Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly_komplex

Wasze kompleksy. Tutaj mozecie sie otworzyc! Piszcie smialo.

Polecane posty

Gość tojaaa
kobiet o wiek sie nie pyta.. nawet jak ty jesteś kobietą ;))

Gość BartZ
Sorki ale chciałbym wiedzieć. Będzie mi lepiej się ustosunkowac do Twoego problemu.

Gość steryd1111
maly_komplex Steryd1111 moja znajoma tez ma ten problem ale .. Ona po prostu nie no masakra... Naklada tapete z fluidu i idzie jeszcze w tym do solarium jakies 3 razy w tygodniu.. Nie chce wiedziec naile minut nawet... Hmmm a myslales kiedys o jakis laserowych metodach? Podobno pomagaja.. Domyslam sie ze bywales u roznych lekarzy, ale wiem jakajest polska sluzba zdrowia :/ maly_komplex Kiedys chodzilem na solarium bo myslalem ze jak wysuszy pryszcze to bedzie lepiej no ale sie mylilem i bylo coraz gorzej ;/ Terazpi laserowej nie chce robic bo niedosc ze jest strasznie droga to nie mam pewnosci ze mnie wyleczy ;c Ostatnio myslalem o Izoteku ( najlepszy lek na tradzik, ale skutków ubocznych ma bardzo duzo) Myslalem sobie zeby zalatwic recepte na ten lek i miec spokój z tym syfem

Gość maly_komplex
Z tym solarium to chodzilo mi ze w malych ilosciach pomaga np 5 min raz na 2 tyg a nie jak ona 3 razy w tyg na 20min ale niewazne. Hmm co do izoteku to mozliwe, jezeli porozmawiasz z lekarzem to on stwierdzi czy mzoesz go stosowac czy nie. Ale! Nie rozmawiaj z jednym lekarzem tylko z kilkoma i jezeli wszyscy, albo wiekszosc bedzie mowila to smao to dopiero wtedy mozesz wyciagnac wnioski.

Gość tojaaa
Co do tych paznokci.. ta płytka skraca sie jak ktoś obgryza paznokcie.. ale u mnie to nie przez to :P Przez pewien czas cały czas.. no cały czas jak tylko kawałek urosły to się łamały.. i to już za tą różową część.. i się tak skracało i skracało.. teraz już mi się nie łamią i są krótkie.. Ale podobno trzeba kupić odzywke.. i jak to ktoś mi poradził.. hmm.. nie wiem jak to napisać.. krawędzie panokci zginać na taki księżyc ( zębami ) jakoś tak ta osoba mi to napisała :D I jej pomogło :)

Gość tojaaa
No dobra.. może takie coś.. jakie macie paznokcie.. dłonie i stópki?? :D http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.e-paznokcie.info/grafika/informacje/ksztalty/wydluzone.jpg&imgrefurl=http://www.e-paznokcie.info/index.php%3Fid%3Dksztalty_paznokci&h=83&w=70&sz=5&hl=pl&start=14&um=1&tbnid=gT7P65Rpz8IUfM:&tbnh=75&tbnw=63&prev=/images%3Fq%3Dkszta%25C5%2582ty%2Bpaznokci%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN

Gość TRATATATAtta
tojaa podobno trzeba mieć przez długi czas długie i mięsko pod paznokciem sie regeneruje ale ja jak juz mam długie to naprawde, kilka dni...

Gość maly_komplex
Stopka rzymskaa paznokcie o malej plytce.. I sie jeszcze rozdwajaja jak sa dluzsze :( Zdrowo sie odzywiam i nie pale wiec nie wiem czemu tak jest :)

Gość maly_komplex
*stopa egipska, sorry

Gość tojaaa
A jeżeli to temat o kompleksach.. i mozna się wyżalić.. to ja mam duzo tych kompleksów.. wogóle siebie nie akceptuje.. od samej góry do samego dołu.. pomijając uszy.. ;)

Gość TRATATATAtta
aj taka uroda paznokcia tak jak jedni maja wlosy rzadkie inni gęste i już

