Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Treska_kreska

Moja matka od rozwodu z ojcem chyba stala sie dziwka

Polecane posty

Gość Treska_kreska

Witam, moi rodzice rozwiedli sie jakies 2 miesiace temu. Od tego czasu przylapalam moja matke paremascie razy na tym ze zaprasza do domu jakis mezczyzn i sie z nimi kocha. Nie wiem co mam o tym myslec- jak mam z nia rozmawiac. Ona idzie na jakas "impreze" i tam tez sie spija a nastepnie daje, obciaga, itd...- nawet nie wiem z iloma robila to kiedy mnie nie ma. Jak mam z nia rozmawiac?

Gość Treska_kreska
Brakowalo jej tego ze traktuja ja jak przyslowiowy wor na sperme? Oni odchadza rano jak ona spi w pijackim polsnie i czasami sie smieja ze moja matka sie np" ostro rznie". No wybacz ale ja nie wiem co mam im odpowiedziec

Gość fjfggfohgh
a skąd Ty wiesz co ona robi na imprezie??

Gość Treska_kreska
Myslisz ze jej znajomi nie informowali mnie o takich sprawach? Ojciec tez mi o tym mowil ze pare razy dostawal mailam informacje ze jego byla zona sie "kurwi" i ze chyba powinien cos z tym zzrobic

Gość fjfggfohgh
sorry ale ile Ty masz lat że ojciec informuje Cię o takich sprawach?? słabo wymyślone

Gość Treska_kreska
18 a zreszta to ja pierwsza przyszlam z tym do ojca a on to potwierdzil

Gość dfzVCXzX
Boze jaki problem

a ile lat ma Twoja matka? może właśnie tego jej brakowało. w dużej mierze jest tak że podczas przygodnego seksu bez zobowiązań uwalniają nam sie niepochamowane pokłady perwersji a w małżenistwie tonujemy to by ta 2ga połówka źle nie pomyślała. no i może po tradycyjnym małżeńskim seksie po rozwodzie przyszedł czas na właściwe wyżycie sie.

Treska_kreska, moim zdaniem powinnaś porozmawiać ze swoją matką. Powiedz jej że jeżeli chce odreagować po rozwodzie to niech znajdzie inny posób niż puszczanie się z kim popadne. Powiedz jej co czujesz w związku z jej zachowaniem.

a moze ona probuje zarobic na dom :P a ty jestes tak niewdzieczna zamiast sie cieszyc ze masz obrotnom mame i daje rade :D

Gość Zdzichu_z_plastikuLet_it_be_2
Albo ty naprzyprowadzaj facetów do domu, zobaczysz jak zareaguje. Jak ci wypomni, to ty też powiesz co cię boli. Sprowokuj ją.

Gość Nie oceniaj Matki
Spróbuj z nią porozmawiać, Rozwód to ogromny stres Lepiej oceń ojczulka bo pośrednio ON przyczynił sie do tego że twoja matka zaczyna się staczać. Porozmawiaj szczerze z matką , macie Tylko siebie na wzajem ona z twoim zdaniem powinna sie liczyć. Może czuje sie samotna odrzucona i szuka głupio na siłe na oślep. Lepiej po rozwodzie zaczekać odetchnąć poukładać sie trzeba to wytłumaczyc mamie ale spokojnie beeeeez emocji to dla was trudna sytuacja , ale nie bez wyjścia P O G A D A J Z N I Ą :)))

albo zawsze była taka ale tłumiła to w sobie ze względu na małżeństwo a teraz daje sobie upust, różne kobiety chodzą po tym świecie..

Gość Eltona Żona
Spytaj po ile daje - bo koledzy od ciebie z klasy pytają - powinno ją to otrzeźwić ;)