Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suicider

Wlasnie siedze w chacie ,pije i zastanawiam sie nad popelnieniem samobojstwa...

Polecane posty

prawdaz wlasnie zawsze mnie ciagnelo do tego zeby zostawic to zycie ktore tutaj mam i zaczac od nowa :) ale to tak zawsze jest tak ze wydaje sie ze w innym miejscu bedzie lepiej, a jesli sami sie nei postaramy o to zeby bylo lepiej to zawsze ze soba bedziemy sie czuc zle

wkurzona- pewnie że musi- ale myśl o samobójstwie??????????

a widzisz pomarańczo mylisz się bardzo- dużo pracy trzeba włożyćw to żeby zamiast się umartwiać coś w życiu zmienić i to nawet wtedy kiedy człowiekowi się wydaje , że jest w sytuacji bez wyjścia przykro mi , że nie popieram samobójców trzeba walczyć o siebie

Gość prawdaz
Wkurzona "wlasnie zawsze mnie ciagnelo do tego zeby zostawic to zycie ktore tutaj mam i zaczac od nowa ale to tak zawsze jest tak ze wydaje sie ze w innym miejscu bedzie lepiej, a jesli sami sie nei postaramy o to zeby bylo lepiej to zawsze ze soba bedziemy sie czuc zle" - masz racje, ale to kazdy sam powinien wpasc na podobne wnioski (zeby nie czuc sie zle ze soba)

Gość a ja lubie deszcz
ike włóż jeszce duzo pracy w nauke ortografii.

wkurzona to niech napisze chłopiec "piję, mam doła niech mnie ktoś przytuli" nie można tak szantażować emocjonalnie nikogo

ike on sie wyzala tutaj anonimowowo co innego gdyby poszedl do laski i powiedzial albo bedziesz ze mna albo sie zabije ;) swoja droga- bylam kioedys z takim jendym depseratem ktory mi z takim tekstem wylecial i tak jak przypuszczalam byly to tylko nic nie znaczace slowa ;)

wkurzona mój były mąż miał psychozę maniakalna- ciął się i wieszał przynajmniej co pół roku- dlatego jestem tak wkurzona takim podejściem do życia

Gość prawdaz
Rowniez lubie sobie czasem ponarzekac, to ponoc mimo wszytsko, dobry srodek anydołujący, wbrew pozorom ;)

Gość a ja lubie deszcz
ike, to nie jest topk o twoim byłym mężu, więć jak nie pszesz na temat, to spływaj.

a ja lubię a ty tu jesteś moderatorem? wyluzuj chyba że jesteś pijana w sztok- wtedy rozumiem twoje zachowanie bo zaczynasz zachowywać się jak agresywna pizda

wkurzona- a ja właśnie zwracam uwagę- tym bardziej , że jest masa dzieciaków , które naprawdę potrafią zrobić sobie krzywdę - i nigdy nie wiesz na kogo właśnie trafiłaś

Gość a ja lubie deszcz
no to masz szczenście, że nie spotykasz mnie w real, a może bysmy razem wypiły jednego, heheh a może ty autorze masz chęć na jednego? spróbuj, to dobrze robi na kłopoty.

no to masz szczenście rozumiem, że to a propos pracy nad ortografią napisałaś?? ja nie piję przykro mi ;)

dalej obstaje przy swoim zdaniu ze jak ktos bedzie chcial to zrobic to to zrobi tak zeby mu nikt nie przeszkodzil a takie posty to pisza chyba tylko gimnazjalisci ktorzy nie maja co zrobic w wolnym czasie

wkurzona- też mam taką nadzieję:) co nie znaczy, że takie teksty nie bulwersują lecę jak nic:)

fakt ze jak sie czyta niektore rzeczy tutaj to az sie noz w kieszeni otwiera :) ale forum to takie meijsce ze mozna napisac co sie chce wiec staram sie nie przyjmowac wszytskiego na powaznie ;) szczegolnie w okresie wakacji :D

a takie posty to pisza chyba tylko gimnazjalisci ktorzy nie maja co zrobic w wolnym czasie tak sobie dopiero uświadomiłam- czy w gimnazjum teraz dzieciaki piją alkohol??

Gość olejzpierwszego
ale ktos kurwa pierdoli tu... i o gruzji gada... jak komus noge odjebie a chce zyc i szczesliwy - to przeciez mala tragedia... a jak komus sie zyc nie chce mimo ze nic mu nie jest to dopiero masakra