Gość tojaaa
A ja mam paskudne greckie stopy ;/ Najgorsze z mozliwych.. operacje też się da tego zrobić xD Ale nie mam pojęcia jaki jest koszt.. i ile nie mozna po niej chodzić! :P Prosze bardzo.. dowód! :PP http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/przypadek_12/cased1.jpg&imgrefurl=http://www.ortop.com.pl/ortopedia/przypadek_12/index.html&h=363&w=400&sz=29&hl=pl&start=1&um=1&tbnid=YKPaVD4a1etQBM:&tbnh=113&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dskr%25C3%25B3cenie%2Bstopy%26um%3D1%26hl%3Dpl%26lr%3D

Gość TRATATATAtta
a ja siebie lubię. mam dużo rzeczy do których sie można przyczepić ale jak ja ich nie widze to świat tez jest na nie ślepy :P

Gość BartZ
tojaa czy Twój biust jest wielkości jak u tej laski na reklamie koło naszych wypowiedzi?

Gość tojaaa
Ojj.. włosy.. mam strasznie suche od prostowania :( Szorstkie i wogóle.. A na dodatek gęste i grube ;// A, że puszące nie wspomne nawet... Przerzuciłam sie na Pantene.. może cos da ;))

Gość tojaaa
BartZ - emm.. no az taki wielki nie.. troszeczke mniejszy ;)

Gość TRATATATAtta
to jaa tez masz duży biust?

Gość tojaaa
Ale najgorsze jest to, że jak chudne to wogóle się nie pomniejszają.. a teraz nawet nie mam z czego zabardzo chudnąć.. :( więc zostaje tylko ta o... operacja.. :( :P

Gość BartZ
Kurde to nie masz się czym przejmować. Ta laska ma super biust. Twój jak jest troszkę mniejszy to też jest napewno elegancki. Przecież biust jest ozdobą kobiety. Gorzej maja te które wogóle nie maja bistu lub znikomy.

Gość tojaaa
TRATATATAtta - niestey tak.. A juz wczesniej o tym pisałyśmy.. i chciałabym miec małe 65C.. ;)

Gość TRATATATAtta
ja mam 75 d, no, jestem szczupła i niska wiec mi to trochę przeszkadza zwłaszcza gdy biegam :P ale cóż , taka jestem i to w końcu zaakceptowałam

Gość tojaaa
Mi się to poprostu nie podoba.. a jak facet kocha to nie patrzy na biust ;/

Gość TRATATATAtta
tojaaa faktycznie nie zauważyłam wiesz co, był czas że traktowałam siebie przez pryzmat moich piersi, i było mi wstyd chodzić w obcisłych rzeczach, bo zaraz sie ktoś będzie do mnie przuyczepiał ale jak ktoś ma jazde na piersi to jego problem , może sobuie tylko popatrzec a wiesz ile kobiet chciałoby mieć większe???

Gość tojaaa
No to zobacz ty masz 14 cm różnicy.. a ja mam 19 ;o .. a właśnie jak któraś nie wie dokładnie jaki powinna nosic stanik to doradze :)

Gość TRATATATAtta
mi bardzo podpasowały minimizery z triumpha - grube szelki i nie ma szwów w newralgicznych miejscach

Gość BartZ
Nie patrzy?! Akurat! Nawet jak kocha to patrzy! Bo jak Cię kocha to kocha całą Ciebie. Twoje wnetrze, oczy, włosy, nogi, każdy centymetr Twojego ciała i biust tez!

Gość TRATATATAtta
patrzy ale nie jako główny walor tylko dodatek do swojej kobiety

Gość tojaaa
Ta.. większe.. z implantami to też inaczej.. bo piersi się nie ruszają.. Czytałam jak taka dziewczyna miała małe piersi.. chyba małą miseczke B.. po urodzeniu dzieci piersi jej się powiększyły ( nie napisała ile) Ale pewnie gdzieś tak do C ( nie wiem ile miała pod biustem) I napisała, że o wiele lepiej jej było z małymi.. chociaż, że cały czas chciała większe. Naprawdę chciałabym spokoju z tymi piersiami :( Tak o połowe mniejsze! :D

Gość TRATATATAtta
mi tez nie najwygodniej, zwłaszcza jak jstem prze dokresem :( wtedy mam max cóz, taka jestem i już :P