Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

30minutes

jak stać się wredną su***

Polecane posty

witam i proszę o jakieś rady. ludzie rzadko się ze mną liczą, myślą, że mogą rozstawiać mnie po kątach, utrudniają mi \'pójście do przodu\' mam dość słaby charakter zapewne to dlatego, ale mam też przede wszystkim dość takiego życia, czasem mam ochotę być wredna i mieć to wszystko gdzieś. co robić ? postawić na swoim? ponaginać czasem zasady? może jest tu jakiś mistrz albo mistrzyni, co to potrafi rozegrać wszystko tak żeby wyjść na swoje??? :P piszcie, pomóżcie!!!

Gość tralalallalalalaka
powiem Ci ze ja jestem mistrzynia w tym.cala rodzina jak widzi ze jestem zla albo cos jest nie tak to schodza mi z drogi bo jestem nieobliczalna.poprostu sie mnie boja.wszystkich rozstawiam po katach i jestem wredna.slysze czesto pod moim adresem zimna suka albo jakos inaczej.jestem bezduszna i bez uczuc zawsze umiem zachowac zimna krwe i jestem egoistka.ALE Z TYM TRZEBA SIE URODZIC.nie jest latwo tego sie nauczyc.albo taka jestes albo nie.

Gość ehhhhh
z tym trzeba sie urodzic... zazwyczaj kobiety wysysaja to z mlekiem matki...:)

Gość ehhhhh
jesli pozwolilas na takie traktowanie to trudno bedzie to zmienic, od razu musisz pokazac na jak wiele ludzie moga sobie wobec ciebie pozwolic, bo pozniej wejda ci na glowe....

Gość dsaaaasdadasd
jak slaba jestes to slaba zostaniesz, stwarzanie pozorow nic tu nie pomoze...niestety...

nie mogę zostać słaba, nie chcę tego. czasem nawet pozory pomagają, może warto je stwarzać, jeśli zadziała, to może poczuję się pewniej.

Gość ehhhhh
a po co pozory, wazne zeby ksztaltowac swoj charakter, zmiana jest mozliwa... po pierwsze mow otwarcie co ci nie pasuje, na poczatku moze byc trudno ale sama sie przekonasz jaka to ulga kiedy wyrzucasz z siebie to co zbedne:)

taaa:) będę też mówić to, co myślę, warto wyrazić swoje zdanie, wtedy ktoś zobaczy, że też mam coś do powiedzenia

jesli chcesz stac sie zimną suką to odsyłam cie do jarosława_84. z pewnoscia udzieli ci kilku przydatnych rad, bo sam jest zimnym draniem i jest dobry w swoim fachu. dodam jeszcze, ze jest on zakompleksionym prawiczkiem wiec zastanowilabym sie nad tym czy warto brac z niego przyklad :P 🖐️