Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly_komplex

Wasze kompleksy. Tutaj mozecie sie otworzyc! Piszcie smialo.

Polecane posty

Gość maly_komplex

Jakie macie kompleksy? Bo moim kompleksem sa pulchne policzki. Jestem niewysoka, szczupla kobieta, ale moje policzki sa dosyc pulchne. Zrozumialam ze cwiczeniami nic nie zmienie, jedynie moge popasc w anoreksje. Teraz przyzwyczailam sie do mojego wygladu. A czy u was jets cos co chcielibyscie zmienic w swoim wygladzie? :)

Gość fajakaalaxxx
Jak schudniesz, schudną ci też policzki, proste.

Gość maly_komplex
Tak, ale ja jestem szczupla osoba mam 160cm wzrostu i waze 48 kilo takze juz chyba nic nie moge zmienic.

Gość dfdfssdf
a ja nie mam kompleksów

główną przyczyną moich kompleksów jest moja cera, na buzi mam pełno pryszczy i nie mogę się ich pozbyć.

Gość fajakaalaxxx
Poczytaj w takim razie o lipolizie iniekcyjnej.

Gość maly_komplex
Slyszalam ze solarium pomaga w niewielkim stopniu, poniewaz wysusza skore lekko

Gość Marika0208
Solarium wysusza skórę, lecz ona sama po jakimś czasie staje się bardziej tłusta gdyż jest przesuszona i "nadrabia", więc nie polecam

Gość tojaaa
prawdę mówiąc... dużo rzeczy mi sie nie podoba.. ale teraz najgorsze jest to, że mam za duże piersi :(

Gość maly_komplex
tojaaa a jaki nosisz rozmiar biustonosza jesli moge spytac?

Gość tojaaa
Zapytać zawsze można :P Nosze albo 60E.. albo 65D.. może wydawaś się mało (tak dużo osób, które mnie nie widziały twierdzą) ale uwierz mi.. tak nie jest.. :(

Gość no_nie_moge
tojaaa wiem ze to jets duzo bo mam przyjaciolke ktora ma biust w takim rozmiarze.. To jest problem. Dziewczyna lekko sie garbi juz pod ciezarem swojeg biustu, raz nawet probowala zostac zgwalcona, boz alozyla koszulke na ramiaczkach.. Iniestety trafia na (wiekszosc) chlopakow ktorzy chca byc z nia tylko z tego powodu.. ehh

Gość maly_komplex
no_nie_moge ma racje, wiem bo sama mam taka znajoma.. :( A jak Ty sie z tym czujesz tojaaa? duzy to dla Ciebie problem? Czy juz jakos sie przyzwyczailas?

Gość tojaaa
No wiesz.. a to jest przecież \'tylko\' 84 - 85 cm w biuście.. ;/ I jak ktoś to słyszy to pęka ze śmiechu.. jak biust, który ma 85 cm może być duży?? Tylko trzeba pamiętać, że ja mam mało pod nim.. więc jest większy.. Myslałam nawet nad operacją.. bo nic innego mi nie zostało.. chciałabym miec taki średni.. A powiedz mi.. czy jakbym zrobiła sobie takie 65 B.. albo małe C to by było dobrze? Nie za mały , nie za duży? ;) ehh.. ale kiedy ja to zrobie :(

Gość tojaaa
Teraz zobaczyłam twoje pytanie ;) Ale już wiesz, że skoro pisze o chirurgii to jest mi z tym źle! :(( Bez stanika to wogóle się nigdzie nie ruszam.. a bym chciała rano jak wstane wyjść bez stanika.. ale nie.. musze szybciutko go isć ubrać ;/ :(:(:(

Gość steryd1111
Mój najwiekszy komplek to caly pysk w pryszczach .. Juz sie łamie psychicznie od tego

Gość maly_komplex
Wtedy bylby swietny. Ja mam miseczke A :p Powaznie taki malutki.. Fajnie jakbys mi oddala te 10cm :) Ale tak na powaznie to jezlei to faktycznie jest dla Ciebie meczace, to rob wszystko zebys sie dobrze czula, nawet zrob ta operacje. Bo po co masz cale zycie sie meczyc. Tym bardziej ze teraz sa takie czasy ze mamy okazje sobie poprawiac co tam chcemy ale gorzej ze sluzba zdrowia.. Oby operacja przebiegla pomyslnie, ale mysle ze jak wybierzesz dobra klinike bedzie wszystko ok :) A jezlei sie nie podejmiesz operacji to wiesz.. naprzemienne prysznice, dobre staniczki, kremy.. zeby Twoj biuscik wygladal jedrnie, masz o co dbac w koncu :) trzymam kciuki :)

Gość maly_komplex
steryd1111 i pewnie stosowales juz wiele terapii, wiele masci, wiele ziol i okladow.. Mam racje?

Gość tojaaa
Nigdy nie podobał mi sie duzy biust.. dla mnie najlepszy to własnie mały.. albo taki średni.. ;) Czyli małe 65C... ehh.. cudo xD :P

Gość tojaaa
No dobra.. ide porobić pare brzuszków i ide spać :)) Od samego początku wakacji nie poszłam spać szybciej niż 2 w nocy.. może teraz mi się uda? :D

Gość steryd1111
maly_komplex masz racje .. Moze i nie mam takiego duzego tradziku ale jak wyjde na dwor to widac wszsytkie blizny i jest tragedia ;c

Gość maly_komplex
Hehe wiem cos o tym ;) Ja od poczatku wakacji nie wstalam wczesniej niz przed 9 :P hehe pozdrawiam :) :*

Gość maly_komplex
Steryd1111 moja znajoma tez ma ten problem ale .. Ona po prostu nie no masakra... Naklada tapete z fluidu i idzie jeszcze w tym do solarium jakies 3 razy w tygodniu.. Nie chce wiedziec naile minut nawet... Hmmm a myslales kiedys o jakis laserowych metodach? Podobno pomagaja.. Domyslam sie ze bywales u roznych lekarzy, ale wiem jakajest polska sluzba zdrowia :/

Gość tojaaa
Ehh.. nie mam siły ćwiczyć.. leń ze mnie xD Pare wymachów nóg.. 20 brzuszków.. też mi wyczyn :P

Gość TRATATATAtta
a ja miam duże piersi a mój narzeczony woli długie paznokcie... których nie mam

Gość maly_komplex
Ja raz mialam taka forme ze moglam zrobic 400 i sie nie meczylam a teraz.. ehh.. "Swiat wedlug Bundych" i paczki chipsow zrobily swoje i teraz robie 15 a czasami nawet 30 :p

Gość tojaaa
TRATATATAtta - chodzi o płytke paznokcia? jak tak to też mam z tym problem ;/ I jak tu zrobić, żeby ją wydłuzyć??

Gość tojaaa
No mi sie też zdarza robić więcej.. ale dzisiaj już mi się nie chce :P

Gość BartZ
tojaa a ile masz lat?