czym powinnam, ze popelniam błędy, ze sa ode mnie zdolniejsze osoby, ze jestem zależna, a chce być niezależna-silna że mam-mialam swoje plany-realizowałam je, ale b.duzym kosztem-ponieważ pochodzę z biednej , bardzo zastraszonej rodziny, która mnie blokowała, dlatego o wszystko co osiagnęłam walczylam podwójnie, często kosztem własnej godnosci a teraz wypalona- niektóre rzeczy zrealizowałam-ale one nie są takie jakie miały być i nie potrafię -nie jestem bystra w pewnych dziedzinach, które musze opanować jestem b.zmęczona

Gość fajna31
Co ja mam powiedzieć-jestem w trakcie rozwodu dwójka dzieci , bez pracy.szukam szukam pracy i nie mogę jej znaleźć !!

Gość ciężkie stany
Współczuję i rozumiem. Ja czuję się podobnie.Ciężko samemu wydastać się z takiego stanu. Potrzebne jest wsparcie innych. I walczyć,by całkowicie się nie pogrążyć.

Gość N.a.t.a.l.i.a.
Skoro już coś udało Ci się kiedykolwiek osiągnąć to walcz dalej!🌻 Nie zawsze jest łatwo, nie zawsze mamy to czego chcemy, nie raz bardzo się staramy i tak z tego nic nie wychodzi, jednak jeśli wyznaczyłaś sobie jakieś cele musisz do nich dążyć, pewnie byle do przodu! I nie możesz sie dołować niepotrzebnie:D Pomyśl, że są na świecie ludzie, którzy mają gorzej(tak, tak naprawdę są tacy ludzie) i co? Nie ma co się użalać nad sobą:) Wiecej zdecydowania i optymizmu:D Wszystko z czasem się ułoży(banalne, ale tak jest... to co teraz wydaje Ci się tragedią, kiedyś wyda się zwykłą błahostką) :D Dlatego głowa do góry! Nic się nie martw! Pewnie do przodu i z optymizmem! Jak chcesz dasz radę! A ja trzymam za Ciebie kciuki :D🌻

Gość fajna31
ciężkie stany- JA też mam nie za wesoło ale kurcze przecież nie możemy się poddawać jest mi ciężko doły łapie ale na szczęcie mam przyjaciół

Gość ciężkie stany
Fajna- masz dwójkę dzieci i jesteś w trakcie rozwodu- czytaj-masz problemy, ale nie odczuwasz pustki, a to znacznie gorsze niż problemy, bo problemy tak naprawdę zapełniają pustkę.

Gość fajna31
wiem rozumie was naprawdę !!!! wiem co to pustka i wiem co znaczy stracić sens życia. . LĘK- myśl pozytywnie nie załamuj się.Ja tak się załamywałam - doprowadziłam się do depresji:(

Gość ciężkie stany
Fajna, a jak udało Ci się pokonać depresję ?

Gość fajna31
ciężkie stany. Z depresją walczę już dość długo zażywam leki bo tak właśnie załatwiło mnie to ze dołowałam się bardzooooo a teraz muszę z tego wyjść i jest ciężko.

Gość Muniek
lęk. dzisiaj zrozumiałam , że wszystko /świat-zycie/ nie ma smaku. Moge umrzeć.Pragne tego i jestem gotowa -nie mam o co sie starac. Przegrałam życie. Chcę zasnać. dobranoc :)

Gość fajna31
Muniek.Przestań się dołować do cholery!!!!!nie pozwolę na to!! Nie będę powtarzała że wiem co to znaczy ale najgorsze doprowadzić się do takiego stanu .

Gość Muniek ty palancie
Spadaj na erotyczny 😡